Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 30 cze 2011, 8:21
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 30 cze 2011, 11:50
Miał spowodować uśmiech na paru twarzach, tylko tyle lub aż tyle. Faktycznie można było tego nie zrozumiećWkleiłeś link do meczu z Bayernem, który miał przedstawiać dramatyzm Coutinho na podstawie 2,3 sytuacji
Przekonałeś mnie, jest zajebisty.Brazylijczyk uczestniczył przy zdobyciu bramki na 2-2. Podawał. Celnie.
Znudziło mi się prowadzenie was za ręce, czytanie nie boli. Przeleć przez ostatnie 10 postów, zrozumiesz.Człowieku jesteś przeraźliwie monotonny i zawzięty. Jaką niesiesz misję?
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 cze 2011, 12:20
A prosił Cię ktoś o toMarcinW pisze:Znudziło mi się prowadzenie was za ręce
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 30 cze 2011, 19:19
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 cze 2011, 20:24
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lip 2011, 15:54
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 lip 2011, 16:01
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 02 lip 2011, 16:10
Podobno prezydent Velez sie na ten temat wypowiadal, ze Inter moze domknac w 48h transfer.fieldy pisze:słyszeliście info o Rickym Alvarezie ? Od pewnego czasu mówi się, że ma trafić do Arsenalu. Niektóre media nawet piszą, że ten młody niedoświadczony i mało komu znamy piłkarz ma Ceska zastąpić (od razu) a dziś info, że Inter jest bardzo bliski pozyskania go.
coś we Włoszech o tym piszą ?
Cos mi sie obilo o uszy, ze on na skrzydle gra.Mamy dwóch ofensywnych zawodnikow, wiec jego transfer bedzie równoznaczny w wypozyczeniem jego lub Coutinho.
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 02 lip 2011, 16:15
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 02 lip 2011, 17:51
Oglądając dosyć obszerny filmik na youtubie (zdaje sobie sprawę, że nie jest to najlepsze źródło poznania zawodnika) można stwierdzić, że mamy do czynienia z bardzo utalentowanym zawodnikiem. Wygląda na taką lewonożną wersję Kaki.Cos mi sie obilo o uszy, ze on na skrzydle gra.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 02 lip 2011, 17:54
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lip 2011, 17:55
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 02 lip 2011, 17:59
Z tym, że Lamela jest od niego o 4 lata młodszy, więc porównywać należałoby tego zawodnika z innymi w podobnej kategorii wiekowej.O wiele lepsze wrażenie zrobił na mnie niż trochę podkolorowany Lamela.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 02 lip 2011, 18:05
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 02 lip 2011, 18:55
Ciekawostkę stanowić mogą także słowa De Laurentisa, który stwierdził, że prawo pierwokupu przy transferze Słowaka należy do Interu. Warto przy tym podkreślić, że uprawnienie nie wynika z umowy pisanej tylko takiej która ma charakter raczej dżentelmeński i trudno stwierdzić (nie znając włoskiego PC) czy jest ona wiążąca dla stron. Z drugiej jednak strony może być też tak, że celem tego wywiadu (jako całości) było podpicie ceny zawodnika.EDIT - żeby być w temacie. Dziś kolejny raz Hamsik w wywiadzie potwierdza, że chciałby odejść do Milanu i że nic nie może obiecać fanom. Dokładamy do tego słowa Laurentiisa o rozmowie z Raiolą i Gallianim i mamy pewność, że rozmowy trwają, ale szybko się nie skończą.
MarcinW
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio