Widzę,że sezonowy Barcy znaleźli sobie nowy cel do kibicowania
BTW - fani calcio walący smuty o stylu,zamiast nastawieniu na wynik...WSTYDŹCIE SIĘ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 maja 2012, 18:59
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 06 maja 2012, 19:02
Zdrowy jesteśrekinho pisze:mówisz o tym błędzie, kiedy sędzia nie uznał prawidłowej bramki matriego?
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 06 maja 2012, 19:06
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 06 maja 2012, 19:09
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 maja 2012, 19:10
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 06 maja 2012, 19:12
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 06 maja 2012, 19:15
Il Padrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 06 maja 2012, 19:16
Sami nie raz nie dwa powtarzaliście, że tytuł lezy tylko i wyłącznie w Waszych rekach, bo jesteście najsilnmiejsza ekipą w Italii. Mówiliscie, że w przypadku kiedy nie wygracie mistrzostwa to pretencje bedziecie mogli miec wyłącznie do siebie. Teraz gdy jestescie punkt za Juve to całą wine za Wasza pozycje zwlacie na jedno spotkanie, które było pełne bladów dajacych korzyści lub niekorzyści obu stronom. Nie bierzecie pod uwage, że ktoś spieprzył okres przygotowawczy przez co borykacie sie cały sezon z kontuzjami. W dodtaku swoja kiepska grą pozwoliliście sobie, aby Juve Was wyprzedziło kiedy to wydawało sie, że macie bezpieczna przewagę 4 punktów nad Juventusem bedacym w okresie kryzysu objawiajacego sie seria remisów. Zalatuje tu Panowie lekka hipokryzja.MazurXIII pisze:Stało się to czego się obawiałem - głupi błąd sędziego na San Siro prawdopodobnie zaważy na wyniku wyścigu o scudettoEra Moggiego bis
Ja bym się wstydził,ale widzę że wy jesteście przyzwyczajeni do tytułów po wałkach...
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 06 maja 2012, 19:18
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 06 maja 2012, 19:21
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 maja 2012, 19:24
sezonowcy barcy? do kogo pijesz? jesli do mnie, to tak się składa, ze moją ulubioną drużyną jest właśnie milan, ale na szczęście nie jestem zakompleksionym i zaślepionym 'sezonowcem' żeby uważać, że milan przegra mistrzostwo przez sędziego - ty chyba wybiórczo mecze milanu oglądasz, oglądałem 90% spotkań w tym sezonie i widziałem kilka karnych z dupy dla ekipy allegriego oraz kilka, które powinni dostać przeciwnicy a nie dostali. a takie gdybanie, że gdyby bramka muntariego została uznana to matri by nie strzelił to wiesz gdzie sobie możesz wsadzić, równie dobrze juve by sie mogło spiąć i 3 bramy władować na wkurwieniu. pewnie webba też nazywałeś wrogiem nr 1 i rzucałeś w jego podobizne rzutkami po karnym dla austriaków, bo jak roger strzelał ze spalonego to w kiblu akurat byłeś albo przeglądałeś bravo sport?MazurXIII pisze:Tylko człowiek mający duże problemy ze zrozumieniem podstawowych związków przyczynowo-skutkowych odrzuca teorię,że Juve nie podniosłoby się po 2-0.Bramki Matriego prawdopodobnie by nie było a Milan zgotowałby Juve Arsenal bis (mecz z tego okresu z podobnym przebiegiem).
Widzę,że sezonowy Barcy znaleźli sobie nowy cel do kibicowania![]()
BTW - fani calcio walący smuty o stylu,zamiast nastawieniu na wynik...WSTYDŹCIE SIĘ
akurat to, że sędziowie przekręcili barce w tym sezonie i nastukali punktów realowi ta fakt;)To samo zresztą można skierować do napinaczy w tematach Realu i Barcy.
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 maja 2012, 19:41
Co to za roznica czy ten blad byl w kwietniu czy lutym? Jeszcze dodajmy ze to byla dopiero 25 minuta wiec Milan mogl tych bramek nastrzelac potem jeszcze z 5. Ale tego nie zrobil wiec nie ma sprawy zgadza sie?maciek_88 pisze:Mieliście 4 pkt przewagi (a nawet 7 gdy Juventus miał jeszcze mecz z Interem). Sami to spieprzyliście grając na pół gwizdka z Fiorentiną czy Catanią. Żeby ten błąd jeszcze był w ostatnich kolejkach, ale to było ponad 2 miesiące temu.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 06 maja 2012, 19:41
Sęk w tym, że gdyby nie ten błąd sędziego, to te wpadki by nie miały miejsca, bo biorąc pod uwagę czysto sportowe argumenty (z Catanią w rewanżu i z Fiorentiną w pierwszym meczu wygraliśmy na boisku, ale sędzia miał inne zdanie) to Milan jest liderem.Sami to spieprzyliście grając na pół gwizdka z Fiorentiną czy Catanią.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 06 maja 2012, 19:44
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 maja 2012, 19:47
Co to za brednie? Kto kupowal mecze w Milanie i kiedy? Nazwiskami.(L)oczkerson pisze:Tyle, że to wasz klub dalej jest zarządzany przez ludzi którzy kupowali mecze, a nie JUVE
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio