Real Madryt (zbiorczy) - Strona 80

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 maja 2005, 20:00

Mikusinski pisze:SZkoda, że Luis Figo odchodzi, wiemy, że jest już stary, musi sobie jeszcze gdzieś po za Realem pograć. Luxemburgo powienien swoją taktykę oprzeć na Robinho czy Gutim, oni są jeszcze młodzi, zdolni, przydaliby się Wanderleyowi. Mam nadzieję, że Galaktyczni znów będą się liczyć w Europie. :)
Guti mlody i zdolny :P ?? Zdolny to on mzoe jest bo czasmi gra fenomenalnie. Ma juz jednak prawie 30 lat wiec nie jest juz superobiecujacym i wiecznie mlodym GUTIM :P Mysle ze to bardzo dobry pilkarz ale w Realu graja tylko "galaktyczni" i nie wiem czy sie znajdzie tam dla neigo miejsce. W koncu lawka tez musi byc nie ??

POZDRO

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 19 maja 2005, 20:28

snake pisze: Chce przez to powiedziec ze real nie potrzebuje gwiaz bo narobi sobie takich klopotow jak z Figiem. Niech szuka jakies mlode gwiazdy i niech wybierze sobie jedna z nich bo wiecej nie potrzebuje.
Heh dobre to jest, jeszcze się tak nie bawilem lol....

Nie kupujemy gwiazd kupujemy gwiazdeczki :lol:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 maja 2005, 0:09

snake pisze:klopotow jak z Figiem. .
Stary z gramatyka to u ciebie jest cos cienko :D

Awatar użytkownika
lucass
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 20 maja 2005, 0:09

piwus pisze:A to ciekawe, że akurat fan Lazio, wmawia, że to tylko teoria spiskowa i nie ma rasizmu :roll:.
a kiedy Ja powiedziałem ,że nie ma rasizmu :?:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 maja 2005, 0:24

"Następny co wszędzie rasistów widzi". Masz rację to była wielka nadinterpretacja z mojej strony :roll:.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 20 maja 2005, 20:07

Bienias pisze:
snake pisze:klopotow jak z Figiem. .
Stary z gramatyka to u ciebie jest cos cienko :D
to dlatego ze poswiecam zaduzo czasu jazykom obcym i czasami nawet polska gramatyka mi sie myli. Tak to juz jest. :)
A co do Figa. Wiec to co napislaem to jest metafora, ktorej nie zrozumieliscie. :)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 20 maja 2005, 20:15

RoRo pisze:
Mikusinski pisze:SZkoda, że Luis Figo odchodzi, wiemy, że jest już stary, musi sobie jeszcze gdzieś po za Realem pograć. Luxemburgo powienien swoją taktykę oprzeć na Robinho czy Gutim, oni są jeszcze młodzi, zdolni, przydaliby się Wanderleyowi. Mam nadzieję, że Galaktyczni znów będą się liczyć w Europie. :)
Guti mlody i zdolny :P ?? Zdolny to on mzoe jest bo czasmi gra fenomenalnie. Ma juz jednak prawie 30 lat wiec nie jest juz superobiecujacym i wiecznie mlodym GUTIM :P Mysle ze to bardzo dobry pilkarz ale w Realu graja tylko "galaktyczni" i nie wiem czy sie znajdzie tam dla neigo miejsce. W koncu lawka tez musi byc nie ??

POZDRO
Właśnie tak jest w realu, że chociaz, dajmy przykład Gutiego jest zdolny i utalentowany, chociaż nie jest gwiazdą, jest niestety skazany na ławkę rezerwowych.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 maja 2005, 21:05

Dziś derby "derby honoru" Real gra o prestiż zaś Atletico w zasadzie też choć matematyczne szanse sa aby dostać się do UEFA moze im pomoc tylko cud...ale ja wiem coś o cudach - nie ma ich :lol: Pożegnalny mecz wielkiego gracza Luisa Figo...to prawdopodobnie ostatni mecz a w zasadzie ogon meczu jeśli dziś zagra na Santiago Bernabeu...
Stawiam na Madryt, na Real Madryt, 3:1 Ronaldo 2x, Figo no i Torres moze się przelami jak dotąd nie pokonał Ikera ani razu :wink:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 21 maja 2005, 21:12

Dzisiaj derby z Atleti, niestety pożegnalny mecz wielkiego Figo, stawiam na Real, ale zobaczymy jak zagra Atletico.

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 21 maja 2005, 21:37

Mikusinski pisze:Dzisiaj derby z Atleti, niestety pożegnalny mecz wielkiego Figo, stawiam na Real, ale zobaczymy jak zagra Atletico.
nie koniecznie jest to pożegnalny mecz Figo <bo nie koniecznie wyjdzie na murawe ;)> a tak serio to dzisiaj jest pożegnanie wielkiego piłkarza realu nazwanego przez raula "kapitanem kapitanow" F.Hierro

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 21 maja 2005, 23:52

No i derby na 0-0 :evil: Real mial zdecysowaną, przewage, ale poprostu sie bawili z Atletico. Powinni wygrać :evil: :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 maja 2005, 23:54

No i nieudalo się remis...Figo porzegnał się z kibicami na Bernabeu...Casillas byl dziś niesamowity...Skuteczność poprawić i bedzie luzik :wink:

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 22 maja 2005, 0:00

Bonso pisze:No i derby na 0-0 :evil: Real mial zdecysowaną, przewage, ale poprostu sie bawili z Atletico. Powinni wygrać :evil: :evil: :evil: :evil:
no nie wiem czy mielismy taka przewage ;) ja bym to nazwal tak samo jak komentator na canale+ "widzimy grę podwórkową, chociaż znam wiele podwórek które słysząc mój komentarz by sie obraziły"
tak naprawde byly to derby o nic po męczącym sezonie i nie dziwie się że piłkarze nie byli już tak zmotywowani

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 maja 2005, 0:03

Na uspr. obu 11-stek mozna dodac ze to byl totalny mecz o nic :wink:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 22 maja 2005, 0:04

Nie wiem, nie mam C+, czytalem relacje na realmadrid.pl i ze słów Sobka, wynikalo, że Real ma przewage.

W karzdym razie powinnismy wygrać :evil:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”