Borussia Dortmund (zbiorczy) - Strona 9

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 25 sty 2005, 21:53

heheh Papiez honorowym członkiem Borussi Dortmund :)

zainsteresowanych odsylam na stronke www.bvb.com.pl i sobie poczytajcie newsa :)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 26 sty 2005, 11:01

Też bym chciał być chonorowym członkiem klubu :lol:
Pewnie wejściówki ma za darmo :lol:
Niedali mu koszulki Wojtyła ?? Mógł Smolarek pojechać

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 26 sty 2005, 14:16

Co do transferu Ebi'ego Smolarka to myslę, że stało się dobrze. w Feynordzie grzał całe mecze ławke, a w Borussi jeśli zrobi wrażenie w pierwszych meczach to może i wychodzić w pierwszej jednenastce !

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 28 sty 2005, 22:31

No jutro już mecz "derby Borussi" niestety brakuje Rosickiego z powodu kontuzji jak oceniacie nasze szanse w tym meczu ja jestem duchem z BVB....obstawiłem ten mecz na BVB mam nadziejie ze będzie sympatycznie typ:3-1 :)

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 29 sty 2005, 12:33

ciekawe ile goli dzisiaj strzeli Ebi

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 29 sty 2005, 14:10

Oprocz Rosickiego nie zagra rowniem Metzelder :)

mecz na zywo na stacji polsat sport o godzinie 15:25 :)

HEJA BVB !

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 29 sty 2005, 14:20

Mazi pisze:ciekawe ile goli dzisiaj strzeli Ebi
Z 5 oby VFL przegralo BVB forever !! D:

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 29 sty 2005, 15:12

Nie lubie BVb ale mam nadzieje ze dzis wygra bo na nich postawilem w zakladach.Mysle ze mNie nie zawiodą!

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 29 sty 2005, 17:33

BVB to jest klub z ogromnymi tradycjami i dlatego :wink: respect.Dobrze, że Ebi tam gra i dobrze, że jest to wyporzyczenie.W razie spadku(nie daj Boże :D )albo degradacji spowodowanej finansami zawsze może wrócić.Był ulubieńcem Van Marwijka więc dobrze że trafił pod jego skrzydła.Teraz po strzeleniu tego gola pewnie zostanie w podstawie na troche dłużej i może się odblokuje psychicznie bo jego końcówka w Feyenoordzie nie była do pozazdroszczenia.Euzebiusz 3m się ! 8)

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 29 sty 2005, 17:36

BVB 1-1 MGLB :(

szkoda ze borussia zremisowala! :(
Ostatnio zmieniony 29 sty 2005, 17:46 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 sty 2005, 17:45

Nowaczek pisze:BVB 1-1 MGLB :(

szkoda ze borussia przegrala! :(
Nie przegrali tylko zremisowali. Lepiej się wytłumacz w związku z felietonem bo masz coraz mniej czasu...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 29 sty 2005, 17:46

tylko remis borussi, kto to ogladal niech napisze jak gral ebi !! :D

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 29 sty 2005, 17:55

ja ogladalem mecz ladna przewrotka poipisal sie nasz ebi

gral dobrze mial pare sytuacij a gdyby Koler nie wystawil glowy to ebi by go wyrzeczyl ja daje Ebiemu ocene 8+/10 za mecz oby tak dalej

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 02 lut 2005, 12:37

podobno sex shop chcial sponosorowac bvb :) ..mam tylko wersje angielska artykulu:
FRANKFURT, Jan 31 (Reuters) - Struggling Bundesliga club Borussia Dortmund would probably consider most offers of help at the moment, but decency demands certain limits.
The club, facing record debts off the pitch and relegation on it, on Monday rejected an offer of sponsorship from a sex shop operator.

'We won't do it,' a club spokesman said after Beate Uhse, Europe's largest erotic goods firm operating sex shops and selling 10,000 erotic products, made overtures of support via sports marketing agency Sport Five.

Borussia, Germany's only listed soccer club and the 2002 champions, are grappling with a restructuring after posting record losses and debts in 2004. They are also languishing in 13th place in the 18-club Bundesliga after a 1-1 draw against Moenchengladbach on Saturday.

Spiegel magazine said investment firm Spuetz AG and Beate Uhse's main investor Richard Orthmann had shown an interest in investing in Borussia.

Borussia shares had fallen 1.4 percent to € 2.84 ($3.70) by 1104 GMT on Monday after surging 30 percent on hopes the club could find a new investor. The shares were worth 11 euros when they made their debut more than four years ago.

Last week, talks with Bundesliga rivals FC Bayern Munich over a possible aid package ended after the media criticised the club of getting desperate. Borussia, indeed, are in desperate straights but not, it appears, that desperate.
moze rebuzz powie cos wiecej bo ma 'wtyki' w dortmundzie :)

a o to koszulka z logiem nowego sponsora, oczywiscie w formie zartu :lol: :
Obrazek

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 02 lut 2005, 16:33

brazzo pisze:podobno sex shop chcial sponosorowac bvb :) ..mam tylko wersje angielska artykulu:
FRANKFURT, Jan 31 (Reuters) - Struggling Bundesliga club Borussia Dortmund would probably consider most offers of help at the moment, but decency demands certain limits.
The club, facing record debts off the pitch and relegation on it, on Monday rejected an offer of sponsorship from a sex shop operator.

'We won't do it,' a club spokesman said after Beate Uhse, Europe's largest erotic goods firm operating sex shops and selling 10,000 erotic products, made overtures of support via sports marketing agency Sport Five.

Borussia, Germany's only listed soccer club and the 2002 champions, are grappling with a restructuring after posting record losses and debts in 2004. They are also languishing in 13th place in the 18-club Bundesliga after a 1-1 draw against Moenchengladbach on Saturday.

Spiegel magazine said investment firm Spuetz AG and Beate Uhse's main investor Richard Orthmann had shown an interest in investing in Borussia.

Borussia shares had fallen 1.4 percent to € 2.84 ($3.70) by 1104 GMT on Monday after surging 30 percent on hopes the club could find a new investor. The shares were worth 11 euros when they made their debut more than four years ago.

Last week, talks with Bundesliga rivals FC Bayern Munich over a possible aid package ended after the media criticised the club of getting desperate. Borussia, indeed, are in desperate straights but not, it appears, that desperate.
moze rebuzz powie cos wiecej bo ma 'wtyki' w dortmundzie :)

a o to koszulka z logiem nowego sponsora, oczywiscie w formie zartu :lol: :
Obrazek
Też to czytałem i jest to troche dziwne :?
Niewieże za bardzo, aby sex shop został sponsorem Borussi. Oczywiście, że to by rozwiazało problemy finansowe (bo ta firma jest bardzo zamożna), ale to by wywołało olbżymie protesty kibiców BvB, a po za tym wydaje mi się, że zarząd by się nie zgodził.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”