nie moge nic dodac a moj plik zajmuje 2,7 KB to chyba smieszne

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 10 maja 2005, 17:22
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 maja 2005, 20:18
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 11 maja 2005, 20:20
i na dodatek mega budzet transferowyMikusinski pisze:Ja protestuję!!!Jak mogliscie zamknąć temat o Letnich Wzmocnieniach Chelsea???Skoro jest temat o Kolejnych piłkarzach Barcy czy realu, to dlaczego nie może być tematu o wcale nie gorszym klubie Chelsea. Dobra, jakbym założył temat o Siarce tarnobrzeg i ich kolejnych wzmocnieniach to moglibyście go zamknąć, ponieważ Siarka nie jest zabardzo znana. A Chelsea-półfinal LM, mistrzostwo Anglii oraz Carling Cup. Więc proszę o wyjaśnienie.
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 maja 2005, 20:21
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 11 maja 2005, 20:23
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 11 maja 2005, 20:25
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 maja 2005, 20:29
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 maja 2005, 20:32
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 maja 2005, 20:40
Mikusinski pisze:Dlazcego, żeście temat o "Chelsea-kto będzie kolejnym piłkarzem???"przenieśliście go do działu Chelsea. To jest chamstwo. To dlaczego o Realu czy Barcie są takie tematy???
piwus pisze:Bo wystarczą dwa. Oprócz tego są tematy transferowe, tematy klubowe i naprawde te dwa to i tak za wiele, ale wrosły już w forum, żal zamykać.
bellus pisze:to raczej nie jest temat do rozmyslan kto jest lepszy Barcelona czy Chelsea. Macie taką potrzebę to poszukajcie odpowiedni temat.
Zacytuje Ci to i ucz się na pamięć, bo to trochę męczące, jak trzeba powtarzaćPisakk pisze:Dlaczego przeniosłem? Myślę, że trzeba już zaprzestać zakładania tematów, które nijak się nie różnią od wątku tematu zbiorczego. I co, będzie "Chelsea (zbiorczy)", "Chelsea - kto będzie kolejnym piłkarzem", "Chelsea - kto będzie kolejnym Abramowiczem", "Chelsea - kto będzie jak go nie będzie"...
PS. Zaraz polecą głosy "ale tam są już dwa podobne tematy i ich jakoś nie zamknęliście". Owszem są, ale myśle, że błędem było ich pozostawienie. Koniec.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 maja 2005, 20:46
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 maja 2005, 20:53
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 maja 2005, 20:56
O co Ci chodzi???Ja chcę zamknięcia trzech tematów o Letnim Mercato Milanu, następnych galaktycznych w Realu czy następny piłkarz w Barcie.piwus pisze:Jak każesz mistrzu, ale jeszcze nie teraz.
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 maja 2005, 20:58
Pisakk pisze: Zaraz polecą głosy "ale tam są już dwa podobne tematy i ich jakoś nie zamknęliście". Owszem są, ale myśle, że błędem było ich pozostawienie. Koniec
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 maja 2005, 20:59
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 11 maja 2005, 21:00
mathiasek12
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio