Real Madryt (zbiorczy) - Strona 79

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 15 maja 2005, 9:15

HUUUUUUUUUUUURRRAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VISCA EL BARCA!!!! Wreszcie pokazalismy wam gdzie jest wasze miejsce :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Barca, Barca tylko i na zawsze BAAAAAAAAAAAAAAAAAAARCA!!!

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 maja 2005, 16:22

Chyba juz emocje opadły :lol: ...Eto'o się ośmieszył hah zachował się jak guziec z kamerunu...zresztą nie pierwszy raz coś powiedzial zanim pomyślał :evil: :twisted: :!:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 maja 2005, 23:01

Figo11 pisze:Chyba juz emocje opadły :lol: ...Eto'o się ośmieszył hah zachował się jak guziec z kamerunu...zresztą nie pierwszy raz coś powiedzial zanim pomyślał :evil: :twisted: :!:
To pewnie przez to, że zbyt długo przebywał w Madrycie. Takie zachowanie jest zaraźliwe a w Realu to centrum zarazy normalnie jest (siempre contra la peste blanca :twisted: :wink: ).

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 maja 2005, 0:22

....Madryt to rowniez centrum rasizmu

Awatar użytkownika
lucass
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 17 maja 2005, 20:47

Bienias pisze:....Madryt to rowniez centrum rasizmu
jejku następny co wszędzie widzi rasistów :roll:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 maja 2005, 21:40

czyli nastepny ktory ma oczy :roll: i nie cierpi tego zjawiska

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 maja 2005, 21:50

A to ciekawe, że akurat fan Lazio, wmawia, że to tylko teoria spiskowa i nie ma rasizmu :roll:.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 maja 2005, 22:47

Dobrze, że Casillas zamierza podpisać kontrakt...warunki już uzgodnione nareszcie ucieli wszelkie spekulacje dotyczace jego przejścia do ManU :)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 17 maja 2005, 22:58

Ma podpisać ( a ja słyszałem, że podpisał )i będzie grać przynajmniej do 2011 roku w Realu...Podobno ma zarabiać na poziomie Roberto Carlosa

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 18 maja 2005, 18:44

Figo11 pisze:Dobrze, że Casillas zamierza podpisać kontrakt...warunki już uzgodnione nareszcie ucieli wszelkie spekulacje dotyczace jego przejścia do ManU :)
Dobrze to wiedziec. Przeciez Casillas jest najlepszym bramkarzem na swiecie, przynajmniej wg mnie. Zawsze chcialem zeby gral w realu jak najdluzej, az do emerytury, alebo do momentu w ktorym straci swoj wielki talent.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 maja 2005, 5:45

Bogi pisze:Ma podpisać ( a ja słyszałem, że podpisał )i będzie grać przynajmniej do 2011 roku w Realu...Podobno ma zarabiać na poziomie Roberto Carlosa
A to i tak nie jest chyba za duzo bo czytalem w gazecie i Carlos odstaje z pensja np do Owena, Raula, Ronaldo. Owen ma chyba 8 mln i spolka tez a CArlos bodajze 6 wiec pokzywdzony jest :P

Real nie mogl postapic inaczej jak tylko zaproponowac przedluzenie kontraktu bo potem jakby co to jezeli nadarzy sie szansa sprzedania Casillasa to np po wielkiej sumie a nie np za darmo jakby mu kontrakt wygasl, ale to chyba nie o to chodzi :P

POZDRO

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 19 maja 2005, 11:46

A ja słyszalem że C. Ronaldo ma przejść do Realu... Im więcej "gwiazd" (gwiazdy tylko na koszulkach) ma Real tym gorzej gra...

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 19 maja 2005, 17:09

Infernus...Zobaczymy, bo wszstkim razem z tobą kojarzy sie, że jeśli Real będzie miał gwiazdy typu Ronaldo, to nie będzie wyggrywał. Może Wanderley Luxemburgo porazdi sobie, zmotywuje zawodników i znów Real będzie błyszczal.... :mrgreen:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 19 maja 2005, 17:16

No wlasnie, moze Luksemburgo sobie z tym poradzi. Ja mysle ze realowi przeszkadza to ze musi utrzymywac jeszczetakie gwiazdy jak Figo. On tam jest nie potrzebny i Real to ukrywa. Sam Figo powiedzial ostatnio w wywiadzie telewizyjnym ze jego sytuacja jest niesprawiedliwa. Tzn. on poprostu chcialby grac, jest dobry, itp. ale nie ma miejsca w podstawowej 11 dlatego ze sa lepsi od niego i juz. Chce przez to powiedziec ze real nie potrzebuje gwiaz bo narobi sobie takich klopotow jak z Figiem. Niech szuka jakies mlode gwiazdy i niech wybierze sobie jedna z nich bo wiecej nie potrzebuje. Mam tez nadzieje ze Woodgates "wyzdrowieje" i zacznie w koncu grac.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 19 maja 2005, 17:22

SZkoda, że Luis Figo odchodzi, wiemy, że jest już stary, musi sobie jeszcze gdzieś po za Realem pograć. Luxemburgo powienien swoją taktykę oprzeć na Robinho czy Gutim, oni są jeszcze młodzi, zdolni, przydaliby się Wanderleyowi. Mam nadzieję, że Galaktyczni znów będą się liczyć w Europie. :)

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”