nie wiem, ostatnio kase dawali na cele charytatywne (przy okazji meczu z Fulham), moze właśnie toEnJoy's pisze:Z jakiej okazji to gala ?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 gru 2010, 21:00
nie wiem, ostatnio kase dawali na cele charytatywne (przy okazji meczu z Fulham), moze właśnie toEnJoy's pisze:Z jakiej okazji to gala ?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 gru 2010, 11:54
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 gru 2010, 12:03
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 08 gru 2010, 12:06
Dziwisz się ? Jedyne kierunki dla niego to pozostanie w Anglii albo powrót do Hiszpanii. I tu i tu mocne kluby mają dobrze obsadzone pozycje, a przykładowo taka Malaga czy inne Elche nie zapłaci tyle za bramkarza na maks 2 lata (nie mówiąc że tygodniówka pewnie też byłaby sporą przeszkodą).fieldy pisze:Odejść ma też Almunia. Cena, z tego co słyszałem 1,5 mln, ale ponoć nie ma chętnych
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 gru 2010, 12:09
No nie wiem. Malaga ma nowych inwestorów i zapewne za jakiś czas rozpocznie swoją ofensywę. Szejkowie mają przecież dużo niepotrzebnej kasySammyy pisze:a przykładowo taka Malaga czy inne Elche nie zapłaci
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 gru 2010, 12:10
Ponoć chcą go w Amsterdamie jako następcę Suareza, który latem raczej odejdzie. (może jakaś wymiana?fieldy pisze:czy do Ajaxu ? Pojęcia nie mam - pierwsze słyszę.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 gru 2010, 12:13
To chyba powinno się zastępować piłkarzy innymi o podobnym profilu, a ciężko mi znaleźć jakieś wspólne cechy, chyba ze mowa o skutecznościemdżej pisze:Ponoć chcą go w Amsterdamie jako następcę Suareza
ani trochęSammyy pisze:Dziwisz się ?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 gru 2010, 12:16
Też tak uważam. Nicklas to już prędzej podobny do El Hamdaoui'ego. Ale najpierw to trzeba Luisa sprzedać, a potem myśleć o zastępstwie. Chyba, że mają już odpowiednie oferty.fieldy pisze: To chyba powinno się zastępować piłkarzy innymi o podobnym profilu
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 gru 2010, 12:23
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 gru 2010, 12:30
Ich błąd polega na tym, że tak naprawdę biorą wszystkich, którzy się wyróżnią, ale nie stanowią pierwszoplanowych postaci. Oczywiście są też w tej drużynie wyjątki od tej reguły. Do tego płacą im horrendalne pieniądze, rozpieszczają i wyników nie ma, bo jak mają być?fieldy pisze:Man City chociażby, oni idą po każdego
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 gru 2010, 19:55
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przemo1955 » 08 gru 2010, 20:15
Przemo1955

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 gru 2010, 20:17
Chociaż kalectwo Nicklasa w polu karnym rywala mnie czasami dobija, to uważam, że jego oddanie będzie jednym z większych błędów Wengera. Niech Bendtner zapieprza na treningach, a na pewno dostanie swoje szansę w tym sezonie.fieldy pisze:Z tego co można wyczytać u różnych źródeł, odejście Nicklasa jest bardzo prawdopodobne.
Jakby pomyśleli to płaciliby piłkarzom w miarę normalne pensję, ale obiecali im kosmiczne premie za konkretne sukcesy. A tak, czy się stoi, czy się leży ... a zresztą, czym ja się przejmuje. Problemy City to przecież miód na moje sercebartbuks pisze:Ich błąd polega na tym, że tak naprawdę biorą wszystkich, którzy się wyróżnią, ale nie stanowią pierwszoplanowych postaci. Oczywiście są też w tej drużynie wyjątki od tej reguły. Do tego płacą im horrendalne pieniądze, rozpieszczają i wyników nie ma, bo jak mają być?
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 gru 2010, 20:21
To nie tylko problem City. W Ekstraklasie też tak się robi i widać efekty. Piłkarze zarabiają dużo? Bardziej cieszyłbym się, jakby podnosili kasę z murawy, wtedy efekty byłyby zupełnie inneDuch pisze:Jakby pomyśleli to płaciliby piłkarzom w miarę normalne pensję, ale obiecali im kosmiczne premie za konkretne sukcesy. A tak, czy się stoi, czy się leży ... a zresztą, czym ja się przejmuje. Problemy City to przecież miód na moje serce
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 gru 2010, 23:21
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio