wazi
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 31 sty 2006, 13:43
BartekTS
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 31 sty 2006, 17:54
styl taki jak z Ronaldo, ale ta praca mi sie bardziej podoba, ze względu na render... tamten był ... bleeeMoja kolejna praca... Jak, ujdzie ?
średnia praca... fajny motyw z tym herbem chelsea... ale nie podoba mi się render i zaokroglenie...collab z Kubiksem:
meecik_mks
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 31 sty 2006, 18:03
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 31 sty 2006, 18:08

Tomi
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 31 sty 2006, 19:14
Bardzo mi się podoba... fajnie wyglada ta ramka, postac Eto`o poprawnie wycieta i fajnie komponuje sie z reszta jak dla mnie bomba!Rotnok pisze:Mój nowy avek, może być?
Diamen, najbardziej w Twoich sigach podoba mi sie umiar, dbalosc o szczegoly i dobor czcionek w tym ostatnim to chyba jestes mistrzem (podbije na gg z prosba o lekcjeNowy sig:
Jakos sigi o tematyce innej niz pilka mnie nie przekonuja, aczkolwiek te wykonane sa calkiem poprawnie... nie sa jakies eksrta ale moga sie podobac, a tak przy okazji, meecik Twoja tworczosc wyglada co raz lepiej, idz w tym kierunku a moze za pare lat dogonisz waziegomeecik_mks pisze:moje 2 najnowsze ! Dla fanów LOSTa... To jeszcze nie koniec
Amatorszcyzna jednym slowemTomeKK pisze:Sama grafika zajmuje sie juz... jakis czas
Teraz tak ogladam Wasze tematy i sam zaczalem sie troche bawic tymi futbolowymi klimatami...
Brakuje jeszcze pomyslu na jakies fajne tla...
Wazi, ile Ci mozna chwalic?Moja kolejna praca... Jak, ujdzie ?
Cudo po prostu!collab z Kubiksem:
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: timon12 » 31 sty 2006, 20:17
Harmonix to raczej plugin graffik.pl tam znajdzieszwazi pisze:co to za brush?
timon12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 31 sty 2006, 20:19
HA HA HA....k@li pisze:a moze za pare lat dogonisz waziego
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 31 sty 2006, 20:34
Ale ja sie o nic nie pytałem...timon12 pisze:Harmonix to raczej plugin graffik.pl tam znajdzieszwazi pisze:co to za brush?
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 31 sty 2006, 20:42
Tobik33
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio