Korona Kielce (zbiorczy) - Strona 9

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 15 paź 2005, 20:55

A ja tam wiem ze Korona cisnela dzisiaj caly mecz, Gornik powinien sie cieszyc ze skonczylo sie na trzech. Brawo Kielbas no i oczywiscie nasz kapitan Bilu, nareszcie z rzutu wolnego strzelil. Kuba tez dobrze ze sie przelamal, ale potrzeba nam jeszcze jednego dobrego napstnik. Podobno Kaczmarek ladnie mieszal i poprzeczke zaliczyl byle tak dalej. A teraz Wisla bujcie sie idzie taran z Kielc i was tez pochlonie :D

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 16 paź 2005, 13:17

Korona Zagrała naprawde dobre spotkanie . Szkoda ze Kaczmarek nie strzelił gola bo napewno na bramkę zasłużył już dawno . Grzegorzewski zagrał w miare dobrze nareszcie się przełamał . A Piechna cuż tu pisać brawo brawo 10 gol . Chcemu pucharów Korono chcemy pucharów !!!! :twisted:

Awatar użytkownika
gdb
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gdb » 16 paź 2005, 13:19

Wielkie ale to wielkie gratulacje dla korony za wygraną. Ja zawsze lubiłem Korone nie wiem dlaczego ale tak jakos :lol: oby tak dalej. Pozdrowienia z Gdańska :lol:

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 16 paź 2005, 13:59

gdb pisze:Wielkie ale to wielkie gratulacje dla korony za wygraną. Ja zawsze lubiłem Korone nie wiem dlaczego ale tak jakos :lol: oby tak dalej. Pozdrowienia z Gdańska :lol:
Życzymy szybkiego powrotu do ekstraklasy to i was odwiedzimy :D

Awatar użytkownika
gdb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gdb » 16 paź 2005, 14:02

heh w ekstaklsie to my juz bedziemy w pszyszłym sezonie :D a jak nie za rok to zaa dwa lata

alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 16 paź 2005, 14:43

ehh... szkoda że Górnik przegrał(jestem ze Śląska jakby coś) i właśnie lubię Koronę i Górnika(właściwie tym 2 drużynom od początku im się "przyglądam". Tak liczyłam na honorówkę ale co tam :wink:
Gratki dla Korony za wygraną, należała wam się... .

A tak poza tym to jak ma się nazywać Wasz nowy stadion? :wink:

Awatar użytkownika
gdb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gdb » 16 paź 2005, 16:26

Arena Bałtycka :D

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 16 paź 2005, 22:16

kibic_korony pisze:
gdb pisze:Wielkie ale to wielkie gratulacje dla korony za wygraną. Ja zawsze lubiłem Korone nie wiem dlaczego ale tak jakos :lol: oby tak dalej. Pozdrowienia z Gdańska :lol:

Te odwiedziny raczej do spokojnych się nie będą zaliczać :twisted: dotyczy to jak i jednej jak i drugiej strony ...

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 16 paź 2005, 22:17

kibic_korony pisze:

Te odwiedziny raczej do spokojnych się nie będą zaliczać :twisted: dotyczy to jak i jednej jak i drugiej strony ...

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 19 paź 2005, 16:32

Przed Korona bardzo trudny mecz z Wisla, ale mysle ze nie jestesmy w tej potyczce bez szans, biorac pod uwage forme Bialej Gwiazdy. Korona jest w gazie i moze wygrac z kazdym ja jestem dobrej mysli, ktos musi zlac mistrza na jego terenie

A co mi sie najbardziej podoba to jest konflikt kibicow Legi z Zygo. W takim wypadku Korona zagra jak u siebie w meczu na Lazienkowskiej :D :D w 11 kolejce

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 19 paź 2005, 16:37

kibic_korony pisze:A co mi sie najbardziej podoba to jest konflikt kibicow Legi z Zygo. W takim wypadku Korona zagra jak u siebie w meczu na Lazienkowskiej Very Happy Very Happy w 11 kolejce
Ehhh szkoda gadać taki człowiek jest kibicem Korony ?? :( Legia trzymaj się !!! NIEMA LEGI BEZ ŻYLETY !!!!

Pozatym w Kielcach też są problemy z zarządem ... doping jest fatalny więc jakby przyjechała jakas lepsza ekipa do nas to by też czuła się praktycznie jak u siebie :( powoli coś się zmienia powstaje "nowa" grupa ultras ... mam nadzieje ze starzy ultras wrócą i będzie tak jak w II lidze albo i lepiej :)

P.S na jednym obrazku używasz logo MKS KORONA KIELCE a nadrugim używasz herbu Kolportera Korony Kielce użyj starego historycznego herbu ?? Komu kibicujesz Koronie czy Kolporterowi ??
Ostatnio zmieniony 19 paź 2005, 16:39 przez Scyzoryk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8748
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 paź 2005, 16:38

kibic_korony pisze:Przed Korona bardzo trudny mecz z Wisla, ale mysle ze nie jestesmy w tej potyczce bez szans, biorac pod uwage forme Bialej Gwiazdy. Korona jest w gazie i moze wygrac z kazdym ja jestem dobrej mysli, ktos musi zlac mistrza na jego terenie
mam nadzieje, ze Korona poradzi sobie na terenie obecnego mistrza kraju :) i dzieki temu dystans Legii do lidera sie zmniejszy :)
kibic_korony pisze:A co mi sie najbardziej podoba to jest konflikt kibicow Legi z Zygo. W takim wypadku Korona zagra jak u siebie w meczu na Lazienkowskiej :D :D w 11 kolejce
jak u siebie :?: to sie chlopcze zdziwisz :lol:

pozdrawiam

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 19 paź 2005, 16:44

cloner pisze: jak u siebie :?: to sie chlopcze zdziwisz :lol:
Oswiec mnie planujecie zawieszenie strajku na mecz z Korona czy sparalizujecie naszych zawodnikow dopingiem z za plotu :D :lol:
Scyzoryk pisze: Ehhh szkoda gadać taki człowiek jest kibicem Korony ?? Legia trzymaj się !!! NIEMA LEGI BEZ ŻYLETY !!!!

Pozatym w Kielcach też są problemy z zarządem ... doping jest fatalny więc jakby przyjechała jakas lepsza ekipa do nas to by też czuła się praktycznie jak u siebie powoli coś się zmienia powstaje "nowa" grupa ultras ... mam nadzieje ze starzy ultras wrócą i będzie tak jak w II lidze albo i lepiej

P.S na jednym obrazku używasz logo MKS KORONA KIELCE a nadrugim używasz herbu Kolportera Korony Kielce użyj starego historycznego herbu ?? Komu kibicujesz Koronie czy Kolporterowi ??
A czy ja powiedzialem, ze ciesze sie z tego, poprostu spojrzalem ze sportowej strony na ten mecz, poniewaz kazdy wie ze kibice sa 12 zawodnikiem. A tak wogole to widze ze sie zle dzieje w Legi i z tego powodu jest mi smutno, poniewaz w stolicy powinien byc klub europejskiego formatu, nie podoba mi sie zachowanie wladz na rynku transferowym i jeszcze jedno sam pomagalem "stworzyc" siga z P. Zyga, ktory zostal umieszczony na forum Legi i kazdy kto jest za ta akcja umieszczal go w swoim poscie. Ja tez widze co dzieje sie na Koronie bo jestem na kazdym meczu od 3ligi i wcale mi sie to nie podoba, podobnie jak akcja przeciwko Hernaniemu, ktora wedlug mnie byla bezsensowna i nie potrzebna (nie znam twojego zdania w tej kwesti). Widze jednak ze cos sie ruszylo powstaja nowe flagi, coraz wiecej osob jezdzi na wyjazdy, idzie ku dobremu, ale jeszcze dlugo to potrwa nim wroci ten wspanialy doping.

Jeszcze raz chce podkreslic, ze piszac tego posta nie sprzeciwialem sie prostestowi Legionistow. Zawsze wolalem zeby kadra grala w Warszawie niz w Chorzowie i fajna maja ta flage wielka :D takiej nam brak.

P.S A co do herbu w sigu to ja zawsze kibicuje Koronie i nie obchodzi mnie czy jest tam kolporter czy Klicki. Wkoncu cos zawdzienczamy temu czlowiekowi, jakby nie on to teraz Korona nie gralaby w ekstraklasie tylko ratowalabysie przed spadkiem do 4 ligi.

Zgodzisz sie, czy masz inne zdanie????/

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 20 paź 2005, 15:54

kibic_korony pisze:P.S A co do herbu w sigu to ja zawsze kibicuje Koronie i nie obchodzi mnie czy jest tam kolporter czy Klicki
No to widze jak jej kibicujesz ... nie obchodzi cię co się dzieje z hebem ... nie przeszkadza ci to ze KORONA jest zółto-czerwona a na Herbie Kolportera czerwono-zółta . Wiem ze z herbem Korony było kilka zmian 0d 1973 jak była Nida Gips herb był zmeniony na inny . Obecny powstał w 2002 roku jak było KKP . A jednak przez tyle lat kibice pozostali wierni staremu historycznemu herbowi , moze dla ciebie nie ma to znaczenie ale dla mnie ma .
kibic_korony pisze:Wkoncu cos zawdzienczamy temu czlowiekowi, jakby nie on to teraz Korona nie gralaby w ekstraklasie tylko ratowalabysie przed spadkiem do 4 ligi.
Coś tak napewno . np. to ze Klicki i zarzad wysyłają na meczu z Odrą do młyna około 40 ochroniarzy którzy deliktanie mówiąc oklepują 2 chłopaczków co chcieli prowadzic doping ... a w telewizji Kolporter twierdzi ze to kibice Korony leją ... własnych kibiców rasistów ... szkoda ze Klicki ich nie wysłał jak na mecze chodziła hooliganka Korony ...

Hernani nie jest wcale głównym powodem protestu kibiców ... jest jednym z wilu elementów . Kolporter posłużył sie heranim zeby wurzucić ze stadionu kibców którzy przestali im się podobać ... ale oni wrócą tak przynajmniej czuje ...

P.S zeby nie było :) ja NIE jestem rasistą chodze nadal na mecze do Hernaniego nic nie mam :) Ale po meczach z Górnikiem Polkowice w II lidze , po meczu z Cracovią i Odrą po różnych incydentach związanych z ochroną na które Kolporter zezwala zatrudnając ochroniarzy często z wyrokami coraz mnie darze sympatią nasz zarząd . Chociarz wiem ze bez niego na nasz stadion przychodziło by gdzies średnio 500 osób oglądać potyczki z Proszowianką czy Niedźwiedziem :(

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 20 paź 2005, 16:51

Scyzoryk pisze:
P.S zeby nie było :) ja NIE jestem rasistą chodze nadal na mecze do Hernaniego nic nie mam :) Ale po meczach z Górnikiem Polkowice w II lidze , po meczu z Cracovią i Odrą po różnych incydentach związanych z ochroną na które Kolporter zezwala zatrudnając ochroniarzy często z wyrokami coraz mnie darze sympatią nasz zarząd . Chociarz wiem ze bez niego na nasz stadion przychodziło by gdzies średnio 500 osób oglądać potyczki z Proszowianką czy Niedźwiedziem :(
Widzialem te incydenty i tez mi sie to nie podobalo jesli 5 pomp leje jednego kloesia. Na meczu z Polonia np. wyprowadzili przed meczem kolesia, ktory jest wiernym kibicem, ale byl lekko nietrzezwy, wszyscy krzyczeli zeby go zostawic a pompy robily swoje. Ja mysle, ze trzeba zapomniec o tym co bylo i sie wziasc za porzadny doping taki jak byl chociazby w II lidze i te wspaniale oprawy meczowe, nalezelismy do czolowki krajowej. Szkoda, ze "zniknely" te stare flagi. Tworza sie nowi Ultras to zobaczymy co sie da zrobic :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”