Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 mar 2010, 12:41
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 09 mar 2010, 13:08
Cris7 pisze:Często zdarzają się takie sytuacje. Mój kolega, z którym grałem w Zawiszy(on był rok młodszy, ale grał z rocznikiem starszym, w swoim był kapitanem reprezentacji województwa) miał propozycje testów z Groningen, przynajmniej z kilku źródeł coś takiego słyszałem. Ale właśnie za namową rodziców nie pojechał. I teraz już o nim za dużo nie słyszę.
Czarna Perła

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 12 mar 2010, 19:29
Trochę późno, ale zapomniałem odpisać he he. Paweł Buśkiewicz na meczu bardzo aktywny, ale On jak i Bartłomiej Dudzic do mnie nie przemawiają. Buśkiewicz w 106 występach zaledwie 20 bramek zaś Dudzic w 54 występach zaledwie 3 bramki, tylko, że Dudzic ma dopiero 22 lata, więc wszystko przed nim. Reszta napastników to praktycznie juniorzy, więc ciężko będzie się strzelało gole.cloner pisze:Nie macie strzelca, bo napastnik jest bardzo dobry, Buśkiewicz sie nazywa, naprawdę dobrze wczoraj grał. Może nieskutecznie, ale podawał do kolegów, umiał się zastawić, goście mieli problemy, żeby mu piłkę odebrać.Fishbone pisze:GKS mecz mógł wygrać, ale nie mamy napastnika, więc nie miał kto strzelać
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 20 mar 2010, 16:18
Czarna Perła
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 mar 2010, 18:56
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 20 mar 2010, 19:10
kaczy pisze:A jak się przedstawia w przypadku 'piłkarskiego' awansu wasz budżet, sprawa stadionu itd ?
Czarna Perła

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 20 mar 2010, 22:12
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 20 mar 2010, 22:41
Czarna Perła

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 28 mar 2010, 20:22
Czarna Perła

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 mar 2010, 20:28
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 28 mar 2010, 20:32
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 03 kwie 2010, 17:29
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 kwie 2010, 17:37
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: niedobrzeniec » 03 kwie 2010, 23:57
niedobrzeniec

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 04 kwie 2010, 0:02
Ryszard Wieczorek, Henryk Kasperczak, Ryszard Komornicki i wreszcie Adam Nawałka. Ci trenerzy praktycznie trenowali ten sam zespół, gdzie jedynie kilku doszło i odeszło i co? To samo. Ja życzę im awansu, ale według mnie nie załapią się. Tracą u siebie cały czas punkty a wyjazdy przegrywają z tymi z którymi bezpośrednio walczą o awans. Górnik czeka jeszcze wyjazd na Pogoń Szczecin, Motor Lublin, Dolcan Ząbki, Górnik Łęczna, ŁKS Łódź i Widzew Łódź. Terminarz cholernie ciężki.czeher pisze:Ja tam pewny bylem przed ta runda, ze zabole nie awansuja.... bo tam potrzeba herkulesa aby posprzatac ta stajnie Augiasza. Ale to co wyprawia Pogon jest sozkiem... ich tez juz nalezy wg mnie skreslic, chociaz na dobra sprawe to cala ta grupka czlapie w kierunku Ekstraklasy. Moim typem przed ta runda byl awans lodzkich ekip i zdanie podtrzymuje. GKS chwilowo wlaczyl sie do walki, zas Sandencja musiaby poprawic te wyjazdy... Jednak najlepsza pake na awans ma LKS patrzac na material ludzki pod wzgledem doswiadczenia i potencjalu... Pogon jest zupelnie nieprzygotowana
Fishbone
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio