Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 06 maja 2012, 20:57
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 06 maja 2012, 21:00
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 maja 2012, 21:02
Jak przegracie to nie będziesz musiał się kłócić. Ja niestety nie oglądam meczu Juve i nie mogę nic stwierdzićgilardino11 pisze:na moje oko metrowy spalony, juve musi wygrać te scudetto...
Nie wiedziałemEnJoy's pisze:Pokazali, ale chyba spalony był tyle, że tego nie pokazali dokładnie.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 06 maja 2012, 21:03
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 06 maja 2012, 21:07
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 maja 2012, 21:09
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Falbor » 06 maja 2012, 21:10
MazurXIII pisze:Oj tam,oj tam - przecież Juventus na ten tytuł ZASŁUGUJE.Mniejsza o błędy sędziowskie...
Falbor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 06 maja 2012, 21:11
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 maja 2012, 21:12
Zobacz gdzie był obrońca u góry, spójrz lepiej na Milan, który na ten tytuł NIE ZASŁUGUJE, Cieszy mnie, że w końcu to zauważyłeś. Lepiej oglądaj bo mało brakowało, a już nie mielibyście o czym mysleć.MazurXIII pisze:Oj tam,oj tam - przecież Juventus na ten tytuł ZASŁUGUJE.Mniejsza o błędy sędziowskie...
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 06 maja 2012, 21:13
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 06 maja 2012, 21:15
Marq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 06 maja 2012, 21:16
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 06 maja 2012, 21:16
Kończ waść tę żenadę bo akurat Milan z wieloma karnymi w tym sezonie przyznanymi z niczego powinien byc ostatnim klubem który powinien na to narzekać ale jak Allegri płacze przez 2 miechy tylko nad jedną sytuacją to i fani przesiąkli tą załosną hipokryzją. Lepiej patrz jak twój Milan gra jak mistrz z Interem.A najlepiej obejrzyj ostatnie 10 meczów. Juventus też miał pomyłki na niekorzyść nie jedną w tym sezonie ale nikt nie płacze jak Allegri i tacy jak mazur,MazurXIII pisze:Oj tam,oj tam - przecież Juventus na ten tytuł ZASŁUGUJE.Mniejsza o błędy sędziowskie...
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 maja 2012, 21:17
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 06 maja 2012, 21:18
A dlaczego mieli zaliczyć ?League pisze:Enjoy ciesz się że wam gola Lucio nie zaliczyli.
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio