Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 07 kwie 2008, 16:59
morświn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 kwie 2008, 17:52
morświn pisze:wiec chyba jednak mecz o 19.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 07 kwie 2008, 18:21
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 kwie 2008, 18:41
Vianuch pisze:Na realmadryt.pl tak pisze.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 07 kwie 2008, 20:29
Na Premiere są 3 kanały sportowemorświn pisze:el Crack- nie wiem czy o 17 na premiere, na pewno puszcza Man-Arsenal, ktory zaczyna sie o 17 , a na 2 kanale napewno beda puszczac spotkania ligi niemieckiej.
kaczy pisze:Jest o 19, i nie wiem skąd Crack wziął info że o 17 Shocked
el Crack

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 07 kwie 2008, 20:49
Nie miales zapewne, bo w hiszpanskiej lidze wszystkie mecze, ktore odbeda sie dalej niz jedna kolejka sa przypisane na godzine 17:00 a dopiero na kilka dni przed meczami ustalaja dokladne godziny.el Crack pisze:Z liveonsat, chyba miałem złą strefę czasową ustawioną.
DominoWalcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 07 kwie 2008, 21:12
el Crack

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 07 kwie 2008, 21:16
DominoWalcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 08 kwie 2008, 13:51
el Crack
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 08 kwie 2008, 15:02
Co do De Rossiego to ja na waszym miejscu bym nie ryzykował bo on całą dotychczasową karierę grał we Włoszech i może być mu trudno po przeprowadzce na Płw. Iberyjskim (patrz Zambrotta). Oczywiście nie zmienia to faktu ze na swojej pozycji jest jednym z najlepszych ale do tego Włoch robiony jest na kolejną po Tottim legendę klubu, więc tym bardziej może być go trudno wyjącel Crack pisze:Myślę, że każdy z nich byłby dobrym wyborem.
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 08 kwie 2008, 15:18
el Crack

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 kwie 2008, 15:34
A Brazylijczyka pamietasz?el Crack pisze:nie pamiętam Włocha, który zrobiłby karierę na pozycji napastnika na SB
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 08 kwie 2008, 15:43
IMO jest to najbardziej realna opcja, jesli klub zdecyduje sie na wzmocnienie tej pozycji.RealFan pisze:Poulsen
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 08 kwie 2008, 16:22
ta plotka dzisiaj pojawiła sie w włoskich gazetach, nie zdziwiłbym sie jakby za tym newsem stał agent AmauriegoMoofasa pisze:Chociaż 'podobno' negocjator Mijatovic przebił 15 milionową ofertę Juve, ofertą w wysokości 25 milionów
Benzema jak juz sam zapowiadał wielokrotnie nie rusza sie przez co najmniej 2 lata z Lyonu. wiec o ile nie znajdzie sie szaleniec co wydana na niego pewnie z 70mln euro (nawet my tego nie zrobimy) to Benzema nigdzie nie idze. to ze chce zostać we francji potwierdził też podpisując z Lyonem nowy kontraktel Crack pisze:Benzema za cenę troszkę powyżej 30mln, a i zawsze można by było kogoś dorzucić do tego transferu.
też tak uważam. i bardzo dobrze ze nie bedzie. Gago pokazuje ostanio ze rozwija sie w dobrym kierunku wiec nie ma po co nikogo sprowadzać i zdrowo przepłacać (np. za Veloso, Poulsena, De Rossiego o Essienie i Mascherano mozna sobie pomarzyć)RealFan pisze:Jesli De la Red faktycznie wroci i nie sprzedamy go latem to nie bedzie zadnego nowego pivota. Nawet jesli Diarra odejdzie.
no chłopak byłby po promocji. myśle ze i tak Zapater tylko w razie odsprzedaży De La RedaRealFan pisze:Ewentualnie moglby przyjsc np. Zapater, bo Zaragoza stoi bardzo cienko i Alberto ma chyba niska klauzule. Podobnie Poulsen. Ale naprawde nie ma takiej potrzeby.
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el Crack » 08 kwie 2008, 16:41
Jeśli Diarra odejdzie to ta dziura będzie dziurą ozonową. Sam Gago nie jest w stanie rozegrać ok. 65 meczów w sezonie, a silny pivot byłby potrzebny od zaraz. Oczywiście poprawi sytuację przyjście DLR, ale wg mnie dwóch DMFów to za mało, a pamiętajmy, że De La Red to bardzo kreatywny zawodnik i nie musi grać na defensywnym pomocniku. Jest jeszcze Baptista, ale nie wiem czy go Real zatrzyma, tym bardziej, że Milan się nim interesuje. Szersza ławka to większa swoboda w wyborze zawodników, w tym sezonie mieliśmy wielkie problemy z kontuzjami i nie wiadomo jak ta sytuacja będzie wyglądać w przyszłości. Dodatkowo Schuster grał już z dwoma DMFami, a jest to zawsze wzmocnienie środka pola. A i DLR nie jest gwarantem dobrej gry, pamiętajmy również o tym, jest na pewno przyszłościowym piłkarzem, zobaczymy czy udźwignie presję gry w Realu.RealFan pisze:Arrow ...Na pilkarzy z innych pozycji, gdzie mamy dziury. Na DM'ie nie mamy.
To już wolałbym Davida Albeldę, który mimo, że ma swoje lata jest bardzo doświadczonym piłkarzem i wniósłby wiele spokoju w grę Królewskich. Jego temat już ucichł i nie wiem nawet jak dokładnie wygląda jego pozycja w Valencii (chyba jeszcze trwa proces), ale pewnie będzie chciał odejść.RealFan pisze:Ewentualnie moglby przyjsc np. Zapater, bo Zaragoza stoi bardzo cienko i Alberto ma chyba niska klauzule
Ronaldo, może kariery tutaj nie zapoczątkował, ale strzelał ważne bramki i zapamiętam go jako jednego z najlepszych napastników Realu Madryt. Sam nie wiem skąd pomysł z Amaurim, dlatego, ze ostatnio strzelił 2 bramki Juve? Niech siedzi we WłoszechRealFan pisze:A Brazylijczyka pamietasz?
To kolejna dla mnie pomyłka. Nie wiem po co nam ten drwal, widzę przynajmniej z 30 lepszych kopaczy od niego.RealFan pisze:Poulsen
el Crack
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio