Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 779

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 09 gru 2010, 11:22

wow trafilem na fajna kompilacje Szczesnego , jak wszyscy widzieli to sorry :D ale szczeka opada przy nie ktorych akcjach

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 gru 2010, 13:28

Magnum pisze:Ech, walić takie coś. Kompletną klapę zagraliśmy.
Zrobiliśmy to co do nas należało. Trzeba było wygrać żeby awansować i liczyć na Bragę żeby zająć pierwsze miejsce. Udało się tylko to pierwsze, więc nie ma co biadolić. Jakby nasi zagrali na absolutnie najwyższym przełożeniu to pewnie wpakowaliby Partizanowi z sześć bramek, ale po co się spinać jak za kilka dni jeden z ważniejszych meczów w sezonie.

Cieszy cały mecz Robina i kolejny świetny mecz Nasriego. W jakiej ten chłopak jest formie to się w głowie nie mieści. Oby do poniedziałku nic mu się złego nie przydarzyło. O Arszawinie to nie ma co pisać, bo po raz kolejny zagrał słabo. Żeby tak Wenger poszedł po rozum do głowy i na Old Trafford posadził go na ławce rezerwowych. Mamy kilka zdecydowanie lepszych opcji niż Rosjanin w tak żenującej formie. Theo, Tomas :think:
Magnum pisze:Jak mamy odpasc to wole teraz
Co to za myślenie?

Ja mimo wszystko wolałbym trafić na jakiś niemiecki zespół. Tak czy inaczej będzie ciężko, ale zawsze to lepiej dostać słabszego rywala, a na dzisiaj nie ma co porównywać Barcelony i Realu z Schalke czy Bayernem.
Etus2 pisze:fajna kompilacje Szczesnego
Stare, ale zawsze się to miło ogląda. W tamtym sezonie BBC zrobiło o Szczęsnym dość obszerny materiał

edytka

http://vodpod.com/watch/3016368-wojciec ... e-kick-off

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 gru 2010, 13:40

Arshavin gra w kratkę i ja bym nie ryzykował wystawiania go na United (choć i tak wiemy, ze zagra :?) wczoraj go Wenger zdjął i zaczęliśmy grać dużo lepiej. Za dużo traci i nie chce mu się wracać. Tomas dużo wiecej biega, podaje, walczy. Wolałbym Rose widzieć w pierwszym składzie.
Wczorajszy mecz nudny, ale robota wykonana. Kapitalna akcja przy 3 goli, czarny Messi znów o sobie przypomnial :lol:
I tylko Gibbsa szkoda. Ja nie wiem co z nim jest. Taki talent i zanosi się, ze pójdzie w ślady Robina :(

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 gru 2010, 16:33

pisalem to pod wplywem emocji. Bylem zazenowany wczorajszym meczem. Przy stanie 1-1 byla okazja na bramke dla gosci i byloby nieciekawie.. Naszym sie w wiekszosci nie chcialo. Wiem, ze na OT pewnie zagraja na maks mozliwosci, zmotywowani w pelni ale kurde nie wolno odpuszczac rywalom nawet slabszym u siebie. Dzieki takiej postawie stracilismy 9 pkt na Emirates w tym sezonie w tym 6 z beniaminkami..

Mysle, ze z Barcelona mamy najwieksze szanse w 1/8 z powodu tych ich cyklow formy :P ale kazdy rywal mnie zadowoli, mimo ze Barca najmniej :P
Jeszcze dwie rzeczy. Jak byscie wyszli na United? RvP i Chamakh jak wczoraj, sam Chamakh a moze sam Robin? Mi osobiscie Robin za plecami Chamakha nie pasuje, ale nie wiem czy Wenger posadzi Chamakha albo da Van Persiemu juz teraz role wysunietego napadziora..

I Bendtner. Wczoraj to co gral to do dupy.. Ale nie wiem czy jego sprzedaz to dobry pomysl.. Zostanie nam Vela jako trzeci napastnik.. Co o tym sadzicie? :P

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 gru 2010, 18:42

Magnum pisze:Mysle, ze z Barcelona mamy najwieksze szanse w 1/8 z powodu tych ich cyklow formy
No, żeby tylko ich wysoki cykl formy nie trafił akurat na nasz cykl, gdzie połowa składu będzie się leczyła, bo dupa zbita :lol:

Coś mi się wydaje, że na Old Trafford wrócimy do naszego klasycznego ustawienia i jednak Chamakh zagra na szpicy, a Robin wejdzie w drugiej połowie. Wczoraj rozegrał cały mecz, a nie wiem czy jest gotowy na to by w ciągu kilku dni zagrać dwa razy od pierwszej minuty. Podobnie jak fieldy chce na Manchester widzieć Tomasa w składzie ... i Walcotta. Samir, Alex i Jacek do środka i powinno grać. Ewentualnie będziemy straszyć Arszawinem z ławki :P
Magnum pisze:Ale nie wiem czy jego sprzedaz to dobry pomysl.
Poczytaj wyżej.

Awatar użytkownika
Przemo1955
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przemo1955 » 09 gru 2010, 21:06

Co do tej Barcelony wcale nie musi tak być. Choćby połowa waszego składu miała kontuzje to i tak macie młodych ale bardzo dobrych technicznie i grających z determinacją rezerwowych. To właśnie oni są waszą przyszłościa i powinniście częsciej z nich korzystać. A wasz instynkt do transferów jest najlepszy w Europie. Ten sezon jest raczej wasz, no chyba jesli Chelsea odbuduję formę.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 gru 2010, 23:22

za onet.pl :rotfl:
Polski bramkarz Arsenalu zapomniał wylogować się ze swojego profilu na Twitterze, a skrzętnie to zagapienie wykorzystał jego kolega z drużyny Jack Wilshere, który w imieniu Szczęsnego dokonał wpisu: "Jestem homoseksualistą, a Jack Wilshere to najlepszy piłkarz w Arsenalu".
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-a ... omosc.html

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2277
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 10 gru 2010, 0:12

Czyli nie tylko młodzież gimnazjalna w Polsce to skrajna patologia.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 gru 2010, 10:57

Wojtek i Jacek to chyba najlepsi kumple (mieszkali razem) i takie żarty są na porządku dziennym, zresztą to pełna kulturka, jak się porówna np z "żartami" Craiga Eastmonda, czy JETa - to jest dopiero patologia :lol:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 10 gru 2010, 11:00

fieldy pisze:jak się porówna np z "żartami" Craiga Eastmonda, czy JETa - to jest dopiero patologia :lol:
Jakiś przykład?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 gru 2010, 11:07

nie pamiętam dokładnie, a nie chce mi się szukać. Coś o seksie analnym, etc.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 11 gru 2010, 0:43

Magnum pisze:Teraz w 1/8 Barcelona, Real, Bayern albo Schalke. W sumie sam nie wiem, czego chce. Ktokolwiek sie trafi. Jak mamy odpasc to wole teraz. Real bylby ciekawy bo dawno nie gralismy ale nie obraze sie jak bedzie cos innego. Zobaczymy.
Matematyka mowi, ze macie wieksze prawdopodobienstwo trafienia na ktorys z hiszpanskich zespolow, a jak wiadomo matematyka nie klamie. :lol:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 11 gru 2010, 3:51

50-50 :>

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 11 gru 2010, 15:41

Magnum pisze:50-50 :>
Nie. Prawdopodobienstwo trafienia przez Arsenal Barcelony badz Realu jest wieksze anizel Bayernu lub Schalke. A dlaczego, to pozostawiam juz Twoim umiejetnoscia matematycznym. :P

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 gru 2010, 15:46

arek_ahig pisze:Nie. Prawdopodobienstwo trafienia przez Arsenal Barcelony badz Realu jest wieksze anizel Bayernu lub Schalke. A dlaczego, to pozostawiam juz Twoim umiejetnoscia matematycznym.
Zaraz, zaraz. Postawiłeś tezę, to teraz ją potwierdź. Jestem ciekaw i nie ukrywam, że chciałbym poznać te umiejętności matematyczne.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”