Pozdro.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 04 paź 2005, 10:51
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 14 paź 2005, 20:49
The Game
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 14 paź 2005, 21:12
no bierzesz sobie słabą drużynę i zaczynasz w drugiej lidze, dostajesz słabych zawodników, to jest taki tryb kariery.k@li pisze:Tak wychwalacie tego PESa a ja zainstalowałem go wczoraj, patrze i ... w śmiech! Grafika totalne dno... w fifce 100 razy lepszam, chyba ze w PESie mozna ją jakoś podkręcić, muszę spróbować... ale grywalność hm... marzenie co akce da się robić, byłem w szoq a grałem chyba tylko 2h to co dopiero będzie jak się naucze grać (a własnie jak się robi jakieś tricki?), aha i wybrałem Master Ligue i na początku miałem do wyboru jakiś szmaciarzy (wybrałem północny londym czy cuśttakiego ) niech ktoś napisze o co chodzi w tym "master league", prosze...
Pozdro.
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 19 paź 2005, 20:43
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 19 paź 2005, 21:03
Wie ktoś jak się gra przez neta w PRo?? Moze już ktoś grał??
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 19 paź 2005, 21:41
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 19 paź 2005, 21:55
skąd ten programik?? masz link?? tzn ja mam neostrade, a gilardino ( bo z nim chcem grac) nie ma neo. To jak lepiej zebym ja sie do niego podłączył czy on do mnie??
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 19 paź 2005, 22:41
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 19 paź 2005, 22:47
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 20 paź 2005, 20:03
The Game
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 20 paź 2005, 21:11
kulekfcb pisze:EDIT
Wez napisz jak zalozyc ten smieszny serwer tam i to wszystko, bo ja tu cos nie pojmuje w tym programie
Na PS2 ? Dużo lepsza niż 4 ? Jeszcze tydzień i już wychodzi PES.Czeeekamy ;].heh ja juz gram w PES5 i w porównaniu z Fifa 2006 to i tak dalej jest o klase lepsza
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 20 paź 2005, 21:55
Dzieki bardzo. No ja już też się nie moge doczekać PES5. Będzie granieUchi_ pisze:kulekfcb napisał:
EDIT
Wez napisz jak zalozyc ten smieszny serwer tam i to wszystko, bo ja tu cos nie pojmuje w tym programie
Ja mam akurat po polsku, ale i tak nie jest trudne w obsłudze.
Jak masz okienko już, to masz na dole takie 3 kółka ;d.Wybierasz środkowe i dajesz opcję utwórz nową sieć, jest to pierwsza opcja z góry.
Masz tam miejsce na wpisanie nazwy i hasła.Obok jest "utwórz" i już ją masz.Dostajesz IP, a ktoś daje wtedy opcję niżej gdzie jest "Dołącz do istniejącej sieci".I również on, po krótkim załączeniu dostaje się do sieci, ma już nowe IP.Wpisuje Twoje, bądź Ty jego w opcjach w PESie i chulacie sobie już bez przeszkód .
Cytat:
heh ja juz gram w PES5 i w porównaniu z Fifa 2006 to i tak dalej jest o klase lepsza
Na PS2 ? Dużo lepsza niż 4 ? Jeszcze tydzień i już wychodzi PES.Czeeekamy ;].
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 21 paź 2005, 11:54
proevo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 23 paź 2005, 13:16
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 23 paź 2005, 13:33
Jeżeli wiem o co ci chodzi to jest tak:wazi pisze:Dopiero teraz zainstalowałem PES 4, pogram sobie kilka dni aż bede miał PES 5. I mam problemy z klawiszami, chciałbym mieć wszystko ustawione tak jak w Fifie. Nie umie sobie z tym poradzić. Czyli tak:
Dombroś
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio