Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 12 maja 2005, 16:32
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 12 maja 2005, 16:43
Kuchar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 12 maja 2005, 17:30
unojedrzej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 14 maja 2005, 13:23
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 maja 2005, 14:29
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Embi » 31 maja 2005, 13:37
Embi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 06 cze 2005, 23:00
Embi wiesz co dobreSłucham przeróżnej muzyki oczywiście Hip Hop ale wyłącznie zagraniczny Snoop Dog, 2Pac, dr.Dre, Eminem, Obie Trice, Xzibit i oczywiście the beściarskiego 50 CENT.
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Derth » 07 cze 2005, 0:00
Derth

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 cze 2005, 0:06
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 07 cze 2005, 0:20
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 07 cze 2005, 15:16
Ja bym powiedzial, ze Coma to jest bardziej Rock, bo bo postawcie Slipknota przy nich. Zespol rzeczywiscie bardzo ciekawy.piwus pisze:Ja nie słucham metalu, ale ciekawym zespołem dla mnie jest Coma. Polski "band" z wokalistą, który wygrał którąś tam edycję Aktorskiego Przeglądu Piosenki we Wrocławiu (czy jakoś tak). W życiu bym nie pomyslał, że może się potem zająć darciem się do mikrofonu. To jedyny metal, w którym rozumiem pojedyncze słowa i wydaje się dosyć intrygujący. Patrząc choćby po kawałku "Czas globalnej niepogody", gdzie parę ciekawych cytacików, by się znalazło.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 07 cze 2005, 15:42
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 07 cze 2005, 17:44
Lakier pisze:Ja bym powiedzial, ze Coma to jest bardziej Rock, bo bo postawcie Slipknota przy nich. Zespol rzeczywiscie bardzo ciekawy.piwus pisze:Ja nie słucham metalu, ale ciekawym zespołem dla mnie jest Coma. Polski "band" z wokalistą, który wygrał którąś tam edycję Aktorskiego Przeglądu Piosenki we Wrocławiu (czy jakoś tak). W życiu bym nie pomyslał, że może się potem zająć darciem się do mikrofonu. To jedyny metal, w którym rozumiem pojedyncze słowa i wydaje się dosyć intrygujący. Patrząc choćby po kawałku "Czas globalnej niepogody", gdzie parę ciekawych cytacików, by się znalazło.
Ostatnio slucham Coldplay, Marilyna Mansona (moze on ma charakter troche skopany, ale jego muza jest genialna np "Lamb of god").
Oczywiscie slucham wiele wiecej zespolow, ale nie chce mi sie wymieniac
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raven » 07 cze 2005, 18:29
raven
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tengu » 10 cze 2005, 21:41
tengu
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio