Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 19 sty 2009, 19:36
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 19 sty 2009, 19:44
carekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 19 sty 2009, 19:49
Anglicy ogolnie malo gdzie sie sprawdzaja. Podczas kiedy np. Hiszpanie w takiej Anglii odgrywaja kluczowe role w swoich zespolach.carekk pisze: I nie mówcie tu ze Rio by sobie poradził w lidze hiszpanskiej bo Anglicy w PD sie nie sprawdzaja był już tu taki super obronca rodem z Anglii Woody i co wyczyniał ? Takze dajcie juz spokój bo sie rzucacie, a nie pamietacie co było z Wami zanim zdobywaliscie mistrza
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 sty 2009, 20:00
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 sty 2009, 20:07
Jasne, że tak. Ale to pokazuje pewien sposób myślenia. Kibice United uważają swoich za najlepszych. Kibice Barcy swoich, a kibice Interu, czy Juve swoich. Są wyjątki, dlatego pisałem "niektórzy". Ale tak to ogólnie działa.maciek_88 pisze:Strona główna i forum to dzięki Bogu 2 całkiem różne rzeczy jeżeli chodzi o dyskusję, więc nie można tak tego argumentować
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 19 sty 2009, 20:08
Z Donieckiem gdzie farsa straciła 3 gole grały Caceresy, Victory Vazquezy(który rozegrał jedyny do tej pory mecz w tym sezonie w 1 drużynie) i inni.Barca straciła w LM 7 goli
Podaj przykłady takich wypowiedziOkazuje się jednak że Barcelona na każdej pozycji miała lepszych piłkarzy a gracze MU mieli farta.
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 19 sty 2009, 20:11
carekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 sty 2009, 20:28
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 19 sty 2009, 20:52
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 sty 2009, 20:54
Facet co mnie obchodzą jakieś typy w komentarzach? Na forum od użytkowników mających po 500 postów wymagam czegoś więcej. A sytuacja wygląda tak jak przedstawiłem i to jest żenujące. "O matko co zrobił ten Puyol? nikt tak nie potrafi, nikt tak nie jest genialny"z drugiej strony czasami można przeczytać [głównie w komentarzach na stronie głównej], same ochy i achy o np. piłkarzach United. Że mają najlepszych graczy na wszystkich pozycjach, lewa obrona, środek, pomoc, skrzydło, atak, etc.
i też niektórzy [powtarzam niektórzy] nie dają sobie przepowiedzieć, że w innych klubach mogą być lepsi piłkarze.
Być może źle się wyraziłem. Żeby dostać miano "Najlepszej pary środkowych obrońców świata" to trzeba grać genialnie dłużej niż pół rundy. Chyba mi nie powiesz, że w ostatnim sezonie prezentowali się świetnie? grali przeciętnie, to troszeczkę za mało by ich uważać za naj, czy porównywać do gości co wymiatają 2 całe sezony.Dorzucę kolejny kamyczek do ogródka. Posługując się terminologią reda stwierdzam, że wymaganie od Marqueza i Puyola, aby udowodnili/potwierdzili swoją klasę jest absurdalne. Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że klasy nie traci się od tak z powodu dwóch sezonów bez trofeów swojej drużyny.
Synek jeśli obrona rozdaje w ciągu 10 minut tyle prezentów ile przez ostatnie 5 sezonów, jeśli gra obronna jest tak pewna jak to, że Milan w tym roku będzie Mistrzem Europy to o czym my w ogóle rozmawiamy? Jak taka drużyna ma się prezentować? Jakby wam wypadł Nesta, Maldini i Gatttuso to ciekawe jakbyście się prezentowali. Owszem zagraliście genialny mecz, ale już nigdy się nie dowiemy jakby to się potoczyło gdyby nie wypadł nam cały blok obronny. Nagle ze sobą musiało grać w najważniejszym meczu sezonu 4 nie zgranych facetów i Ty twierdzisz, ze tak czy siak byście wygrali 3-0? Gratuluje poczucia humoru. Ostatniego zdania nie skomentuje, nie będę się zniżał do twojego zerowego poziomu. Może zacytuje film "Zwal sobie konia cipo"wielu uwaza (nie chodzi o kibicow Milanu tylko o osoby ktore o wiele bardziej znaja sie na pilce niz my) ze mecz wykonaniu Milan byl genialny.poprostu nie mozna bylo wtedy Milan pokonac.caly Manchester gral tragicznie.czego w ataku nie stworzyli zadnej 100 % sytuacji?czego Ronaldo zostal calkowicie wylaczony z gry przez Gattuso??moze dzien wczesniej nie udalo mu sie zaliczyc zadnej celebrytki i bylo mu smutno ze nie mogl sie skupic na grze.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 sty 2009, 21:37
Czy ja cos takiego napisalem? Znowu nadinterpretacja i wiecej emot.Kamil232 pisze: Brylancik oni zawsze byli najlepsi tylko im się w tamtym roku nie chciało, już niejaki Bienias o tym przecież pisał.
]
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 19 sty 2009, 21:46
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 19 sty 2009, 21:52
Nasi tez. Mimo, ze nie mieli wsparcia prawego obroncy Rooneya i defensywnego pomocnika Teveza.red85 pisze:Spotkaliśmy się kilka miesięcy temu. Nasi defensorzy pokazali klasę.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 sty 2009, 22:18
Wygląda na to, że muszę się powtórzyć. Pisząc, że Barcelona nie grała nic przez 2 pełne sezony masz na myśli sezony 2006/2007 oraz 2007/2008brylancik pisze:Barca nie grała nic przez 2 pełne sezony
Oczywiście ubiegły sezon był fatalny w naszym wykonaniu i tego nie mam zamiaru podważać, ale nie rozumiem dlaczego ten jeden beznadziejny sezon w wykonaniu całego zespołu ma rzutować na klasę wszystkich piłkarzy. Zwłaszcza, że ten nieszczęsny sezon to wyjątek co bez problemu zauważysz spoglądając w statystyki z lat ubiegłych.Kamil232 pisze:Być może źle się wyraziłem. Żeby dostać miano "Najlepszej pary środkowych obrońców świata" to trzeba grać genialnie dłużej niż pół rundy. Chyba mi nie powiesz, że w ostatnim sezonie prezentowali się świetnie? grali przeciętnie, to troszeczkę za mało by ich uważać za naj, czy porównywać do gości co wymiatają 2 całe sezony.
A nasi nie?red85 pisze:Spotkaliśmy się kilka miesięcy temu. Nasi defensorzy pokazali klasę.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 sty 2009, 22:26
Klasy nie traci sie w sezon a w przypadku Puyola i Rafy mozna bylo zaobserwowac spadek formy w sumie jak u calej druzyny. Ale gdybym sie mial czepiac szczegolow to wg mnie taki Milito byl w przekroju poprzedniego sezonu najlepszym srodkowym w naszej ekipieMentor pisze:
Jak widać jedynie ten ostatni sezon był rzeczywiście słaby. Pytanie tylko czy to oznacza, że Puyol i Marquez stracili swoją klasę? A jak wygramy teraz majstra z imponującym bilansem to będzie oznaczało, że z powrotem ją odzyskali?
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio