Zrozumiałem żart, że to kobiety sprzątają. Ale ja pisałem zupełnie coś innego, a Piotrcies odpisał na mój post.
Chyba że to był pocisk w Twoją stronę DelPiero, że nawet jakbyś sam mieszkał to byś nie sprzątał i mieszkał w syfie.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 27 mar 2019, 10:18
19B10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 27 mar 2019, 10:21
futbolowa
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 27 mar 2019, 11:35
Delpiero14
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 27 mar 2019, 11:38
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 mar 2019, 11:40
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 mar 2019, 11:42
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 27 mar 2019, 11:43
piotrcies
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 27 mar 2019, 14:03
Smutna sprawa w sumie.sickstick pisze: Także śmiesznie, życie potrafi zaskakiwać. Jesteś babą po 60-tce, dawno na emeryturze (w dzisiejszych czasach musieliby jeszcze pracować - nie wyobrażam sobie tego, im pół godziny zajmowało wejście po schodach na 4 piętro), mieszkacie na spokojnie ze starym mężem. Aż tu pewnego dnia przyjmujesz pod swój dach swoją dawno dorosłą córkę z wnukami... a ona w kilka miesięcy zrujnuje wszystko co masz - mąż od ciebie spierdziela, sąsiedzi nienawidzą, spać pewnie nie może bo discopolo gra, policja puka prawie co noc. Masakra
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 mar 2019, 16:07
Też bym się na jego miejscu wyprowadził, gdyby mi się zwaliła na głowę jakaś patologia z trójką wrzaskulców i była nie do wyrzucenia. A ja jestem młody. Co dopiero mówić o starszym spokojnym panu.sickstick pisze: Najlepsze z tego jest że ten straszy pan dał sobie spokój i... wyprowadził się od swojej żony po przeszło 20-stu latach małżeństwa, krzycząc na całą klatkę że albo on albo córka. Z tą policją trochę przypał bo zza naszych drzwi regularnie czuć przyjemny zapach trawy, ale myślę że gdyby tych funkcjonariuszy na interwencji to interesowało to już dawno by zapukali.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 27 mar 2019, 18:31
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 27 mar 2019, 18:54
piotrcies
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio