Włochy - Transfery (zbiorczy) - Strona 80

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Włochy - Transfery (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 cze 2011, 15:45

Poszedł tam, gdzie więcej dostanie :roll: Szkoda, nie znoszę gdy Włosi obieraję wschodnie kierunki w karierze. Sportowo nie zyskują na tym ani trochę, więc wiadomo o co chodzi.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 lip 2011, 15:45

Lazio znalazlo nastepce Liechsteinera. Bedzie nim Abdoulay Konko z Genoi. Poza tym do Biancocelestich maja trafic Marchetti i Kone. Szczegolnie ten drugi moze okazac sie sporym wzmocnieniem. Albanczyk z greckim paszportem byl jednym z lepszych zawodnikow Brescii w poprzednim sezonie o czym zreszta kilkukrotnie pisalem na forum.

Ciekawa ekipe bedzie mial do dyspozycji Reja,bo przeciez na Olimpico trafili juz Klose i Lulic. Jezeli nikt kluczowy nie odejdzie (Hernanes,Zarate) to Lazio spokojnie bedzie moglo powalczyc o miejsce gwarantujace start w LM.

Blerim Dzemaili oficjalnie w Napoli. Kolejny czlowiek do srodka pola,choc ja czekam jeszcze na kogos lepszego (Inler ?).

Hamsik:
W ostatnich dniach zostało powiedziane wiele rzeczy na mój temat: niektóre prawdziwe, niektóre nie. Jestem bardzo szczęśliwy w Neapolu i nie chcę stąd odchodzić. Ale gdyby pojawiła się oferta z naprawdę wielkiego klubu, przemyślałbym ją i zastanowił się nad swoją przyszłością.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 lip 2011, 17:08

http://www.pilka.pl/glik-zagra-w-turynie

Nie jest zle,choc ja wolalbym,zeby gral w jakims slabiaku Serie A - Cesena czy Lecce bylyby idealne. Verdi,teraz Glik - trzeba bedzie zobaczyc Toro w przyszlym sezonie.

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 922

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 08 lip 2011, 17:34

Galiani ściągnął Glika do Torino, żeby wyciągnąć Ogbonnę :rotfl:

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 11 lip 2011, 14:35

Gokhan Inler oficjalnie został zawodnikiem Napoli ! Zagra z nr 88 na koszulce. Długo trwała saga jednak szczesliwie sie skonczyło :wink: Mam nadzieje, ze rownie sprawnie pojdzie do Mediolanu Hamsik. A Napoli coż dalej konsekwentnie sie rozwija, mam nadzieje ze ponownie stana na pudle Serie A. A pieniadze zarobione za słowaka rownież rozsadnie zainwestują. :D

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 lip 2011, 14:41

Happy end :mike:

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 lip 2011, 14:46

Lepsza ta maska niz parawanik na Old Trafford :wink: . Lubi to!

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 199

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 11 lip 2011, 14:48

Konkretne wzmocnienia chyba na najslabiej obsadzona pozycje w druzynie. Pamietam jak w meczu z Udinese srodek Asamoah - Inler zniszczyl neapolitanczykow.
Jeszcze gdby faktycznie upchneli za konkretna kase gdzies Lavezziego (imo jeden z bardziej przereklamowanych grajkow w lidze) to mogliby sie postarac o kogos bardziej konkretnego wlasnie na pozycje Argentynczyka albo partnera do srodka dla Szwajcara.

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 11 lip 2011, 14:55

ciekawa opcja z ta maska :lol:
z oficjalnych: to lazio dalej nie proznuje. po zakontraktowaniu mirka klose, przyszła kolej na Federico Marchetti'ego z Cagliari, Abdoulay Konko z Genuy i blizej mi nie znanego Senada Lulica z Young Boys. ponoc negocuja jeszcze D. Cisse z Panath. :warrior: tłoczno sie zrobi w ataku :idea:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 lip 2011, 14:58

Maciek (interista) pisze:Konkretne wzmocnienia chyba na najslabiej obsadzona pozycje w druzynie. Pamietam jak w meczu z Udinese srodek Asamoah - Inler zniszczyl neapolitanczykow.
Jeszcze gdby faktycznie upchneli za konkretna kase gdzies Lavezziego (imo jeden z bardziej przereklamowanych grajkow w lidze) to mogliby sie postarac o kogos bardziej konkretnego wlasnie na pozycje Argentynczyka albo partnera do srodka dla Szwajcara.
Na srodek przyszli juz Dzemaili,Gokhan i Donadel. Ten ostatni bedzie pewnie zmiennikiem,a dwaj Szwajcarzy z paszportu powinni stworzyc jeden z lepszych duetow MC w lidze - nie mam co do tego watpliwosci.

Patrze,ze opinie na temat Lavezziego sa mocno podzielone. Ja na przyklad uwazam go za znakomitego pilkarza :wink:
blizej mi nie znanego Senada Lulica z Young Boys.
Gosc moze okazac sie prawdziwym odkryciem. Od lat niszczyl system w Szwajcarii. Przy dobrych wiatrach moze dobic do czolowki left backow w Serie A.

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 11 lip 2011, 15:09

Jeszcze gdby faktycznie upchneli za konkretna kase gdzies Lavezziego (imo jeden z bardziej przereklamowanych grajkow w lidze)
Czego wskaźnikiem może być to, że gdy go nie było to Napoli miało problemy ze zdobywaniem punktów.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 lip 2011, 16:38

Już mogli dać Inlerowi jakieś gustowne "Peluso" :lol: Włosów za wiele nie ma, a Maradona by się ucieszył, że wciąż o nim pamiętają :P

Super sprawa, Gokhan niesamowicie podniesie jakość gry drugiej linii Napoli. Liczyłem na happy end, bo chcę widzieć w Neapolu silną ekipę, która w przyszłym sezonie będzie walczyła nawet o najwyższe cele 8)

Awatar użytkownika
-Tevez-
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -Tevez- » 18 lip 2011, 11:43

Czyżby Vidal w Juve?

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 22 lip 2011, 9:57

Ktoś widział Teveza w towarzystwie dyrektora sportowego Interu Marco Branca.
Źródło ESPN.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”