Nie, no w porządku. Przecież odnośnie wyboru meczu w środę nie napisałem nic złego, zasugerowałem tylko, że chyba bardziej atrakcyjnym powinno być rozpaczliwie walczące City z podrażnionym i wciąż niepewnym awansu Realem.rzeznik pisze:Ebi, rozumiem, że masz dosyć powszechnego spuszczania się nad "trójką z Dortmundu", ale bez przesady... Wolę oglądać to, niż starcie kolosów na glinianych nogach. A tak naprawdę jeśli już wybierać najlepszy mecz kolejki, to w TVP powinien być pokazywany wtorkowy mecz Juventusu z Chelsea.
Parę lat temu Dudek miał duży udział w wygranym finale LM, było trochę jarania się w mediach, ale o ile pamiętam w granicach rozsądku.
Dudka sukces doskonale pamiętam .Studio meczowe finału kojarzycie?
A teraz byłoby sto razy gorzej, bo internet się rozwinął, ogólnie media i mamy aż trzech grajków do tego z pola i snajpera - zawsze tym się bardziej podnieca gawiedź niż bramkarzami.
A w środę będę oglądać oba te mecze naraz. Ich przebieg w pierwszej połowie zaważy na tym, który wybiorę w końcówce.
Gorszy problem mam jutro. Idę do knajpy, a tu wysyp świetnych meczów i w dodatku Bayern :