Ja tam ich wolę w przypadku TdF. Godzinami można ich słuchaćczeher pisze: Jaronski wyrzykowski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 21 lut 2010, 10:26
Ja tam ich wolę w przypadku TdF. Godzinami można ich słuchaćczeher pisze: Jaronski wyrzykowski
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 21 lut 2010, 10:33
RacjaDuch pisze:Ja tam ich wolę w przypadku TdF. Godzinami można ich słuchać A jeszcze jak się zdarzy jakiś świetny górski etap to Krzysiu przechodzi samego siebie.
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 21 lut 2010, 10:35
Duch pisze:A jeszcze jak się zdarzy jakiś świetny górski etap to Krzysiu przechodzi samego siebie.
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 lut 2010, 10:39
tak slynne rach ciach ciach ale w tym sezonie jeszcze sie nie doczekalememdżej pisze:P.S. Jaroński i Wyrzykowski, czyli słynne "rach ciach ciach"
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 lut 2010, 10:39
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bardes » 21 lut 2010, 11:19
Bardes
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 21 lut 2010, 11:36
Oczywiście wiem o co Ci chodzi i wiem jaka jest postawa kibiców, jako naród znamy się na wszystkim. W 2001 roku było 40 mln ekspertów od skoków, w 2005 mieliśmy 40 mln ekspertów od F1 a rok później od piłki ręcznej. Tak już mamy od czasów złotej wolności i liberum veto. Nic na to nie poradzimy, a i wydaje mi się, że tych anty było dużo mniej niż tych pozytywnie nastawionych. Po prostu głośniej się darli. Ja tam mam czyste sumienieczeher pisze:nie chodzi mi o postawe malysza ale o kibicow, jakby byl slaby psychicznie to skonczylby w latach 90 kiedy bo nie bylo kasy ze sportu a wynikow tez niezbyt specjalnych (pisze tu o koncowce lat 90) ale byly jakies zbiorki na jego osobe aby dalej skakal z skoczni a nie po dachach
zreszta piszac tamten post mialem na mysli tylko postawe kibicow jak to teraz wszyscy kochaja AM a jeszcze niedowno: koncz wasc......
Szaranowicz wszedł bezczelnie w butach w robotę Miklasowi. Pamiętam czasy, kiedy ze skoków pokazywano tylko T4S, IO i MŚ i komentował je Miklas. Pierwszy sezon jak Adam wygrywał też komentował Miklas ewentualnie jakiś drugi koleś (nie pamiętam nazwiska) aż do IO. Pierwszy konkurs też komentował Miklas, a potem to już wielki ekspert Włodzimierz. I tak do teraz, wielki fachowiec pff...majer13 pisze:A mnie nie wiem czemu elektryzują emocje Włodka. Oglądałem skoki od 7 roku życia i on zawsze je komentował i jakiś sentyment pozostał.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 21 lut 2010, 11:44
- Wiesz, że Marie Laure Brunet jest sympatią Vincenta Jay? [czytać: Vincent Że]
- Że co?
- Że Vincent.
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 lut 2010, 11:52
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 21 lut 2010, 11:56
TdF to jednak dla mnie inna kategoria sportowej magiiczeher pisze:Duch nie czuje zimowego klimatu duetu J - W dzieki nim mozna spokojnie ogladnac dlugi, plaski nudny etap i nie ma sie poczucia starocnego straconego czasu ale w tym roku TdF bedzie zajebiste
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 21 lut 2010, 12:55
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bardes » 21 lut 2010, 13:05
Diamen23 pisze:J&W są świetni, ostatnio zachwycił mnie ten tekst:- Wiesz, że Marie Laure Brunet jest sympatią Vincenta Jay? [czytać: Vincent Że]
- Że co?
- Że Vincent.
Bardes
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 lut 2010, 13:10
Jak to zawsze? A Krzysztof Miklas i jego "Leć Adaś, leć"?majer13 pisze:Oglądałem skoki od 7 roku życia i on zawsze je komentował
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 21 lut 2010, 13:12
Według mnie mogą skakać nawet lepiej niż wczoraj. Przecież przeciętnym zawodnikom zawsze łatwiej skacze się w drużynówce i odkąd pamiętam nasi lepiej wypadają w drużynówkach niż w zawodach indywidualnych ( poza Małyszem i ostatnio Stochem którzy tu i tu skaczą na tym samym poziomie).emdżej pisze:Żeby nie było całkiem OT to bardzo ciekawi mnie jak nasi skoczkowie wypadną w konkursie drużynowym. Jeśli będą skakać tak przyzwoicie jak wczoraj, to jest jakaś szansa na brązowy medal.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lut 2010, 13:17
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio