Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 30 lip 2011, 19:31
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 lip 2011, 19:34
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 30 lip 2011, 19:43
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 lip 2011, 19:57
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 30 lip 2011, 20:43
Ja w zasadzie biorę to pod uwagę, Julione dobrze by zrobił miesiąc na ławce, wystarczy obejrzeć jego mecze z ostatnich miesięcy gdzie popełniał same głupie błędy i puszczał babole, jestem przekonany że taki miesiąc poza 1 składem by mu tylko pomógł, bo ewidentnie widać że chłopak czuje się najlepszym i że jest nietykalny, a marnować teraz na ławce Luce który jest w takim gazie to wręcz grzech. Oczywiście nie wyobrażam sobie na dłużej Julio poza 1 składem, ale błagam nie kierujmy się sentymentami, bo na chwilę obecną to Luca zjada Julio.Chyba nie wyobrazacie sobie, ze Julio nie bedzie bronil w podstawowym skladzie?
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 lip 2011, 21:09
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 30 lip 2011, 21:16
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 30 lip 2011, 21:36
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 lip 2011, 21:38
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 30 lip 2011, 22:25
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 31 lip 2011, 19:03
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 31 lip 2011, 19:10
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 31 lip 2011, 19:26
Olewa, bo nie gra w Milanie. To chciałeś usłyszeć ?Olewka
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 lip 2011, 19:29
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 31 lip 2011, 19:31
Alvarez bardzo wolny i ociężały. Oglądałem wcześniej sparing Interu z jakimiś ogórkami, bo byłem bardzo ciekaw tego gracza i grał tak samo, ale strzelił jakąś bramkę z główki. Póki co bardzo się zawodzę, bo myślałem, że liga włoska zyskała jakiegoś fajnego Argentyńczyka, któremu może 3 akcje nie wyjdą, ale za 4 zadziwi publiczność i świetnie obsłuży kolegów, a jak na razie jego ruchy przypominają dzisiejszego Luce Toniego rzuconego na skrzydło. Oby to były złe dobrego początki.MarcinW pisze:Warto odnotować, że drugi mecz z mocniejszym rywalem a Ricky Alvarez lub przyszły Kaka jak mawiał pewien użytkownik tego forum jest tak jak jakby go nie było. Nie żebym go przekreślał, ale wypadałoby zagrać choćby jedną dobrą piłkę w ... dwumeczu.
On nigdy nie celebruje bramek.mete pisze:Balotelli po prostu nie celebrował gola przeciwko swojemu byłemu klubowi.
Il Padrino
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio