PZPN - Strona 9

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
xavi_c
Junior
Junior
Reputacja: 0

Re: PZPN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xavi_c » 27 paź 2008, 17:11

oglądaliście konferencję? wszystko się wyjaśniło - oddali 8 mln z kawałkiem. czyli nie 18 tak jak bębnili jeszcze dzisiaj rano.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 paź 2008, 11:05

Kto dziś wyyygra ? :lol:

Chyba Lato, co ? :|

Ponoć chą zrobić Listka prezesem honorowym - hala beton :]

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 30 paź 2008, 11:29

fieldy pisze:Kto dziś wyyygra ? :lol:

Chyba Lato, co ? :|
Prawdopodobnie tak będzie :roll: Lato ma poparcie w terenie, zebrał, najwięcej rekomendacji. Normalnie chyba największe szans miałby Zdzisław "jestem betonem i jestem z tego dumny" Kręcina :haha: zna PZPN od podszewki ale jak ma kłopoty z prawem to delegaci zachowają minimum zdrowego rozsądku i go nie wybiorą. Boniek to kandydat "reżimowy" i w ogóle nielubiany na miodowej. Jagodziński będzie się liczył wprost proporcjonalnie do zebranych głosów tzn będą negocjacje na kogo sceduje poparcie.

Ciekawe czy Lato z Bońkiem się dogadają jak nawołuje Listek. Coś chyba jest na rzeczy...Listkiewicz kombinuje że układ móglby zadowolić i "teren" i Drzewieckiego.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 paź 2008, 12:14

Wg dziennikarzy Lato dogadał się z Bońkiem. Dla mnie najważniejsze aby nie wygrał Kręcina bo po tym co wygadywał ten typ to strach się bać a do tego te zarzuty :roll: To że nie zrezygnował z kandydowania mnie nie dziwi bo dziwić nie może, to był pewniak. Ale kto by nie wygrał i tak prawdopodobnie jakieś stanowiska dostaną Lato, Boniek i Kręcina czyli mamy te same mordy. Wszyscy gadają o zmianach ale żeby takie z prawdziwego zdarzenia faktycznie były potrzebny jest ktoś spoza środowiska. Listkiewicz zostanie przy Euro 2012, to także pewne i chyba nawet słuszne :wink: Wydaje się że górą będzie Lato, w końcu nie na darmo za oknem na jesieni mamy wiosnę :?

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 paź 2008, 15:37

Oglądam relację ze zjazdu na żywo. To jest naprawdę żenujące widowisko. Lepiej gdyby tego nie transmitowali.

Kto wygra jest mi obojętne. Nie wierzę w jakiekolwiek zmiany.

P.S No i Lato. Chyba najgorsza z opcji.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 30 paź 2008, 17:19

Napisałbym tu coś fajnego, ale nie chcę bana.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 paź 2008, 18:47

Tragedia... oczywiscie w zwiazku nic sie nie zmieni, zreszta kazdy inny wybor mialby takie same efekty czyli zadne ale tutaj chodzi o postrzeganie polski na europejskich salonach.... znaczy na dywanach uefy i fify a Lato to nic innego jak troglodyta ... gorzej niz Lepper jako minister rolnictywa - wiec jesli chodzi o ten aspekt to jest to najgorszy wybor

Ogolem najlepiej by bylo jakby ........ Michas prolongowal swa bytnosc na tronie 8) najlepsze roziwazanie :P
Yukasz pisze:Wg dziennikarzy Lato dogadał się z Bońkiem.
czyli lato pacynka, w cieniu a Zibi swieci na "salonach" ? w sumie nie byloby to takie zle

PS. ja wam to mowie jeszcze zatesknimy za Michasiem

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 30 paź 2008, 18:51

czeher pisze:PS. ja wam to mowie jeszcze zatesknimy za Michasiem
Święte słowa. Jeśli już beton miał pozostać na swoich stołkach to wolałbym żeby reprezentowała go twarz Listkiewicza. Lato ... piłkarzem był dobrym, na polskie warunki nawet wybitnym, ale to niekoniecznie musi się przekładać na dobre prowadzenie związku. Wszystko zostało w rodzinie, tylko gęba ojca jakaś brzydsza :?

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 30 paź 2008, 19:01

nie dość że beton się trzyma to jeszcze prezes idiota :roll:

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 30 paź 2008, 19:06

Szkoda gadać... beznadzieja, rozpacz i bida.. liczyłem na Bońka, bo o ile Polskiej piłki by nie uratował to jednak znajomości za granicą jak Listek ma i zawsze to byłby spory plus... a tak mamy gorzej niż było [*][*][*]
Mam tylko nadzieję, że taki wynik wyborów nie sprawi odejścia Leo jak to onet rano sugerował....

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2910

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 30 paź 2008, 19:06

Napiszę z angielskiego - all in the family. :roll:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 paź 2008, 19:14

Sammyy pisze:Mam tylko nadzieję, że taki wynik wyborów nie sprawi odejścia Leo jak to onet rano sugerował....
to akurat, az takie zle by nie bylo :twisted:

cos ma sie zmienic.. tylko wtedy jak wyginie stare pokolenie aparatczykow ... znaczy baronow regionalnych zwiazkow ['] bo to jest tragedia kto tam zasiada i z jakimi "dokonaniami"

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 30 paź 2008, 19:32

czeher pisze:cos ma sie zmienic.. tylko wtedy jak wyginie stare pokolenie aparatczykow ... znaczy baronow regionalnych zwiazkow ['] bo to jest tragedia kto tam zasiada i z jakimi "dokonaniami"
Dokładnie. Wstyd mi dziś za to, że jestem związany zawodowo z piłkarskim Śląskiem, który dziś rozdawał karty - nieczyste zagrywki barona, podobno nawet sama kara dla GKS łagodniejsza jest właśnie dlatego, że Furtok się wahał nad Bońkiem i Lato, a trzeba go było jakoś przekonać...
Wstyd.
A Lato nic nie zmieni. Moim zdaniem to żadna tragedia - Boniek też by nic nie zrobił, choć go bardzo lubię - Lato sam na salonach też nie będzie, kilku mądrzejszych będzie się zajmowało wszystkim, a on będzie musiał tylko nosić plakietkę z tytułem.
Chyba nie muszę nikomu tłumaczyć, kim będą ci ważniejsi? :roll:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8764
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 paź 2008, 20:45

Bugdol i Piechniczek wiceprezesami. Viva Górny Śląsk :jupi:

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8412

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 paź 2008, 20:58

Ktoś wcześniej nazwał Latę troglodytą. Trudno się nie zgodzić. Próbkę swoich możliwości dał u Olejnik, kiedy stwierdził, że Polska może zorganizować Euro z Niemcami. Boniek zwrócił mu uwagę, że za dużo mówi i choć Lato tłumaczył, że chodziło tylko o ocenienie szans na organizację turnieju bez Ukrainy, to trudno się oprzeć wrażeniu, że Lato nie bardzo wie, co należy mówić, a czego nie. Będzie miał dużo szczęścia, jeśli jutro media nie podadzą, że Polska chce się pozbyć Ukrainy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”