Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 792

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 05 maja 2008, 14:44

RealFan pisze:Bardzo mozliwe, ze Dudek zagra w GD
jakoś w to nie wierze. GD bedzie ostatnim meczem w tym roku który ma dla nas znaczenie (i to jakie, nie czesto sie zdarza szansa na 2 zwycięstwa w sezonie nad Barcą). na penwo Iker nie bedzie chciał go omininąć

w następnych kolejkach myśle ze na penwo Dudek zadebiutuje, zresztą pograją sobie pewnie też i Balboa, Metzelder (ten pewnie nawet od razu w GD) Drenthe, moze ktoś z Castilli zaliczy debiut (Parejo :?: )

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 maja 2008, 15:06

Decyzja na pewno bedzie nalezala do Ikera, ale nie bede zdziwiony, jesli to Dudek pojawi sie w bramce juz na to spotkanie :wink:

Natomiast jestem zdania, ze nikt z Castilli nie dostanie szansy. Nie dostali nawet w CdR z Alicante, to teraz tez pewnie nie zagraja. Co najwyzej kilku spedzi pozniej okres przygotowawczy z pierwsza druzyna.

Co do przyszlosci samego Parejo to wiele bedzie zalezec od awansu Castilli do Segunda. Jesli to sie nie uda, to uwazam, ze powinien zostac wypozyczony (niekoniecznie do pierwszej ligi - moze do QPR?), by ogrywal sie z troche lepszymi rywalami niz ci, z ktorymi obecnie gra.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 05 maja 2008, 15:15

Drenthe, Saviola, Soldado, Balboa, Dudek, Metzelder, Salgado <--- to pilkarze pierwszej druzyny, ktorzy z roznych przyczyn nie grali wiele w tym sezonie. Nie spodziewalbym sie wiec zaciagu z Castilli na dwie ostatnie kolejki. Schuster ma w kim wybierac.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 05 maja 2008, 15:25

zaciągu nie bedzie z Castilli to pewne, mamy kim grać

chodziło mi o inną drobną rzecz, o wynagrodzenie dobrego sezonu jaki miło kilku piłkarzy z Castilii (Parejo i Callejon). niektorzy juz trenowali z pierwsza ekipą i zastanowia mnie czy Schuster nie da im chociąż kilka minut na debiut.

wogóle nasza współpraca z QPR zasokczyła mnie in plus. coś takiego wg mnie bardzo sie Realowi przyda.

ciekawe czy Castillia awansuje, przydałoby sie zeby tego dokonali :P

EDIT: zapomniałem ze Castilia bedzie walczyć o awans w zwiazku z tym pilkarze dla niej kluczowi beda jej teraz najbardziej potrzebni

Awatar użytkownika
DominoWalcz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 05 maja 2008, 17:53

Campeones!!!!!

Brawa dla Realu, mistrzostwo oczywiscie zasluzone. W srode owiany juz legenda szpaler i mam nadzieje zwyciestwo w Grand Derby!!
Ostatnio zmieniony 05 maja 2008, 21:54 przez DominoWalcz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 05 maja 2008, 19:47

Obecność w bramce Dudka będzie zależała od kilku czynników:
Czy Schuster potraktuje to spotkanie ulgowo, tak jak każde inne do końca sezonu, czy jednak da się ponieść ambicji i będzie chciał wystawić 1 skład. Idąc tym tokiem rozumowania, jeżeli zagra Polak, zagrają też inny gracze z 2 składu.
Druga opcja jest taka, że Iker nie będzie grał już wogóle, aby nie stracić bramki i zdobyć Zamore. IMO jednak nie zgodzi nie zagrać dla takiej 'błahostki' z odwiecznym rywalem.

Ja tam bym chciał zobaczyć jak na tle Barcelony wypadną ludzie z 2 składu. Dudek, Metzelder, Higuain, Saviola, Drenthe, powracający Ruud, Baptista, ewentualnie Balboa. Umyślnie nie wspominam tu o Salgado :]
Ostatnio zmieniony 05 maja 2008, 20:18 przez wianuch, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 05 maja 2008, 20:09

Vianuch pisze:Umyślnie nie wspominam tu o Salgado
:lol:
Vianuch pisze:Metzelder,
on chyba zagra od początku w środe

Calderon zapowiedział dziś 2 rzeczy:
:arrow: Schuster zostaje
:arrow: beda 3 transfery (nie licząc Granero/DeLaReda)

zapowiedział też hispanizacjie Realu, co pewnie oznacza ni mniej ni wiecej ze jednym z zakupów bedzie D. Villa

dwa transfery zarząd stara sie dopiąć przed euro

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 05 maja 2008, 20:10

Gratulacje. Moglbym dlugo pisac na temat tego sezonu, ale jakos mi sie nie chce... Od jakiegos juz czasu ze wzgledu na gre FCB wasze mistrzostwo bylo pewne.

Licze ze chociaz w GD wygramy :]

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 05 maja 2008, 20:17

vakabayashi pisze: Schuster zostaje
Ramon musialby byc samobojca by drugi raz zwalniac trenera po mistrzostwie :wink: Dobrze, ze wreszcie bedzie stabilizacja na lawce.
vakabayashi pisze: zapowiedział też hispanizacjie Realu, co pewnie oznacza ni mniej ni wiecej ze jednym z zakupów bedzie D. Villa
Byloby ekstra, ale nie uwierze dopoki nie zobacze :wink: Dla niego jestem nawet w stanie zrezygnowac z Huntelaara :lol:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 maja 2008, 21:06

Makis pisze: Ramon musialby byc samobojca by drugi raz zwalniac trenera po mistrzostwie Wink Dobrze, ze wreszcie bedzie stabilizacja na lawce.
A jeszcze wiekszym samobojca bylby, gdyby zwolnil po mistrzostwie w pierwszym sezonie trenera, ktorego sam tak bardzo pchal na to stanowisko od dawna nie patrzac na nikogo :wink:

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 05 maja 2008, 21:09

vakabayashi pisze:zapowiedział też hispanizacjie Realu, co pewnie oznacza ni mniej ni wiecej ze jednym z zakupów bedzie D. Villa
a drugim Silva i byloby pieknie.

Trzecim transferem w lecie moglby byc wtedy nawet jakis Stanko Svitlica i tez bylbym zachwycony

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 05 maja 2008, 21:14

Pewnie skończy się "tylko na C.Ronaldo". W końcu dla realu nie istnieje słowo "nie":P

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 05 maja 2008, 21:16

Nazwy wlasne piszemy wielka litera.
Cristiano Ronaldo jest celem nierealnym i jesli sam jasno nie powie ze chce odejsc z United nikt nie bedzie o nim myslec

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 05 maja 2008, 21:37

PubuśBubuś pisze:Pewnie skończy się "tylko na C.Ronaldo".
Ronaldo jest dla mnie w obecnym Realu piłkarzem zbędnym
PubuśBubuś pisze:W końcu dla realu nie istnieje słowo "nie
istnieje i to od dawna
Kaka-nie
Ronaldo-nie
Cesc-nie

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 05 maja 2008, 21:45

Właśnie zobaczyłem nagranie z fiesty na Cibeles. Bezcenne. Fajnie Metzelder bansuje. Szkoda, że mnie tam nie było, kiedyś bym chciał w tym uczestniczyc. Kto jedzie za rok? :glass:
Jakoś zmieniłem zdecydowanie pogląd na skład jaki należy wystawić na Barcę, mianowicie - najmocniejszy. Wypadałoby jeszcze im dokopać, potem mogą balować na całego :P

Ciekawe jakie będą te 3 transfery. IMO potrzebujemy:napastnika, prawą pomoc, stoper. Warto by było także zastanowić się nad alternatywą dla Ramosa, bo Salgado chyba już się z nami pożegna. (i tu wypada po raz kolejny wyraźić bulwersację na temat sprzedaży Cicinho) Jakoś nie wierze w te bajki, że wszyscy zostaną zakupieni przed Euro. To właśnie tam jest największa szansa na pokazanie swoich umiejętności, tam Real będzie wypatrywał potencjalnych graczy do zakupu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”