Post Wyświetl pojedynczy post autor: atleti » 10 sty 2005, 20:01
atleti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 sty 2005, 20:04
Jesli mowisz o mnie to sie grubo mylisz. Stawiałem na 2:1 dla Atletico bo Realu nienawidze. A co do meczu to nie ma o czym mowic. 3:0 koniec i kropka.atleti pisze:Fanow real$u zapraszamy na temat zwiazany z ich klubem. Dziekuje bardzo za wysluchanie prosby(przeczytanie i ustosunkowanie sie do niej)
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 sty 2005, 21:02
Atleti zobaczymy co ten "jelen" bedzie gadał po dwumeczu z Juveatleti pisze:Co za jelen. Idz stad. Wracaj na temat o realu. Ja sie nie wpieprzam na wasz temat jesli analizuje mecz. Wasz klub rzadzi w Madrycie ale tylko przez kilka najblizszych miechow. Juz czekam na rewanz na Santiago Cuernabeo. Real wygral, ale niestety nie zaslugiwal. Las Mierdas oddali tylko trzy strzaly i niestety wszystkie wturlaly sie do bramki. Badz co badz przewaga byla po stronie Atletico i kazden tak powie kto ogladal mecz w TV albo chociaz obserwowal wynik live na stronie realmadryt.pl. Trzeba sie teraz szybko podniesc bo wierni, wspaniali kibice Los Rojiblancos czekaja na 3 pkt juz w nastepnym meczuQrczak pisze:RZĄDZI W MADRYCIE REAL RZĄDZI W MADRYCIE !!!!!!!!
NIE MA W MADRYCIE ATLETICO NIE MA W MADRYCIE !!!!!!
Przykro mi fani Atletico ale wasze Atletico poprostu nie istnieje, jest w cieniu Realu i nigdy z niego nie wyjdzieNiestety musicie się przyzwyczaić do bycia zawsze "tym drugim" w swoim mieście no chuba że zmienicie swój ukochany klub
![]()
![]()
![]()
Hala Madrid !!!
3-0, 3-0, 3-0 !!!!!!
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 10 sty 2005, 21:26
Tak, i ten "wolny" Ronaldo strzelił wam dwie bramki. A to nie świadczy o Atletico za dobrze skoro taki "wpieprzacz cukierków" sam ogrywa całe Atletico. Sam zaprzeczasz temu co mówisz. Ale Ronaldo nie równa się klasą z Torresem, który pokazał świetny występ w niedzielnym spotkaniuatleti pisze:Dobrze ze chociaz wasz ociezaly ronaldo nie złapał zadyszki. Od wpieprzania cukierkow w sylwka (tak slyszalem) znowu mu sie troche przytylo. W meczu Atleti-Real widac bylo ze jeszcze jest troche za wolny
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: atleti » 10 sty 2005, 21:37
atleti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 10 sty 2005, 21:43
Ja też sie nie chce kłócic ale musisz pryznać, że Real grał lepiej w tym spotakaniu i on jest aktualnie lepszy od Atletico. Real będzie rządził w Madrycie przez conajmniej kilka miesięcy. Co do Torresa nie będe patrzył na strzelone bramki wystarczy zobaczyć na niewykorzystane sytuacjeatleti pisze:Koles. Ty naprawde mnie prowokujesz, a ja nie chce sie kłócic. Ale co do twojego ostatniego posta sie zgodze. Torres napewno gral lepiej (nie patrz na strzelone bramki) od Ronaldo
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 10 sty 2005, 21:43
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 10 sty 2005, 21:51
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matip7 » 10 sty 2005, 21:51
matip7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: atleti » 10 sty 2005, 23:00
A ja wierze z Tobą. Oby nasza wiara cos dalamatip7 pisze:Po juz nieco opadlych emocjach tak zupelnie na chlodno mozna wysunac pare wnioskow .
Po pierwsze wczorajszy mecz wygral Real czy sie to komus podoba czy nie !!!
Po drugie wynik idzie w swiat i za tydzien juz nikt nie bedzie pamietal w jakim stylu odniosl to zwyciestwo!
Po trzecie Atletico z takim zaangarzowaniem, z takim sercem i umiejetnosciami do gry jest w stanie ograc kazdego w La liga !
Po czwarte takich kibicow (90min dopingu na wypasie) nie ma zadna ekipa na polwyspie iberyjskim!
Po piate wreszcie az zal dupe sciska ze byc moze znow nie zobaczymy tak wielkiego klubu w swiatowej elicie ( LM ) gdzie bez watpienia jest jego miejsce!!!
Po szoste wierze.....
atleti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ziaro » 10 sty 2005, 23:15
ziaro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 10 sty 2005, 23:34
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 10 sty 2005, 23:41
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 sty 2005, 10:37
ziom, zauwaz ze real nie mial w tym meczu zadnego celnego strzalu na bramke(a niecelnych 1, slownie jeden), wiec jezeli chodzi ci o styl, to on byl przygniatajacy(70-30). a barca grala wtedy piekna pilke!Figo11 pisze:Ale Panowie Barcelona jak wygrala z Realem tez bramki wpadaly po karnym i błędzie obrony no i Gio strzelił z normalnej akcji więc nie liczy sie styl liczy sie zwycięstwo.....Wygral lepszy
Bo Barca wtedy nie grala pieknej pilki
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 11 sty 2005, 12:43
czepiam się szczegułów ale Real miał 4 niecelne strzały(Figo, Owen i 2xZidane)zawdi pisze:
ziom, zauwaz ze real nie mial w tym meczu zadnego celnego strzalu na bramke(a niecelnych 1, slownie jeden), wiec jezeli chodzi ci o styl, to on byl przygniatajacy(70-30). a barca grala wtedy piekna pilke!
Matys90
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio