Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 19 wrz 2005, 18:51
BartiX_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 18:56
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 wrz 2005, 19:04
*_For_zaza_Milan_* pisze:Nara cytator - co znów wczoraj zółta kartka ??
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 19:13
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 19 wrz 2005, 19:20
pfff... nie prowokuj mnie.*_For_zaza_Milan_* pisze:Ty "kibicu"
A ktoś sięCiebie pytał co wolisz?*_For_zaza_Milan_* pisze:wole być komunista
Pogratulować szerokiej wiedzy. Może jakieś dowody?*_For_zaza_Milan_* pisze:BIĆ KOBIETE ZA TO ŻE MI NIE DAŁA
Ojojojoj! Piłkarz to wspaniały, cudowny, doskonały, a to jakim jest człowiekem nie Tobie oceniać. Więc daruj sobie te cudzysłowia.*_For_zaza_Milan_* pisze:TAK ZROBIŁA WASZA "GWIAZDA"
Śmiesz podważać męskosć Zlatana czy może mnie tam ujrzałeś?*_For_zaza_Milan_* pisze: I ZACZĄ BIĆ NA SZCZEŚCIE BYLI TAM TEŻ PRAWDZIWI MEŻCZYŹNI
pfff.. Należy się ostrzeżonko.*_For_zaza_Milan_* pisze:NIE WYMIOTKI JAK "GWIAZDA NASZA"
Mam to gdzieś Ważne, że jest świetnym piłkarzem. W innym wypadku nie grałby juz w Juve.*_For_zaza_Milan_* pisze:A jeszcze jedno przy okazji Co Mutu robił swoje żonie ??
Zapewne Zaza. W końcu nikt inny nie interesuje się sytuacjami łóżkowymi piłkarzy Juventusu.*_For_zaza_Milan_* pisze:ktory wie ??
?*_For_zaza_Milan_* pisze:Nara cytator - co znów wczoraj zółta kartka ??
Nie Ty od tego.*_For_zaza_Milan_* pisze:Czas najwyższy to zacząć troche kontrolować "gwiazdki"
Bardzo dobry.*_For_zaza_Milan_* pisze:Piłkarz z niego dobry
A to już nie nasza wina, tym bardziej Juventusu. On zatrudnia piłkarza i za umiejętności mu płaci.*_For_zaza_Milan_* pisze: choć z głupim na maxa zachowanie na bosku i po nim.
Kwestia czasu.*_For_zaza_Milan_* pisze: nie strzelił w LM choc by bramki jeszcze.
Patrz wyżej.*_For_zaza_Milan_* pisze: A w tym sezonie to wogóle nawet wlidze.
Byż może za dużo pcha mu sie do łóżka, nie mam pojecia.*_For_zaza_Milan_* pisze:Moze ma problem z kobietami ?
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 19 wrz 2005, 19:47
Maateusz_JuveFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 wrz 2005, 20:19
*_For_zaza_Milan_* pisze:Wiesz Zlatanek Laughing nie strzelił w LM choc by bramki jeszcze. A w tym sezonie to wogóle nawet wlidze.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 wrz 2005, 20:33
Wiesz, Zlatan w porownaniu do Gilardino o wiele lepiej sie wprowadzil do zespolu ;] to tez swiadczy o klasie zawodnika.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 19 wrz 2005, 21:07
a co do Zlatana to dla mnie mzoe sobie robic poza boiskiem co chce ale zeby później grał dobrze
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 19 wrz 2005, 21:48
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 wrz 2005, 22:05
Moze lepiej osady tego typu zostawic na koniec sezonu a nie po 3 kolejkach?Lakier pisze:
Wiesz, Zlatan w porownaniu do Gilardino o wiele lepiej sie wprowadzil do zespolu ;] to tez swiadczy o klasie zawodnika.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 wrz 2005, 22:09
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 wrz 2005, 22:13
Wedlug mnie raz mu sie udalo a potem drugi raz mu sie znowu udalo (2 razy wicekrol strzelcow Serie A) i kto wie moze znowu mu sie uda.A moze za dwa sezony znowu...cloner pisze: wg mnie ten jego sukces w postaci duzej ilosci bramek to byl wyskok na jeden sezonno, moze jeszcze mu sie raz tak uda
![]()
pozdrawiam
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 wrz 2005, 22:16
zapraszam na : http://www.bykom-stop.avx.pl/Chlopaczek pisze:Wedlug mnie raz mu sie udalo a potem drugi raz mu sie znowu udalo (2 razy wicekrol strzelcow Serie A) i kto wie moze znowu mu sie uda.A moze za dwa sezony znowu...
Boshe:/
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio