Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 07 kwie 2009, 15:19
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 kwie 2009, 15:35

mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 07 kwie 2009, 15:52
absolutnie mi to nie przeszkadza i nie chcialem byście odebrali to negatywnie! tylko po prostu co ktos da jakis typ to go krytykujesz a sam swoich nie ujawniasz po za tym liverpoolem under pozdrawiamfieldy pisze:under w meczu Liverpoolu nie gram.fieldy dziś napisał pisze:Też zagrałem handi na Barce, ale .. mam wątpliwości.
Mam United na kuponie i Barce - do tego najszybsze okrążenie Buttona w wyścigu - to już weszło.
AKO 11,58 jeśli musisz wiedzieć.
I wcale się nie czepiam, a jedynie radzę/dyskutuje. O to chodzi, by dyskusją spróbować wybrać najlepsze rozwiązanie.
Czesiek na pewno się nie obrazi, za moje "czepianie", a twoich typów nie muszę komentować, jeśli ci to przeszkadza. Jakoś sobie z tym poradzę.
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lisu_lechia » 07 kwie 2009, 16:42
lisu_lechia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 07 kwie 2009, 16:49
Nie jestem fieldy, ale wyrażę swoją opinię.lisu_lechia pisze:fieldy warto grac na Arsenla x2?
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 07 kwie 2009, 16:54
jest pewniejszy DLA MNIE niż goła 1,a bazuję na wcześniejszych pojedynkach w lm i formie Chelsea, zapytaleś "jak myślicie?" więc wypowiedziałem swoje zdanie,Aker pisze:do rbortniczuka:
no nie wiem czy under jest taki pewny ostatnie 3 z 4 meczy Lpoolu to overy a ten jedyny under z fulham wpadl tylko dzięki dużemu szczęściu zespółu z londynu bo powinno być conajmniej z 3-0 dla Liverpoolu tylko na przeszkodzie stanęły strzały w poprzeczke i slupki...
rbortniczuk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 07 kwie 2009, 17:27
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 kwie 2009, 20:41
ja w tym temacie ujawniałem już tyle typów, że ... to naprawdę śmieszny zarzutAker pisze:tylko po prostu co ktos da jakis typ to go krytykujesz a sam swoich nie ujawniasz po za tym liverpoolem under pozdrawiam
jak najbardziejlisu_lechia pisze:fieldy warto grac na Arsenla x2?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 kwie 2009, 20:55
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 07 kwie 2009, 21:00
BERGKAMP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 07 kwie 2009, 22:23
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lisu_lechia » 07 kwie 2009, 22:25
lisu_lechia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 07 kwie 2009, 22:27
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 kwie 2009, 22:28
podałem, bo zapytałeś.Aker pisze:ale fieldy pochwaliłeś się swoimi typami dopiero jak sie Ciebie o nie zapytałem wwolałbym byś sam z siebie je podawał zawszeok skończmy już ten temat
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lisu_lechia » 07 kwie 2009, 22:39
lisu_lechia
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio