Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 80

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2006, 22:39

czeher pisze:Fieldy ten zespol ktory wyprzedzil tylko San Marino urwal pkt Hiszpani (w drugim przrgal 1:0] Belgii
no i co z tego ? widocznie Hiszpania grała tak jak my dzisiaj, bo przecież oni tez wcale nie należa do najwybitniejszych graczy.
Litwa ma teraz 3 wyniki najlepsze w historii, remis z Hiszpanią, porażka z Belgią tylko jedną bramką i wygrana z Polakami.
Nie wmówisz mi, ze Litwa jest dobrą drużyną. To Polacy zagrali dziś żenująco słabo, co ułatwiło Litwinom wygraną.
czeher pisze:I co niby to cos mowi ze wyprzedzila tylko San Marino
To prześledź poprzednie eliminacje, do ME i poprzednie do MŚ - jestem pewien, że nie znajdziesz wielkich wyników naszych sąsiadów

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 maja 2006, 22:48

fieldy pisze:Litwa ma teraz 3 wyniki najlepsze w historii, remis z Hiszpanią, porażka z Belgią tylko jedną bramką i wygrana z Polakami.
nie fieldy, przegrali z Hiszpania na wyjezdzie 1:0 i zremisowali u siebie 0:0, zas z belgia nie przegrali ani razu :!: zmi Niemca chyba tez nie przegrali w jakims tow czy el
fieldy pisze:Nie wmówisz mi, ze Litwa jest dobrą drużyną. To Polacy zagrali dziś żenująco słabo, co ułatwiło Litwinom wygraną.
sa dobra co nie zmienia faktu iz Polska grala beznadziejnie, jak i nie grala z silna Litwa - Poskusy itp
fieldy pisze:To prześledź poprzednie eliminacje, do ME i poprzednie do MŚ - jestem pewien, że nie znajdziesz wielkich wyników naszych sąsiadów
el MS 2006
:
Belgia - Litwa 1:1 (0:0)

Litwa - Hiszpania 0:0

Bośnia i H. - Litwa 1:1 (1:0)

Hiszpania - Litwa 1:0 (0:0)

Litwa - Belgia 1:1 (1:1)

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 02 maja 2006, 22:50

Moim zdaniem zagrali tylko dobrze Ci zawodnicy, którzy nie mają pewnego miejsca w składzie na Mistrzostwa Świata, czyli Dudek i Gancarczyk. Ten pierwszy, mimo że nie gra w klubie, to trzyma klasę, a przy straconej bramce nic do powiedzenia nie miał, Gancarczyk zagrał bez kompleksów pokazując, że jest nietuzinkowym zawodnikiem, który już niedługo może przegonić z kadry innych weteranów takich jak np. Rząsa. Reszta graczy zaprezentowała się tak słabo, jak dawno kiedy, przeciwnik był niskiej klasy, a oni nie umieli tego wykorzystać.
Po Eliminacjach i losowaniu grup Mistrzostw Świata myślałem, że mamy jako takie szanse na wyjście z grupy, teraz widzę, iż będzie to bardzo trudne. Mam jednak nadzieje, że nieobecni w dzisiejszym spotkaniu gracze o wiele poprawią poziom prezentowania się na boisku przez naszych reprezentantów i obym miał rację...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2006, 22:54

czeher pisze:Belgia - Litwa 1:1 (0:0)

Litwa - Hiszpania 0:0

Bośnia i H. - Litwa 1:1 (1:0)

Hiszpania - Litwa 1:0 (0:0)

Litwa - Belgia 1:1 (1:1)
jak mówiłem, wielkich wyników nie znajdziesz. Remis z Bośnią to nie jest jakies osiagniecie duże, ja wiem, ze Bośniacy maja kilku piłkarzy grających na wysokim poziomie, ale tez zdarzają im się słabsze wystepy.
Belgia, jak to Belgia o kilku lat zawodzi - tez nie podniecałbym się remisem z nimi. Porażka z Hiszpanią - czy to nie był czasem wynik z końca eliminacji ?
RadoGol pisze:Dudek
jak tak patrzałem na jego gre - to musze przyznać, że mi imponuje. Nie gra w klubie, ale forme ma bardzo dobrą.
Co wazniejsze nie popełnia takich błedów jak Boruc na przedpolu, przy wyjściach do górnych piłek, mało tego - świetnie wyszedł dziś 2 razy kilkanaście [-dziesiąt ?] metrów przed bramkę i uchronił nas od powaznego zagrożenia.
Na dzień zisiejszy chyba jednek byłbym za Dudkiem. Ale pozostawiam decyzje Janasowi :P Niech cos ma z tego selekcjonowania

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 maja 2006, 22:56

RadoGol pisze:Moim zdaniem zagrali tylko dobrze Ci zawodnicy, którzy nie mają pewnego miejsca w składzie na Mistrzostwa Świata, czyli Dudek i Gancarczyk.

A Szymkowiak :?: On byl najlepszym zawodnikiem w naszej druzynie... :roll:

RadoGol pisze:Po Eliminacjach i losowaniu grup Mistrzostw Świata myślałem, że mamy jako takie szanse na wyjście z grupy, teraz widzę, iż będzie to bardzo trudne.

Ludzie czemu wy po jednym meczu oceniacie jak Polska zagra na mundialu :?: Na pewno w Niemczech bedzie to lepszy kadrowo zespol z nastawieniem na konkretnych przeciwnikow ktorzy rozpracowywani sa od grudnia :!: Moim zdaniem to wypadek przy pracy...Zagrali slabo bo mysleli ze strzela im 5 bramek w 20 minut i to ich zgubilo :lol: Nie ma co mowic ze akcje Polakow na mundialu drastycznie spadly...

Fieldy i czeher zalozcie temat Litwa (zbiorczy) ;)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 maja 2006, 23:00

fieldy pisze:Belgia, jak to Belgia o kilku lat zawodzi - tez nie podniecałbym się remisem z nimi. Porażka z Hiszpanią - czy to nie był czasem wynik z końca eliminacji ?
nie z samego konca :!: ale jakie to ma znaczenie :?: Hiszpania do konca walczyla zarowno o 1msc jak i baraze bo Bosnia ich naciskala
fieldy pisze:Remis z Bośnią to nie jest jakies osiagniecie duże, ja wiem, ze Bośniacy maja kilku piłkarzy grających na wysokim poziomie,
remis na tamtym terenie dla mnie jest czyms imponujacym :wink:
Martinho pisze:Fieldy i czeher zalozcie temat Litwa (zbiorczy)
to zaloz nam taki temat :pray:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2006, 23:01

Martinho pisze:A Szymkowiak On byl najlepszym zawodnikiem w naszej druzynie...
najlepszy był Fabiański :!:
Martinho pisze: Nie ma co mowic ze akcje Polakow na mundialu drastycznie spadly...
dlaczego nie ? spadły i to drastycznie, piłkarze mieli walczyć o miejsce w kadrze, taki Mila, czy Kosowski - co pokazali ? nie odpowiem z przyzwoitości :D Biegac za piłką to ja tez potrafię, może mnie weźmie Janas do Niemiec ? Nigy nie byłem chętnie pojade
czeher pisze:remis na tamtym terenie dla mnie jest czyms imponujacym
to się róznimny w tej kwestii, widziałes ten mecz ? podejrzewam, ze nie, ale tylko podejrzewam :P znamy tylko wynik, nie wiemy jak mecz wyglądał, może się Litwini bronili cały mecz i po jednej kontrze udało im się wyrównać ? nie wiem, wiem natomiast, ze remis z Bośnia, nawet dla Litwy, nie jest szczególnym powodem do dumy.

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 02 maja 2006, 23:09

Martinho pisze:
RadoGol pisze:Moim zdaniem zagrali tylko dobrze Ci zawodnicy, którzy nie mają pewnego miejsca w składzie na Mistrzostwa Świata, czyli Dudek i Gancarczyk.

A Szymkowiak :?: On byl najlepszym zawodnikiem w naszej druzynie... :roll:
Był jednym z lepszych, to prawda, ale on od dawna jest liderem naszej kadry i od niego można, a nawet trzeba wymagać czegoś więcej. Nie wymieniłem go też dlatego, bo każdy wiedział przed tym spotkaniem i po nim, że Szymek na pewno na Mistrzostwa pojedzie, a ja wymieniłem tam zawodników, którzy takiej pewności nie mieli ;)
Martinho pisze:
RadoGol pisze:Po Eliminacjach i losowaniu grup Mistrzostw Świata myślałem, że mamy jako takie szanse na wyjście z grupy, teraz widzę, iż będzie to bardzo trudne.

Ludzie czemu wy po jednym meczu oceniacie jak Polska zagra na mundialu :?: Na pewno w Niemczech bedzie to lepszy kadrowo zespol z nastawieniem na konkretnych przeciwnikow ktorzy rozpracowywani sa od grudnia :!: Moim zdaniem to wypadek przy pracy...Zagrali slabo bo mysleli ze strzela im 5 bramek w 20 minut i to ich zgubilo :lol: Nie ma co mowic ze akcje Polakow na mundialu drastycznie spadly...
Należy tylko pamiętać, że będą oni tam grali z lepszymi zespołami niż Litwa, do tego dojdzie większy stres, ponieważ jak wiadomo Mistrzostwa Świata i mecz towarzyski to dwa inne światy.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8642
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 maja 2006, 11:13

Selekcjoner reprezentacji Polski Paweł Janas: "Gratuluję zwycięstwa Litwinom. Po tym spotkaniu mam wiele znaków zapytania. Też nie mieliśmy wszystkich zawodników, którzy mogliby zagrać. Przed mistrzostwami czeka nas jeszcze mnóstwo pracy.

Nieźle zaprezentował się Gancarczyk. Bonin też miał dobry początek. Natomiast widać niestety, że kilku zawodników nie gra w klubach i to jest ogromny problem. Z taką formą nie mamy szans na mundialu. Chciałem, żeby Dudek przy absencji Boruca zagrał dłużej niż 45 minut. 21 maja będę miał wszystkich zawodników do dyspozycji i wtedy będzie można normalnie popracować. Nie chcę zamykać przed nikim drogi do reprezentacji. Dlatego planuję jeszcze sprawdzenie innych zawodników. Na powołanie może liczyć Marek Saganowski".

Nooo, ciekawe :D jak strzeli Wyspom Owczym hat-tricka :lol: to beda jaja :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 maja 2006, 11:16

Kuwa musiałem przegapić ten dobry początek Bonina :roll: :?

Sagan jak strzeli cos z Wyspami to pewnie pojedzie i niech mu będzie. Sosin chyba raczej nie pojedzie. Rywalizacji z Rasiakiem nie wygrał a potrzebny nam tylko jeden z tej dwójki raczej.

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 03 maja 2006, 11:33

Niggaz pisze:a potrzebny nam tylko jeden z tej dwójki raczej.
oby dwaj sa niepotrzebni..
cloner pisze:Dlatego planuję jeszcze sprawdzenie innych zawodników.
wczas... naprawde było mało czasu.. przed takim krótkim czasem kadra juz powinna być wybrana i zgrywać sie powinni a nie jeszcze roszady robić ... ojj jak zawsze Polska Reprezentacja osiagnie zaszczytne 4 miejsce w grupie.. :roll:

Mila, Lewandowski, Rasiak, Sosin, Bonin,Kuś out z reprezentacji :!:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 maja 2006, 11:37

krako_91 pisze:oby dwaj sa niepotrzebni..
Mylisz się. Jeden wysoki napastnik o innej specyfice gry może się przydać. Zresztą na Mundialu będą liczyć się bramki w naszym wykonaniu a dopiero potem styl. Równie dobrze może trafić coś on jak Farnkowski.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 03 maja 2006, 11:52

Niggaz pisze:Sagan jak strzeli cos z Wyspami to pewnie pojedzie i niech mu będzie.

Jak to niech mu bedzie :?: Przeciez jemu nalezy sie wyjazd na mundial jak zadnemu innemu polskiemu napastnikowi (nie liczac Zurawskiego)...I nie mozna powiedziec ze niech mu bedzie bo on powinien na mistrzostwa pojechac...

Niggaz pisze:Rywalizacji z Rasiakiem nie wygrał a potrzebny nam tylko jeden z tej dwójki raczej.
Kto wie co tam Janasowi w glowie chodzi...Ale watpie zeby z Rasiaka zrezygnowal...Pewnie odbedzie sie to kosztem Sosina ;)

krako_91 pisze:oby dwaj sa niepotrzebni..

To w takim razie kto potrzebny :lol: Tylko narzekacie, Sosin strzelil 26 bramek na Cyprze i bedzie 3 raz z rzedu krolem strzelcow tej ligi, w reprezentacji strzelil w debiucie 2 bramki Arabom i wam ciagle malo...A Rasiak nawet jak strzelal bramki w Derby to i tak byl cienkim graczem dla was...Grzesiek jest to slaby technicznie zawodnik ale bp taki Niedzielan czy Frankowski nie sa w lepszej formie od niego...
krako_91 pisze:ojj jak zawsze Polska Reprezentacja osiagnie zaszczytne 4 miejsce w grupie

I to sa prawdziwi kibice reprezentacji Polski...ZERO wiary w zespol :roll:

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 03 maja 2006, 12:00

Martinho pisze:I to sa prawdziwi kibice reprezentacji Polski...ZERO wiary w zespol Rolling Eyes
po wczorajszym meczu... :?: :twisted: nieważne jakim skladem gralismy.. styl byl beznadziejny..
Martinho pisze:Sosin strzelil 26 bramek na Cyprze i bedzie 3 raz z rzedu krolem strzelcow tej ligi, w reprezentacji strzelil w debiucie 2 bramki Arabom i wam ciagle malo
noo źle napisałem bardziej chodzilo mi o Rasiaka. .. Sosin :think: może być :wink:
Martinho pisze:I nie mozna powiedziec ze niech mu bedzie bo on powinien na mistrzostwa pojechac...
to czemu do tej pory nie grał w kadrze :?: :>
Niggaz pisze:Mylisz się. Jeden wysoki napastnik o innej specyfice gry może się przydać. Zresztą na Mundialu będą liczyć się bramki w naszym wykonaniu a dopiero potem styl. Równie dobrze może trafić coś on jak Farnkowski.
powiem Ci jakbyś mial w swoim zespole ( chodzi mi o moj klub) wysokieog drewnianego, na ktorego stawia trener i w ukochanym zespole(Górnik Zabrze) Kamila Króla to też byś zmienil zapatrywanie na wysokich ... Franek sie przelamie na Mundialu... tlyko musi dostać szanse :wink:

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 03 maja 2006, 12:12

CIekawy jestem dlaczego ten mecz nie był rozgrywany w Kielcach skoro listkiewicz nam obiecywał reprezentacje już od dawna ... Napewno był by nadkomplet widzów a nie 3200 na meczu reprezentacji .

Bonin nieczego nie pokazał widać było ze był zestresowany debiutem w reprezentacji napewno był zaskoczony powołaniem .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”