Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 08 maja 2019, 13:56
piotrcies
cloner
19B10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 08 maja 2019, 15:01
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 08 maja 2019, 18:07
Za mostem w Toruniu najlepiej, cisza, spokoj, tansze mieszkania, blisko do terenow zielonych, blisko do fajnych tras rowerowych, a do centrum w sumie blisko, bo tylko przez most i juz
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 08 maja 2019, 18:53

Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 08 maja 2019, 22:34
I to bardzo drogo. Najtańsza kawalerka której i tak bym nie dostał kosztuje ponad 1000 e, a nawet do 1200 e i dolicz do tego rachunki z internetem to ok 150 e. Już masz lekko 1300 e. Zarabiam ok 1800-1900 obecnie. Po kosztach na jedzenie nic by nie zostawało więc wolałbym mieszkać w Polsce.
Została sama w Polsce. Miała przyjechać na maks kilka lat, a już siedzi ok 8. Nie chce też jej wypychać na siłę, ale sam się jej dziwię po co ona tu w ogóle siedzi.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 09 maja 2019, 7:48
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 09 maja 2019, 7:57
19B10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 maja 2019, 8:06
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 09 maja 2019, 9:21
Jasne , ale brak jest infrastruktury komercyjnej.Komunikacja miejska też mogła by być bardziej wydajna itd... Ale rzeczywiście jest tu spokojnieSawyer pisze: ↑08 maja 2019, 18:07Za mostem w Toruniu najlepiej, cisza, spokoj, tansze mieszkania, blisko do terenow zielonych, blisko do fajnych tras rowerowych, a do centrum w sumie blisko, bo tylko przez most i juz
No chyba ze ktos pracuje po drugiej stronie, to wtedy fakt, ma przjebanezwlaszcza jak starym mostem jezdzi.
j1mmy
sickstick
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 09 maja 2019, 10:25
Bardzo lubiłam dzielnicę, na której się wychowywałam, bo miałam pół minuty spacerem do stadionu Włókniarza. Ale ogólnie to była porażka - zero bankomatów, zero sklepów otwartych po 20, żadnej apteki, żadnego dyskontu, żadnego warzywniaka, jeden smętny bar, parę biednych placów zabaw, zero zieleni, polikwidowane boiska. Przeprowadziłam się parę kilometrów dalej i jak inny świat - Biedronki, Lidl, Inter Marche (nie polecam), Aldi, ryneczek, mini centrum handlowe, sala zabaw dla dzieci, siłownia, kawiarnie, parę pubów i restauracji, supermarket, boiska, place zabaw, mnóstwo zieleni, wybieg dla psów itd. itd.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 09 maja 2019, 10:43
Delpiero14
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio