Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 786

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 24 lip 2011, 20:31

I to jest absolutnie normalne. Świr też miał zawsze kumpli w drużynie, ale na boisku często to był łowca kości. Matrix miał taką samą sytuację - był bardzo brutalny na boisku i odwalał czarną robotę za kolegów. Sorry, który gość w zespole by się na niego wkurzał za to, że stara się zrobić absolutnie wszystko, by wyciąć rywali równo z trawą?

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 lip 2011, 20:42

Nie wydaje mi się, aby zdobył sympatię tak wielu osób wyłącznie przez swoją boiskową charyzmę okazywaną w mniej lub bardziej właściwy sposób. Kiedyś byłbym pierwszym do wieszania psów na Matrixie, ale nauczyłem się na pewne sprawy patrzeć szerzej i nie oceniać książki po okładce. Szkoda że wiele osób za parę lat będzie go kojarzyło wyłącznie jako boiskowego brutala z niewyparzoną gębą, dla mnie zawsze będzie szalenie barwną postacią włoskiej piłki, których w dzisiejszych czasach jest coraz mniej. To prawdziwy Interista z krwi i kości, dlatego cieszę się że po zawieszeniu butów na kołku dalej będzie wiązał swą przyszłość z tym klubem jako członek sztabu szkoleniowego.

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 622
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 24 lip 2011, 20:46

nauczyłem się na pewne sprawy patrzeć szerzej i nie oceniać książki po okładce
@Salas - nikt nie mówi, że on prywatnie, poza boiskiem, Matrix jest świrem, bo nikt nie zna go z tej strony. Na boisku, a to przecież forum piłkarskie, był jednak bandytą i to jest niepodważalne.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8716
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lip 2011, 20:50

10 pisze:Na boisku, a to przecież forum piłkarskie, był jednak bandytą i to jest niepodważalne.
Ale był również świetnym stoperem, ważnym ogniwem zarówno Interu, jak i reprezentacji Italii. Ja Marco zawsze ceniłem, dla mnie to jeden z najlepszych obrońców poprzedniego dziesięciolecia.

Linków do YT wklejać nie ma sensu, jego piękne bramki wszyscy znają na pamięć, podobnie zresztą jak brutalne faule. A podsumowaniem niech będzie to foto:

Obrazek

MATRIX 8)

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 622
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 24 lip 2011, 20:55

cloner pisze: Ale był również świetnym stoperem, ważnym ogniwem zarówno Interu, jak i reprezentacji Italii. Ja Marco zawsze ceniłem, dla mnie to jeden z najlepszych obrońców poprzedniego dziesięciolecia.
W Interze był przede wszystkim duchem drużyny, jeśli chodzi o samą grę - naprawdę dobry miał chyba tylko jeden sezon, a w pozostałych był zmiennikiem-tykającą bombą... Co do kadry... Cóż... Jedynie na Mundialu był jej ważnym ogniwem, w wyniku kontuzji Nesty.

PS.
Fajne zdjęcie.

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 449

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 24 lip 2011, 22:22

nie był zmiennikiem-tykającą bombą - tak to można nazwać Matrixa ewentualnie w ostatnim sezonie.

Przez długi czas z Cordobą tworzyli naprawdę świetny duet środkowych obrońców i chyba nie było Interisty, który by na niego narzekał.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1311

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 24 lip 2011, 22:39

Fajne zdjęcie.
Pamiętne Derby :twisted: . Frustracja sięgnęła wtedy zenitu. To były czasy :wink:

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 26 lip 2011, 23:05

10 pisze: Bayer interesował się Viviano? Przecież mają Adlera...
Jego agent potwierdzil rozmowy z Niemcami wiec to raczej prawda.

Argentynska prasa twierdzi, ze Tevez dolaczy do Interu. Podobno jakis dzialacz City mial sie wygadac.

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 28 lip 2011, 19:27

ciekawy obrazek ;)

Obrazek

PS Pan z góry to Marco Branca - zajmujący się transferami w Interze Mediolan.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 28 lip 2011, 19:29

Nic nie widzę. :maruda:

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 28 lip 2011, 19:41

ciekawy obrazek ;)
Dla osób pasjonujących się życiem celebrytów. Wartości to nie ma żadnej poza tym, że ludzie sławni i bogaci wybierają podobne placówki urlopowania.

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 28 lip 2011, 19:45

MarcinW pisze:
ciekawy obrazek ;)
Dla osób pasjonujących się życiem celebrytów. Wartości to nie ma żadnej poza tym, że ludzie sławni i bogaci wybierają podobne placówki urlopowania.
z pewnością Branca ucieszłby się z nazwania go celebrytą :lol:

oczywiście nie szukam tutaj żadnych podtekstów w tym spotkaniu, ale akurat w świetle ostatnich doniesień nt. Teveza w Interze Mediolan - ciekawy obrazek ;).

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 28 lip 2011, 19:59

z pewnością Branca ucieszłby się z nazwania go celebrytą
Marco wydaje się być człowiekiem z klasą, czego konsekwencją mogłoby być odebranie tego wyrażenia jako obraźliwego. Zresztą skłamałbym mówiąc, że używałem tego pojęcia dla określenia jego osoby :)
oczywiście nie szukam tutaj żadnych podtekstów w tym spotkaniu, ale akurat w świetle ostatnich doniesień nt. Teveza w Interze Mediolan - ciekawy obrazek
Wydaje mi się, że to zdjęcie jest przyczyną medialnego burdelu jakiego obecnie doświadczamy. Dla pismaka idioty taka fota ma niezbitą wartość dowodową świadczącą o tym, że Tevez niechybnie trafi do Interu.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 lip 2011, 18:27

Po pierwsze trzeba zweryfikowac za rok pomysły meczów towarzyskich z Turkami czy Szkotami to nie sa najlepsi sparingpartnerzy na ten etap przygotowan. Poki co do przerwy 2-0 dla Interu.

Pozytywy: ustawienie i poruszanie sie na boisku, Pandev, Castellazzi, wynik i dobra reakcja na czerwo. Fajnie to wyglada, kiedy atakujemy nie ma luk miedzy formacjami, na skrzydlach robi sie wiele miejsca (Maicon, Nagatomo, Alvarez, Eto'o beda atakowac od skrzydla), kiedy bronimi zaciesnianie szeregow. Troche jeszcze kuleje pomysł na kreacje ale tez brakuje kilku zawodnikow majacych o tym decydowac. Pandev rewelacyjny, gra jak rozgrywajacy. Z trzy, cztery pilki, które byly potencjalmymi asystami. Obt tak dalej.

Negatywy: sedzia, ostry poczetek Szkotow, wakacyjna postawa obrony. Sedzia to jakis duren. Brown zaczal pierwsze 5 minut trzema brutalnymi faulami, Inter podjal twarda gre (nawet chamska) i zostal ukarany kartkami i ok. Tyle, ze nagle po małej zlosliwosci Motty, który drepnal leciutko na achillesa pilkarza Celticu i ten go wyrzucil z boiska za drugie zoltko w meczu towarzyskim. Przeciez takich starc w meczu jest 1000, szczegolnie w meczu ze Szkotami. Ciekawe co z barkiem/reka Yuto? Sneijdera bym dzisiaj oszczedzil.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 30 lip 2011, 19:26

Castellazzi fenomenalny, podobał mi się bardzo Faraoni. Ostre faule Szkotów brak słów. Nie wiem, kto to był, ale niewiele brakowało, a zgniótłby swoim cielskiem Faraoniego...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”