Messi vs Cristiano Ronaldo & Robert Lewandowski - Strona 80

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto jest lepszy?

Messi
22
88%
Cristiano
2
8%
Są sobie równi
1
4%
Awatar użytkownika
Samuraj
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 179

Messi vs Cristiano Ronaldo & Robert Lewandowski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 27 cze 2026, 16:08

Austria to raczej nie jest poziom Kolumbii, obie grupy mają swojego outsidera czyli Uzbekistan i Jordan i obie teoretycznie mają ekipy które mogą pokusić się o niespodzianki czyli Algeria i DR Konga. Z tych wszystkich grup, to Argentyńczycy i tak na papierze wypadają minimalnie korzystniej. Oczywiście faworyci i tak sobie powinni poradzić bez przeszkód, no ale Portugalia nie poradziła sobie z DR Konga i czeka ich dziś trudny mecz o 1 miejsce w grupie z Kolumbią którą muszą ograć i niewątpliwie to nie będzie Austria gdzie jedynym zagrożeniem był Sabitzer.

Awatar użytkownika
Tennessee
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 578

Messi vs Cristiano Ronaldo & Robert Lewandowski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 27 cze 2026, 16:10

Samuraj pisze:
27 cze 2026, 13:12
Tennessee pisze:
27 cze 2026, 13:01
Wstydem jest również to że Messi nie dostał czerwonej kartki w pierwszym meczu.
Nie żebym się czepiał ale ciekawy jestem jakby to wpłynęło na wyniki Argentyny.
Nijak, Argentyna ma tak słabą grupę, że i bez Messjasza by sobie poradzili z resztą w kolejnej fazie trafiają na kopciuszka Republikę Zielonego Przylądka

No ja mam spore wątpliwości, po czerwonej kartce Algierczycy na pewno poczuliby krew, a grając prawie całe spotkanie w przewadze remis był bardzo możliwy. Z Austrią Messi był kluczowy do zwycięstwa.
Stawiam, że czerwona kartka którą powinien otrzymać finalnie spowodowałaby utratę pierwszego miejsca w grupie. Marciniak z ekipą trochę skręcili sprawę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”