Liverpool pisze:Ja bym na miejscu tego kolesia wziął kase i poszedł na jacht, a później zabarykadowałbym się w WC.
i bys tam siedzial tyle czasu ??

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 07 lut 2005, 16:06
Liverpool pisze:Ja bym na miejscu tego kolesia wziął kase i poszedł na jacht, a później zabarykadowałbym się w WC.
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 07 lut 2005, 16:08
Nie pobawiłbyś się z Miriam?smitu pisze:Liverpool pisze:Ja bym na miejscu tego kolesia wziął kase i poszedł na jacht, a później zabarykadowałbym się w WC.
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 07 lut 2005, 16:16
Kotek pisze:Nie pobawiłbyś się z Miriam?smitu pisze:Liverpool pisze:Ja bym na miejscu tego kolesia wziął kase i poszedł na jacht, a później zabarykadowałbym się w WC.
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 07 lut 2005, 16:58
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 07 lut 2005, 17:00
oczywiści że bym wysiedział. Miałbym w myślach tą kasę (chyba 10000 $ czy coś w tym stylu)smitu pisze:Liverpool pisze:Ja bym na miejscu tego kolesia wziął kase i poszedł na jacht, a później zabarykadowałbym się w WC.
Liverpool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 07 lut 2005, 17:04
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 lut 2005, 17:04
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 07 lut 2005, 17:05
Liverpool pisze:oczywiści że bym wysiedział. Miałbym w myślach tą kasę (chyba 10000 $ czy coś w tym stylu)smitu pisze:Liverpool pisze:Ja bym na miejscu tego kolesia wziął kase i poszedł na jacht, a później zabarykadowałbym się w WC.
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 lut 2005, 17:12
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 07 lut 2005, 17:14
A pomyślcie sobie, że umawiacie się na randki z dziewczynami a one Wam mówią, że są mężczyznami.Pasztet pisze:gorzej am ten kto nie oglądał tego programu i nieswiadomie zwiąże się z takim miriamem... albo jakbym był, dziewczyną to niechciałbym być dziewczyną tego toma za to że sie z facetem no wiecie
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 07 lut 2005, 17:17
Liverpool

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 07 lut 2005, 17:19
Kotek pisze:A pomyślcie sobie, że umawiacie się na randki z dziewczynami a one Wam mówią, że są mężczyznami.Pasztet pisze:gorzej am ten kto nie oglądał tego programu i nieswiadomie zwiąże się z takim miriamem... albo jakbym był, dziewczyną to niechciałbym być dziewczyną tego toma za to że sie z facetem no wiecie![]()
Kobietom nigdy nie wolno ufać
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 lut 2005, 17:26
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 07 lut 2005, 18:24
forzaROSSONERI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA10 » 12 lut 2005, 9:30
KUBA10
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin