Niemcy - Transfery (zbiorczy) - Strona 9

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 25 maja 2005, 19:58

radekutd pisze:
Gomez pisze:akurat fan manu powinien siedziec cicho, gdyby teraz mial Bayern z wami grac to byscie dostali po dupie, czego nie byliscie takimi kozakami po meczach z west bromwich :lol: :lol: :lol: lub crystal palace :lol: :lol:
Niech manu sie martwi o swoje gwiazdy gdyz glazer ma takie dlugi ze ho ho ho :shock:

Kto tu jest biedny. Zobaczysz jakie będą tranfery. Ten koleś z Tampa Bay zrobił mistrza NFL. I o ile się dobrze orientuje to Bayern spłaca jakąś pożyczke. Zawsze będziecie gorsi od ManU. Wasze zwycięstwo w LM nad Arsenalem to był największy fart w historii Bayernu.

POZDRO!!!!!
Twojej wypowiedzi komentowac nie trzeba, jedynie napisze slowa znanego filozofa "Gówno wiesz, gówno zjesz"

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 25 maja 2005, 21:09

widze ze tutaj pojawiaja sie coraz to nowsi i jeszcze bardziej smieszniejsi kolesie :D mowicie o silach Bundesligi ? podajcie jakies argumenty :)
ehh dlaczego rodzice nie potrafia upilnowac swoich dzieci i dopuszczaja takie sieroty do komputera :)

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 25 maja 2005, 21:46

Jezuuu, jezeli wiekszosc fanow manu jest taka to wspolczuje normalnym fanom, i jeszcze jedno w debilizm w internecie rozszerza sie na coraz wieksza skale.(radekutd, i najmadzejszy na forum fieldy :lol: :lol: )

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 26 maja 2005, 0:50

radekutd pisze:Kto tu jest biedny. Zobaczysz jakie będą tranfery. Ten koleś z Tampa Bay zrobił mistrza NFL.
Czyli druga Chelsea się szykuje :?: Ehh szkoda gadać, widać, że dla was najważniejsze są pieniądze, transfery, ale piłka nie polega na tym!! :roll:
radekutd pisze:Wasze zwycięstwo w LM nad Arsenalem to był największy fart w historii Bayern
A co powiesz o zwycięstwie mu w finale Ligi Mistrzów w 99 roku. TO BYŁ DOPIERO FART, ale naszczęscie w 2001 roku był rewanż, zwycięsto na oldtrafford 1:0 i w Monachium także zwyciestwo 2:1 :D

P.S
Dzieciaku ile ty masz lat :?: :shock:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 26 maja 2005, 8:31

W tym wszystkim chodzi mi poprostu o to,że liga niemiecka jest cieńka. Jest jedna drużyna-Bayern, która praktycznie na starcie ma mistrzostwa, a reszta jest dużo gorsza. Lepsze ligi: angielska,hiszpańska,włoska i francuska. Niedługo holenderska Was przegoni.

POZDRO!!!!

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 26 maja 2005, 10:48

radekutd pisze:W tym wszystkim chodzi mi poprostu o to,że liga niemiecka jest cieńka. Jest jedna drużyna-Bayern, która praktycznie na starcie ma mistrzostwa, a reszta jest dużo gorsza. Lepsze ligi: angielska,hiszpańska,włoska i francuska. Niedługo holenderska Was przegoni.

POZDRO!!!!
Czlowieku (nie wiem czy mozna Cie tak nazwac z tak niskim poziomem inteligencji) nie pisz glupot w Niemcach!.. robisz tu syf!... pisz swoje glupie posty o MU jezeli masz pojecie wogole o tym klubie jak tu okazujesz sie zerowa znajomoscia pilkarska!.. nie bede nic Ci pisal o rozwoju BL bo nie wiedzialbys o co chodzi!..

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 26 maja 2005, 11:02

radekutd pisze:W tym wszystkim chodzi mi poprostu o to,że liga niemiecka jest cieńka. Jest jedna drużyna-Bayern, która praktycznie na starcie ma mistrzostwa, a reszta jest dużo gorsza. Lepsze ligi: angielska,hiszpańska,włoska i francuska. Niedługo holenderska Was przegoni.
Liga niemiecka jest cienka! Aha! To Bayern przez przypadek wyeliminował Arsenal. Leverkuse przez przypadek wygrał 3-0 z Realem. Werder przez przypadek wygrał z Valencia. No cóż...

Teraz pan radekutd napisze posta w stylu: A Werder przegrał 7-2 z Lyonem! Czyli jest słaby! Bayern przegrał z Chelsea czyli jest słaby! Bayer przegrał z Liverpoolem czyli jest słaby!
A ja mam gdzieś takie wypowiedzi. Liga Angielska zostaje kupowana przez Ruskich i schodzi na psy. (Bez obrazy dla Arsenalu i Liverpoolu)
No dobra. A teraz takie pytanie: Kiedy Hiszpański klub ostatnio wygrał LM? w 2002 roku. A kiedy Niemiecki? w 2001 roku. Rok róznicy!
Teraz moja tabelka: (Chodzi o to, kiedy ostatnim razem klub z Włoch, Anglii, Hiszpanii i Niemiec ostatnio wygrał LM:
1999: Man Utd
2001: Bayern
2002: Real M.
2003: AC Milan
2005: Liverpool
2006: Wychodzi na to, że Niemiecki klub powiniem wygrać LM
Przypatrzcie się dobrze tej tabelce.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 26 maja 2005, 12:10

radekutd napisz cos jeszcze ( prosze ) bo poprawiasz mi humor takimi wypowiedziami :lol:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 26 maja 2005, 12:24

radekutd a może powiedziałbyś nam co manchester zdobył w tym sezonie, ile wygrali pucharów :shock: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 maja 2005, 12:35

kama_reda pisze:radekutd a może powiedziałbyś nam co manchester zdobył w tym sezonie, ile wygrali pucharów :shock: :lol: :lol:
Ja wam napisze ile pucharów zdobył Man Utd w tym sezonie - łącznie z europejskimi = 0 (zero) :wink:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 26 maja 2005, 12:52

fieldy pisze:
kama_reda pisze:radekutd a może powiedziałbyś nam co manchester zdobył w tym sezonie, ile wygrali pucharów :shock: :lol: :lol:
Ja wam napisze ile pucharów zdobył Man Utd w tym sezonie - łącznie z europejskimi = 0 (zero) :wink:

A ile wygrały szwabskie teamy???? He??? Bayern lige hahaha. Fieldy ja Ci nie będe mówił kto wygrał niezasłużenie puchar Angli. Oby BvB łoiła wszystkich w przyszłym sezonie!!!!!

POZDRO!!!!!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 maja 2005, 15:32

radekutd pisze:
fieldy pisze:

A ile wygrały szwabskie teamy???? He??? Bayern lige hahaha. Fieldy ja Ci nie będe mówił kto wygrał niezasłużenie puchar Angli. Oby BvB łoiła wszystkich w przyszłym sezonie!!!!!

POZDRO!!!!!
ok zasłużenie/ niezasłużenie - liczy sie puchar (man utd też nie zawsze zasłużenie wygrywał)
pamiętasz finał CL z bayernem - wszyscy pamiętają wspaniałą końcówkę Man utd, a nikt nie pamięta, ze niemcy mieli przewagę (a świetną bramę zdobył wtedy Basler)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 28 maja 2005, 10:09

Jestem w szoku !!

Rafael Van der Vaart podpisał do 2010 roku kontrakt z Hamburgerem SV. Kwoty odstępnego nie podano.

Widze ze coraz wiecej talentów przechodzi do Bundesligi. Po D'allesandro, VdV. Spodziewałem sie przejscia do ManU, czy jakiejs silniejszej druzyny, ale HSV ?????????

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 28 maja 2005, 10:16

Bonso pisze:Jestem w szoku !!

Rafael Van der Vaart podpisał do 2010 roku kontrakt z Hamburgerem SV. Kwoty odstępnego nie podano.

Widze ze coraz wiecej talentów przechodzi do Bundesligi. Po D'allesandro, VdV. Spodziewałem sie przejscia do ManU, czy jakiejs silniejszej druzyny, ale HSV ?????????
Nie wiadomo co go skusiło pewnie duża pensja i gra w pierwszej 11 :)
BUNDESLIGA SIE WZMACNIA :D:D:D TRZEBA BAYERN OGRYWAĆ :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 maja 2005, 10:22

przynajmniej ma zagwarantowane, że będzie grał w pierwszym składzie.
Po sezonie (ok 34 meczy) albo się wypromuje tak, że naprawdę wielki klub go kupi, albo będzie grał kolejny sezon i się będzie musiał promować.
Myślę, że po w końcu może trafić do Bayernu (oni każdego świetnego zawodnika wykupią, żeby tylko rywal go nie miał :) )

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”