W telewizji nadali - Strona 9

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 07 lut 2005, 16:06

Liverpool pisze:Ja bym na miejscu tego kolesia wziął kase i poszedł na jacht, a później zabarykadowałbym się w WC. :D

i bys tam siedzial tyle czasu ??

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 07 lut 2005, 16:08

smitu pisze:
Liverpool pisze:Ja bym na miejscu tego kolesia wziął kase i poszedł na jacht, a później zabarykadowałbym się w WC. :D

Nie pobawiłbyś się z Miriam? :lol:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 07 lut 2005, 16:16

Kotek pisze:
smitu pisze:

Nie pobawiłbyś się z Miriam? :lol:

gdybym ja byl w tym programie i wygral to chyba bym jej w leb strzelil albo sie z piesciami na nia rzucil :D :twisted:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 07 lut 2005, 16:58

A ja gdybym wygrał, bym powiedział, że tak naprawdę jestem kobietą.I tak naciągnął spodnie "przy jajach"oby wyglądały na żeński narząd rozrodczy :lol: :lol: .A tak na poważnie to bym szybko skoczył do basenu, albo nie wiem :D Jakiś spontan.Podszedł do niej wskazał palcem na jej(jego) genitalia i zaczął zlewać :) Na maxa mieli zwałe, ale chcieli pokazać jacy są podbojowi.A na rejs bym popłynął, ale bym z nią nie gadał, nie odzywał się do niej i nie patrzył na nią.10 tys $ jest moje 8)

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 07 lut 2005, 17:00

smitu pisze:

oczywiści że bym wysiedział. Miałbym w myślach tą kasę (chyba 10000 $ czy coś w tym stylu)

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 07 lut 2005, 17:04

ja bym nawet kasy niebrał tylko jak najszyciej uciec od tego czegoś zwanym miriam :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 lut 2005, 17:04

10 tys $ jest do wygrania. Ale ... bij sie o faceta :? szkoda chlopakow ktorzey nie wiedzieli w co sie pakuja

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 07 lut 2005, 17:05

Liverpool pisze:
smitu pisze:

oczywiści że bym wysiedział. Miałbym w myślach tą kasę (chyba 10000 $ czy coś w tym stylu)

materialista 8) ale tak popatrzec dla takiej kasy mozna by wysiedziec w kiblu tyle czasu :D albo lepiej wziasc kase wyplynac i wskoczyc do wody wrocic wplaw i wyjechac na wakacje :D

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 lut 2005, 17:12

gorzej am ten kto nie oglądał tego programu i nieswiadomie zwiąże się z takim miriamem... albo jakbym był, dziewczyną to niechciałbym być dziewczyną tego toma za to że sie z facetem no wiecie :lol:

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 07 lut 2005, 17:14

Pasztet pisze:gorzej am ten kto nie oglądał tego programu i nieswiadomie zwiąże się z takim miriamem... albo jakbym był, dziewczyną to niechciałbym być dziewczyną tego toma za to że sie z facetem no wiecie :lol:
A pomyślcie sobie, że umawiacie się na randki z dziewczynami a one Wam mówią, że są mężczyznami. :lol: :D Kobietom nigdy nie wolno ufać ;)

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 07 lut 2005, 17:17

Mi się podobało to, że ten tom był taki w niej zakochany, przychodził pod jej pokój , obściskiwał ją , a jak dowiedział się że jest facetem to już nie byłi mu tak wesoło jak innym :D

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 07 lut 2005, 17:19

Kotek pisze:
Pasztet pisze:gorzej am ten kto nie oglądał tego programu i nieswiadomie zwiąże się z takim miriamem... albo jakbym był, dziewczyną to niechciałbym być dziewczyną tego toma za to że sie z facetem no wiecie :lol:
A pomyślcie sobie, że umawiacie się na randki z dziewczynami a one Wam mówią, że są mężczyznami. :lol: :D Kobietom nigdy nie wolno ufać ;)

nawet mnie nie strasz, chyba przestane sie z pannami umawiac 8) :twisted:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 lut 2005, 17:26

ja tam bym wzial kase a co do niego tzn.miriam to ono podobno jest modelka w meksyku o fu wyobrazam sobie jego na wybiegu wszyscy sie patrza i podziwiaja a nawet nie wiedza co

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 07 lut 2005, 18:24

wczoraj cos pokazywali taki fragment, ze ci uczestnicy tego programu ogladali modelki na wybiegu. to co oni sami sobie ja wybrali? <hahaha> :lol: a reszta tych modelek to tez byli faceci :?:

KUBA10
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA10 » 12 lut 2005, 9:30

Jackass to najlepszy program !!!!!!! a najbardziej lubie Johnego Knoxvila a na 2 miejscu Steve-o a na 3 Pontiusa !!!!!! :D Dirty Sanchez jest słaby niema szans z Jackassem !!!!!!!! A i na dodatek Viva la BAM !!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”