Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 17 kwie 2005, 19:23
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 kwie 2005, 19:27
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 17 kwie 2005, 19:40
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 kwie 2005, 19:45
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 12:59
zawdi pisze:wynik byl korzystny dla realu bo byl kupiony przed rozpoczeciem to chyba oczywiste. a o nieobecnosciach w skladzie romy bylo slychac dopiero po przyjezdzie pereza do rzymu
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 26 kwie 2005, 13:36
perez do mnie dzwonil, bo chcial sie zapytac ile wypada dac w takiej sytuacji. zdziwilem sie, ze nie ma doswiadczenia, ale powiedzial, ze zawsze to tylko lige hiszpanska kupuje. w lidze mistrzow tez nie pierwszy raz taka sytuacja, ale wczesniej to bylo dawno, a jak wiadomo sprawy szybko sie zmieniaja. niestety nie potrafilem mu poradzic, bo niby skad mialem wiedziec, ja tylko bulki w sklepie kupuje, ale widac, ze jakos wykumal.smitu pisze: a lyzka na to niemozliweskad takie info masz ? a co powiesz na temat schlebiania sedziom ?? w tym sezonie za rzecz barcy
![]()
![]()
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 13:43
zawdi pisze:perez do mnie dzwonil, bo chcial sie zapytac ile wypada dac w takiej sytuacji. zdziwilem sie, ze nie ma doswiadczenia, ale powiedzial, ze zawsze to tylko lige hiszpanska kupuje. w lidze mistrzow tez nie pierwszy raz taka sytuacja, ale wczesniej to bylo dawno, a jak wiadomo sprawy szybko sie zmieniaja. niestety nie potrafilem mu poradzic, bo niby skad mialem wiedziec, ja tylko bulki w sklepie kupuje, ale widac, ze jakos wykumal.smitu pisze: a lyzka na to niemozliweskad takie info masz ? a co powiesz na temat schlebiania sedziom ?? w tym sezonie za rzecz barcy
![]()
![]()
schlebianie sedziom??![]()
ze niby kto schlebia sedziom??
![]()
jak mozna schlebiac komus na czyjas rzecz??
![]()
moze chodzilo ci o to ze barca schlebia sedziom na swoja rzecz??
![]()
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 kwie 2005, 17:12
Przecież to wiadomo.smitu pisze:zawdi pisze:perez do mnie dzwonil, bo chcial sie zapytac ile wypada dac w takiej sytuacji. zdziwilem sie, ze nie ma doswiadczenia, ale powiedzial, ze zawsze to tylko lige hiszpanska kupuje. w lidze mistrzow tez nie pierwszy raz taka sytuacja, ale wczesniej to bylo dawno, a jak wiadomo sprawy szybko sie zmieniaja. niestety nie potrafilem mu poradzic, bo niby skad mialem wiedziec, ja tylko bulki w sklepie kupuje, ale widac, ze jakos wykumal.smitu pisze: a lyzka na to niemozliweskad takie info masz ? a co powiesz na temat schlebiania sedziom ?? w tym sezonie za rzecz barcy
![]()
![]()
schlebianie sedziom??![]()
ze niby kto schlebia sedziom??
![]()
jak mozna schlebiac komus na czyjas rzecz??
![]()
moze chodzilo ci o to ze barca schlebia sedziom na swoja rzecz??
![]()
qrde popatrz chyba dzwonil do mnie tuz po tym jak odlozyl sluchawke po rozmowie z toba, mowil ze go namawiales w imieniu laporty do machlojek ale on sie nie dal![]()
a co do sedziow napisze inaczej bo tamto mi nie wyszlo !
sedziowie w tym sezonie faworyzuja barcelone !!!!!!
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 18:52
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 kwie 2005, 19:52
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 01 maja 2005, 19:15
w00jtas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 06 lis 2005, 18:40
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 maja 2006, 15:16
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 28 maja 2006, 15:05
jednak do tego nie dojdzie, LFP odrzuciła propozycję Dmitri Pitermana by rozszerzyć Primera Division do 24 klubów, które byłyby podzielone na dwie grupy i decydująca faza rozgrywana byłaby systemem pucharowym.Niggaz pisze: Tym razem Piterman chce, aby ligę podzielono na dwie grupy po 12 zespołów każda. Więcej informacji na ten temat powinno się ukazać w najbliższym czasie, ale wiadomo co nim kieruje. Otóż takie rozwiązanie pozwoliłoby jego drużynie (Deportivo Alaves) pozostać w lidze
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Vito » 03 cze 2006, 17:03
Don Vito
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio