Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 sty 2011, 23:19
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 sty 2011, 2:29
Jakbyś się czuł wkładając w ten zespół setki milionów funtów, a oni graliby jak Kotwica Kołobrzeg przeciwko Arsenalowi? Archanioł Gabriel czuwał nad tym żeby Maria dziewica nie poroniła, ale nad tym co ja widziałem to chyba czuwał sam Bóg, zapewne fan ManCityKamil232 pisze:Dlaczego nie może?Druzyna, ktora wychodzi po remis nie moze zostac mistrzem Premier League i mam nadzieje, ze to sie nie wydarzy.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 07 sty 2011, 19:56
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 07 sty 2011, 23:54
Vela jak najbardziej powinien zostać w Anglii, nabierze trochę doświadczenia i może coś zadziała. Przynajmniej jeśli w jego planach jest gra w naszej pierwszej jedenastce.Magnum pisze:Podobno za Vele jest 10 ofert - 3-4 z Anglii, kilka z Francji i kilka z Hiszpanii. Boss zgodzi sie na wypozyczenie tylko do klubu ktory mu da regularne wystepy. Poza tym na wypozyczenie ma isc Emmanuel-Thomas ktorego jutro w skladzie nie bedzie. Oby obaj zdobyli dobre doswiadczenie i zobaczymy, co tam z nich wyrosnie.
Jeśli z Leeds nie zagra to najprawdopodobniej zostanie wpuszczony już z Ipswich. Jestem także ciekaw kiedy odpocznie NasriMagnum pisze:Kolejna dobra wiadomosc to to ze jutro do skladu wraca.. Aaron Ramsey!Nie uwzgledniam mozliwosci zeby jutro zaczal ale mysle, ze wejdzie, moze za Fabregas jak w poprzednim sezonie bywalo czesto?
Fajnie bedzie go zobaczyc znowu, choc na te 15 minut.
toporow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 sty 2011, 0:04
Nasri odpocznie jutro. Na pewno nie zagra, Wenger to potwierdził. NIe zagrają też Koscielny, Wilshere, Van Persie i prawdpodobnie Djourou. W składzie znalazł się 19-letni Katalończyk - Ignasi Miquel. moze nawet zagrac od poczatku, chociaz nie wierze raczej w to. Mysle, ze zagra Song-Squillaci, no ale zobaczymyjestem także ciekaw kiedy odpocznie Nasri
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 sty 2011, 12:58
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 sty 2011, 13:12
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 sty 2011, 15:49
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 sty 2011, 15:56
Why? Dużo roboty nie miał i IMO całkiem nieźle sobie z Johanem z środku radzili. Czasami trochę nerwowo pogrywał ale ogólnie raczej poprawny występ z jego strony.Magnum pisze:Squillaci
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 sty 2011, 16:06
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 sty 2011, 16:09
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 sty 2011, 16:14
Cris7 pisze:Dodatkowy mecz zawsze swoje robi.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 sty 2011, 16:22
Oczywiście, że nie. Po prostu lubię oglądać wasze mecze, stąd moja radość z wynikufieldy pisze:Przecież Arsenal i tak się nie liczy w walce o tytuł
Leeds jest tam gdzie ich miejsce.Tomusmc pisze:Leeds niech wraca na salony bo to ciekawy zespół
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 sty 2011, 19:28
Pierdolisz tam ... w powszechnej opinii Leeds ma najlepszych kibicow w północnej Anglii zaraz za Liverpoolem . Półmilionowe miasto. 40 tysięcznik z Ellan Road. Wachlarz sukcesów. Tradycje.Cris7 pisze:Leeds jest tam gdzie ich miejsce.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 sty 2011, 19:39
Wiele uznanych firm w Anglii pałęta się obecnie w niższych ligach i co ... ich miejsce też jest w Premier Leaguekaczy pisze:Klub z taką renomą jest skazany na występy w Premiership.
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio