A Ty myślisz że w Juve zawodnicy nie wiedzieliMarq pisze:Ja nie wiem do końca jak było w aferze Milanu, ale gdzieś przeczytałem że w Milanie "działali" też zawodnicy - od razu mówie że nie wiem czy to prawda.
A jak Hitler wywołał II wojne światową i wymordował miliony ludzi, to co? od razu ma cały naród odpowiadać za tą zbrodnie? chyba nie.
Hitler to zły przykład bo przecież to nie on zabijał tylko jego ludzie i żołnierze, mogli strajkować. Tak samo jest w Juve, Moggi załatiwa reszta wykonuje. Mogli zastrajkować
Zgoda, ból ogromny ale nie było mnie jeszcze na świecie więc sądze na podstawie dnia dzisiejszego. Dobrze że Milan poniósł kare, teraz grają uczciwie i nie mam im nic do zarzucenia.Marq pisze:Nie było Cie jeszcze wówczas na świecie, więc nie wiesz jaki to był ból dla Milanistów. I nie pisz że to dobrze że Milan poniósł karę, bo gdyby teraz mieli podobną sprawę to byłbyś za degradacją Rossonerrich?
Nie wiem jak bym się zachował gdyby taka afera dotyczyła Milanu ale najprawdopodobniej w ogóle bym się nie udzielał ani słowem do momętu wyjaśnienia wszystkiego. No ale o czym my mówimy.
P.S tylko dla sądu Juve było czyste.