Arka Gdynia (zbiorczy) - Strona 9

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 cze 2005, 0:22

piwus pisze:Jezuu, triada :shock:. To bedziemy mieli trzy stany wojenne na rundę. Mać, cztery, bo Craxa ma chyba zgodę jeszcze z Koroną :?.
Dobrze, że Polonia ma jako tako "skromne" wyniki wśród kibiców, burd i zamieszek :roll: dopiero by było nie ciekawie. . .

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 06 cze 2005, 15:45

No i się doczekałem :!: KLUB Z MOJEGO MIASTA GRAĆ BĘDZIE W EKSTRAKLASIE, GDYNIA MUSIAŁA NA TO CZEKAĆ AŻ 23 LATA, ALE SIĘ DOCZEKAŁA :D

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 11 cze 2005, 21:01

Arka zremisowała dzisiaj z Jagiellonią 0:0 po fatalnym, złym, koszmarnym i nie wiem jak to jeszcze nazwać meczu :?

Wreszcie był pełny stadion, ale już tak konkretnie pełny. Myśle, że było 10-12 tys ludzi. Miejsca nie było nigdzie, wiele osób siedziało na płotach bramkach, a młodsi kibice dla bezpieczeństwa stali na bieżni, przy reklamach, bo naprawde nie było gdzie nawet stać (no chyba, że przy płocie, ale tam nic nie było widać 8) )

Teraz czekamy na następny sezon i wielkie szlagiery :D

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 11 cze 2005, 23:01

No i po meczu z jagą :D:D:D FETA BYŁA SUPER NAWET NA TIRZE SIĘ PRZEJECHAŁEM Z PIŁKARZAMI :d MAM PODPISY CHAMERY, JAWNEGO, SZCZURKA I MILEWSKIEGO WIĘCEJ SIĘ NIEDAŁO :) ŻADNEJ KOSZULKI TEŻ NIEMA BO NA MECZOWA NIEZDĄŻYŁEM A MISTRZOWSKICH NIECHCELI ODDAWAĆ :( OGÓŁNIE BYŁO FAJNIE :d
OCH, CO JA WIDZE, ARECZKA JEST W 1 LIDZE ;D;D;D;D;D

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 18 cze 2005, 13:42

Arka się zbroi do ekstraklasy 2 mądre zakupy Jakosz i Imeh !!!
Coraz większe nadzieje na dobrą postawe w Ekstraklasie :D

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 04 lip 2005, 23:17

Arka wyjechała na obóz do Czech, kadra jest już prawie komplenta, w sumie to myslalem, ze przyjdzie wiecej nowych zawodników, którzy mogliby byc naprawde wzmocnieniem.

Ci zawodnicy przyszli:
:arrow: Nitkowski (bramkarz)
:arrow: Kaścielniak (obrońca)
:arrow: Cios (obrońca, def pomocnik)
:arrow: Jakosz (pomocnik)
:arrow: Imeh (napastnik)
:arrow: Niciński (napastnik)

Chyba wszyscy, poza tym do składu dołączyło kilku junirów. Na obozie w Czechach ma być testowny jakiś Chorwat oraz Czech, ale nie wiadomo czy Arka ich zatrudni.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 05 lip 2005, 21:29

Arka jest podejrzewana o kupienie meczu z MKS Mławą kiedy to wygrali 1-0 po karnym w 93 minucie :? Jeśli to się okaże prawdą (oby nie) to Arka może zostać zdegradowana, w tej sprawie zostanie wszczęte śledztwo i oby nic nie udowodnili. Mam nadzieję że to wszystko jest kłamstwem. :)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 lip 2005, 21:34

Powinni wykluczyc Arkę (jesli to prawda) i Widzew powinien zagrac w Ekstraklasie :!: :twisted:

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 05 lip 2005, 21:38

Sprawą meczu Arki z MKS Mława zajmowała się specjalna komisja Polskiego Związku Piłki Nożnej, z prezesem Michałem Listkiewiczem na czele. Uznała, że sędzia, dyktując rzut karny, miał rację, więc nie rozumiem zarzutów pod naszym adresem - uważa prezes gdyńskiego klubu Jacek Milewski.

SPRAWA JEST CHYBA NIE POTRZEBNA TRZEBA WIEZYĆ ZE TA CAŁA SPRAWA TO BŁĘDNE PRZYPUSZCZENIA...SĘDZIA MA ZAWSZE RACJE I PEWNIE BYŁO I TAK W TAMTYM MECZU/// :wink:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 lip 2005, 23:54

Listek mowi ze w I lidze nie ma korupcji a tu juz kilku sedziow i dzialaczy cykneli. tak samo jest z Arka choc mysle ze jej nic nie udowodnia

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 06 lip 2005, 0:31

Bienias pisze:Listek mowi ze w I lidze nie ma korupcji a tu juz kilku sedziow i dzialaczy cykneli. tak samo jest z Arka choc mysle ze jej nic nie udowodnia

Listek kiedys mowil ze Wisla ma szanse zawojowac LM, zreszta mowil wiele roznych rzeczy, ale ja proponuje mu nie wierzyc. :D

sluchajcie Listka, a na pewno nie bedziecie mieli pojecia o pilce.

a co do tematu to nie chce mi sie wierzyc zeby Arka kupila jakis mecz. Wydaje mi sie, ze to nie jest w ich stylu...

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 lip 2005, 0:37

jaget pisze: SPRAWA JEST CHYBA NIE POTRZEBNA TRZEBA WIEZYĆ ZE TA CAŁA SPRAWA TO BŁĘDNE PRZYPUSZCZENIA...SĘDZIA MA ZAWSZE RACJE I PEWNIE BYŁO I TAK W TAMTYM MECZU/// :wink:
Gdyby sedzia mial zawsze racje to w pierdlu nie bylo by dzis Fujary i tego Z. :twisted:
Zgadzam sie z Jankiem Tomaszewskim , ze Polska pilka to bagno ktore trzeba wreszcie usunac bo te swinie ktore tam plywaja sa juz za brudne i jesli nic sie z tym nie zrobi to one sie rozmnoza.

Swoja droga nie tylko Polska pilka smierdzi ...

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 06 lip 2005, 0:40

serek408 pisze:Swoja droga nie tylko Polska pilka smierdzi ...
Wiesz Serek, wszedzie jest korupcja i nie da jej sie w 100% wyeliminowac, ale skala na jka wystepuje w Polsce to juz "lekka" przesada. W ligach europejskich tez na pewno jest korupcja, ale na pewno o wiele mniejszej skali. Zreszta w innych panstwach europejskich zwiazki pilkarskie maja metody skutecznej walki z korupcja (tak mi sie wydaje), wiec Listek moglby wziac z nich przyklad

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 lip 2005, 0:44

Listkiewicz nie skrzywdzi swoch kumpli po fachu. Karupcje mozna wyeliminowac dzieki prawu i nam samym ale to predka nie nastapi

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 06 lip 2005, 16:45

Nie wiem w ogóle o co im wszystkim chodzi. Była ewidentna ręka w polu karnym, to musi być rzut karny !! Proste

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”