Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 24 lip 2011, 20:31
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 lip 2011, 20:42
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 24 lip 2011, 20:46
@Salas - nikt nie mówi, że on prywatnie, poza boiskiem, Matrix jest świrem, bo nikt nie zna go z tej strony. Na boisku, a to przecież forum piłkarskie, był jednak bandytą i to jest niepodważalne.nauczyłem się na pewne sprawy patrzeć szerzej i nie oceniać książki po okładce
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lip 2011, 20:50
Ale był również świetnym stoperem, ważnym ogniwem zarówno Interu, jak i reprezentacji Italii. Ja Marco zawsze ceniłem, dla mnie to jeden z najlepszych obrońców poprzedniego dziesięciolecia.10 pisze:Na boisku, a to przecież forum piłkarskie, był jednak bandytą i to jest niepodważalne.

cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 24 lip 2011, 20:55
W Interze był przede wszystkim duchem drużyny, jeśli chodzi o samą grę - naprawdę dobry miał chyba tylko jeden sezon, a w pozostałych był zmiennikiem-tykającą bombą... Co do kadry... Cóż... Jedynie na Mundialu był jej ważnym ogniwem, w wyniku kontuzji Nesty.cloner pisze: Ale był również świetnym stoperem, ważnym ogniwem zarówno Interu, jak i reprezentacji Italii. Ja Marco zawsze ceniłem, dla mnie to jeden z najlepszych obrońców poprzedniego dziesięciolecia.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 24 lip 2011, 22:22
orzeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 24 lip 2011, 22:39
Pamiętne DerbyFajne zdjęcie.
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 26 lip 2011, 23:05
Jego agent potwierdzil rozmowy z Niemcami wiec to raczej prawda.10 pisze: Bayer interesował się Viviano? Przecież mają Adlera...
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 28 lip 2011, 19:27

orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 28 lip 2011, 19:29
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 28 lip 2011, 19:41
Dla osób pasjonujących się życiem celebrytów. Wartości to nie ma żadnej poza tym, że ludzie sławni i bogaci wybierają podobne placówki urlopowania.ciekawy obrazek
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 28 lip 2011, 19:45
z pewnością Branca ucieszłby się z nazwania go celebrytąMarcinW pisze:Dla osób pasjonujących się życiem celebrytów. Wartości to nie ma żadnej poza tym, że ludzie sławni i bogaci wybierają podobne placówki urlopowania.ciekawy obrazek
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 28 lip 2011, 19:59
Marco wydaje się być człowiekiem z klasą, czego konsekwencją mogłoby być odebranie tego wyrażenia jako obraźliwego. Zresztą skłamałbym mówiąc, że używałem tego pojęcia dla określenia jego osobyz pewnością Branca ucieszłby się z nazwania go celebrytą
Wydaje mi się, że to zdjęcie jest przyczyną medialnego burdelu jakiego obecnie doświadczamy. Dla pismaka idioty taka fota ma niezbitą wartość dowodową świadczącą o tym, że Tevez niechybnie trafi do Interu.oczywiście nie szukam tutaj żadnych podtekstów w tym spotkaniu, ale akurat w świetle ostatnich doniesień nt. Teveza w Interze Mediolan - ciekawy obrazek
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 lip 2011, 18:27
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 30 lip 2011, 19:26
AgaD
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio