Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 31 sty 2011, 12:42
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 31 sty 2011, 12:45
Grrrfieldy pisze:tak, potrafię być groźny
W sensie: dla Arsenalu, tak?NAJLEPSZEGO2 miejsca w lidze, życzę
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 31 sty 2011, 12:46
Liderujemy,chociaz 2 tygodnie temu przerwalismy znakomita passe dziesieciu zwyciestw z rzedu.Marco_Van_Basten pisze:Jak tam Sokół sprawuje się w lidze ?

Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 31 sty 2011, 13:05
BBC informuję że jakaś kolejna sex-afera przeszła nam koło nosaA well-known sportsman, who obtained an injunction preventing the media publishing details of his private life, has won a court appeal against a ruling which would have revealed his identity.
Judge Lord Neuberger ruled in favour of the man, known only as JIH.
He said JIH had been in a long-term relationship with someone known only as XX.
He was trying to block the publication of a story which claims he had a "sexual encounter" with someone else.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 31 sty 2011, 14:20
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 31 sty 2011, 14:36
Sokół otwiera tabelę, a inni Polacy pewnie ją zamykająDr.Football1 pisze:Liderujemy,chociaz 2 tygodnie temu przerwalismy znakomita passe dziesieciu zwyciestw z rzedu.Marco_Van_Basten pisze:Jak tam Sokół sprawuje się w lidze ?
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 31 sty 2011, 14:50
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 31 sty 2011, 14:57
cloner zjeb go!KajoFC pisze:najlepsze tekst: "never misses a game on TV"
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 31 sty 2011, 15:07
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 sty 2011, 15:07
Zjebać to można angielską władzę, która do tego dopuściła, że normalni ludzie nie chodzą na stadiony. Gdzie ta atmosfera? Gdzie Ci kibice? Właśnie przed TV i w pubach.bartbuks pisze:cloner zjeb go!
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 sty 2011, 15:08
a mnie to zawsze krecilo, mimo ze sam nie posiadam tatuaza...j1mmy pisze:miałem zawsze awersję do tatuazy u kobiet
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 31 sty 2011, 15:11
Mnie też. Jakaś fajna dziara u laski, dobrze się komponująca... cud, miód, malinaczeher pisze:a mnie to zawsze krecilo
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 31 sty 2011, 15:12
Tak tylko jak 20latek dzierga sobie coś takiego, a potem po 5 latach żałuje, to inna sprawa. Ostatnio oglądałem dokument i tatuażysta powiedział, że odnośnie dziergania powinny być przepisy jak z używkami. On wprowadziłby tatuowanie dopiero po 23 roku życia, bo młodsi nie mają pojęcia co czynią i często po kilku miesiącach żałują swoich decyzji.j1mmy pisze:Każdy ma prawo wierzyć w to co chce , co do tego czy trzeba być jebniętym żeby sobie tatuaż wydziergać na plecach. Ja tam jestem zdania , ze jak ci w pracy nikt o to nie będzie robił problemów to możesz , chociaz np miałem zawsze awersję do tatuazy u kobiet
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 31 sty 2011, 15:15
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 31 sty 2011, 15:16
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio