Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 lis 2012, 10:48
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 15 lis 2012, 11:21
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lis 2012, 11:22
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 15 lis 2012, 11:30
SUAREZcloner pisze:lisek_chz, nie kojarzę tego gorszego, kto to?
orzeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 lis 2012, 15:16
Dla mnie np w kwestii Mierzeja w kadrze ma rację. Do tego prawde mówi co do zmian. Zamiast wprowadzić Teodorczyka, Wszołka, to puszczał takiego Trałkę na boisko. Bez sensu. To byl sparing, trzeba było dać młodym się wyszaleć, pograć, oswoić się.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 lis 2012, 15:43
A mnie nie. To jest nasza kadra, polski zespół i każdy ma prawo go krytykować, o ile jest to konstruktywna krytyka. A dla mnei wpuszczenie przy 0:2 Teo i Wszołka to powinien być priorytet. A co miała dać zmiana na Trałkę? BO tego to nie rozumiem.sbQ pisze:Mnie bawi zachowanie jakie Kosa prezentuje. Zajeżdża to hipokryzją.
(Mówię tylko o ocenianiu Mierzeja)
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 lis 2012, 15:52
Bartłomieju, El Chino to znam doskonale, idol z Interubartbuks pisze:Alvaro Recoba...
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 lis 2012, 16:01
a to zwracam honor.cloner pisze:Bartłomieju, El Chino to znam doskonale, idol z Interu
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 15 lis 2012, 16:09
dexter12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 lis 2012, 20:25
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lis 2012, 20:33
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 lis 2012, 22:14
Na mój gust przyczyna jest prosta. Nasze gwiazdki mają już niejako wszczepione poruszanie się po boisku i wychodzenie na pozycje pod takich techników jak Goetza, Raus czy Kagawa i w reprze automatycznie ruszają się po boisku identycznie, tyle że nasi technicy, z Murawskim, Polanskim czy Mierzejem na czele nie są w stanie odgrywać im piłki w równie precyzyjny sposób. Tak samo w drugą stronę, kiedy taki Lewandowski podaje, to pod szybkość Goetze czy Rausa, niestety Obraniak czy Mierzej do takich piłek zwyczajnie nie nadążają.Hanni pisze:Nie zastanawia Was dlaczego trójka z Dortmundu gra taką padakę w reprezentacji?
Jedynie Kuba od czasu do czasu coś pokaże, ale Lewy i Piszczek to jest już jakaś kpina...
sickstick
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 16 lis 2012, 7:57
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 16 lis 2012, 7:58
klopx
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio