Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 20 lis 2005, 21:52
Loco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 20 lis 2005, 22:02
Ale własnie nawet reguły dobrego wychowania mówią, że nie powinno sie tak robić. Dajmy na to wchodzisz na zupełnie obcy teren, nie wiesz gdzie trafisz sam, bezpiecznie jest wtedy puszczać dziewczyne przodem? Chyba, że ma za tarana robićgenius pisze:W tej kwestii znacząco się różnimy. Uważam, że niezależnie od sytuacji należy przepuszczać dziewczynęDzidzius pisze:Nie, nie, nie, nie wolno zawsze puszczać przodem
Oryginalny będzie tylko wtedy jak sam go napiszesz, nie bedzie przecież nikt nic co wieczór wymyślał. Uwierz w siebie, pomyśl chwile i do klepania, to naprawde nie jest straszne, poza tym jak pisano wcześniej. Nie udawaj nikogo tylko bądź sobą, nie opłaca się na dłuższą metę udawać.Loco pisze:potrzebuje jakiegoś słodkiego, miłego i orginalnego smsa na dobranoc!! kto mi pomoże please
dzidzius

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 20 lis 2005, 22:02
myslalby ktogenius pisze:sci pisze:co jest nie tak z moja ortografia??brak ogonkow??to raczej lenistwono i??genius pisze:Proszę bardzo(sam znajdź błąd):
sci pisze:no napewno kiedy ty podasz swoje sposobysci pisze:pieprznalem sie,nie pomoglobede pisal o czym bede chcialgenius pisze:Nie pisz o rzeczach oczywistych
sci pisze:pojal dzieki mistrzu????genius pisze:np
sci pisze:bocian mnie przynioslbociany przynosza dzieci,nie robiagenius pisze:A robił też ?
sci pisze:probowalesdalo cos,a rozumiesz pojecie ironiiznaczy ze niegenius pisze:It's not your fuckin buisness
sci pisze:genialny STUDENCIEpatrz wyzejgenius pisze:Dziekujęno poszukaj sobie starej baby.bedziecie do ciebie pasowac.jestes dretwy jak emerytgenius pisze:Z Twoim następnym postem Chłopaczek, dotyczącym podrywania dzewczyn zgodzę się w 100%. Jednak staram się nie zawieszać oka na nastolatkach, szukam jakiegoś większego wyzwania.
genius pisze:Znam trochę takich wyjątków![]()
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: turlak1512 » 25 lis 2005, 14:28
turlak1512
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 25 lis 2005, 14:36
Krawcu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 lis 2005, 15:48
niektórzy mogą nie pamiętać co się działo dzień wcześniej. Zobacz :krAwcU pisze:Hehe, skoro dyskoteka była wczoraj, to trudno żebyś nie pamiętał. Razz
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 lis 2005, 17:42
A może dres mu się rozpruł pod pachamifieldy pisze:niektórzy mogą nie pamiętać co się działo dzień wcześniej. Zobacz :krAwcU pisze:Hehe, skoro dyskoteka była wczoraj, to trudno żebyś nie pamiętał. Razz
- dziewczyna mu się strasznie podobała
- do tego dochodzi wypity alkohol
- stres - bo może on jej się nie podoba, a tańczyła z nim z litości
- może narobił sobie wstydu - bo całowac się nie potrafi
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 25 lis 2005, 17:48
Lukaz pisze:A może dres mu się rozpruł pod pachamifieldy pisze:niektórzy mogą nie pamiętać co się działo dzień wcześniej. Zobacz :krAwcU pisze:Hehe, skoro dyskoteka była wczoraj, to trudno żebyś nie pamiętał. Razz
I jak to wszystko się skumuluje - to w wyniku stresu może się zdarzyć, że zapomni co się działo 24 h wczześniej.
No ale nie w tym wypadku - skoro mówi, że pamieta![]()
A może Rysio z Klanu na nich patrzył.![]()
A może babka Kiepska była dj'em![]()
A może...
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 26 lis 2005, 20:14
Tańczenie 'wolnych' to ma być dowód uznania?turlak1512 pisze:A moim zdaniem...jezeli masz DiscoteQfke(dyskoteke) to trzeba dac dziewczynie do zrozumienia ze ci na niej zależy...tanczyć z nią wolne...wczoraj miałem Disco....i akurat tanczyłem wolnego z dziewczyną która moim zdaniem jest najładniejsza na świecie Smile Cóż to był za wolny jeszcze pamietam... Smile
Nie bądź bezczelnyA może lepiej nie pisz.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rossa19 » 19 gru 2005, 3:12
przypomina mi sie sutuacja kumpla . Nawalił sie ostro wyrwał panienkę na dysce (niestety była marnafieldy pisze:niektórzy mogą nie pamiętać co się działo dzień wcześniej. Zobacz :krAwcU pisze:Hehe, skoro dyskoteka była wczoraj, to trudno żebyś nie pamiętał. Razz
I jak to wszystko się skumuluje - to w wyniku stresu może się zdarzyć, że zapomni co się działo 24 h wczześniej.
No ale nie w tym wypadku - skoro mówi, że pamieta
rossa19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rossa19 » 19 gru 2005, 15:13
rossa19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 16 sty 2006, 13:47
archie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pussycat dolls » 16 sty 2006, 14:32
Pussycat dolls

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 16 sty 2006, 16:36
Podaj numer, proszeeee :*Pussycat dolls pisze:1.Zdobądź numer kom. do dziewczyny i pisz jej miłe sms-y
do kina czy na filmPussycat dolls pisze:2.Umówcie się i zabierz ją do kina
Gdzie mieszkaszPussycat dolls pisze:3.Odprowadź ją do domu
No ja myslePussycat dolls pisze:4.Sms-ujcie sobie a potem to już z górki ...
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 16 sty 2006, 16:40
Tomachos pisze:powiesz dziewczynie: ładnie dzis wyglądasz, a ona na to : nie musisz mi dokuczać Rolling Eyes
limansky
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio