Wszystko o Pro Evolution Soccer - Strona 9

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 04 paź 2005, 10:51

Tak wychwalacie tego PESa a ja zainstalowałem go wczoraj, patrze i ... w śmiech! Grafika totalne dno... w fifce 100 razy lepszam, chyba ze w PESie mozna ją jakoś podkręcić, muszę spróbować... ale grywalność hm... marzenie co akce da się robić, byłem w szoq a grałem chyba tylko 2h to co dopiero będzie jak się naucze grać (a własnie jak się robi jakieś tricki?), aha i wybrałem Master Ligue i na początku miałem do wyboru jakiś szmaciarzy (wybrałem północny londym czy cuśttakiego :lol: ) niech ktoś napisze o co chodzi w tym "master league", prosze...
Pozdro.

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 14 paź 2005, 20:49

Moje pierwsze wrazenia po PES5 sa znakomite :twisted: ta gra jest super :P Zaczolem niedawno grac w Master Legue Ajaxem . Na poczatku nie bylo latwo ale jakos awansowalem do pierszej dywizji :P :P z pierwszego miejsca ale w pucharze odpadlem Dzis pierwszy mecz zagralem w dywizji pierwszej z bayernem leverkusen i 3-0 wygralem Babel,Snejder i Maxwell strzelili. A i gram na 6 gwiazdkach choc jest trudno :evil: Sklad mam prawie taki sam tylko lawka sie zmienila: :P :P :twisted: :twisted:
-----------------------------Vermerr------------------------------------------------
--Trabelsi-------De Jong-------------Heitinga---------------Maxwell-------------
--------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------Maduro------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------
------------Pienarr-----------------------------Snejder----------------------------
---Rosales----------------------------------------------------------Rosenberg----
------------------------------Babel--------------------------------------------------
Lawka:
Hartock
Vermaelen
Vomme
Pique
Galasek
Anderson
Ben Arfa
Sahin
Guye
Okoronko jakos tak
I pare innych ale nie pamietam jak sie nazywaja :twisted: :twisted:
Jest to wersja na PS2 ale w niedziele bede mial od kolegi z podworka na Pc wiec tez sie pogra troche :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 14 paź 2005, 21:12

k@li pisze:Tak wychwalacie tego PESa a ja zainstalowałem go wczoraj, patrze i ... w śmiech! Grafika totalne dno... w fifce 100 razy lepszam, chyba ze w PESie mozna ją jakoś podkręcić, muszę spróbować... ale grywalność hm... marzenie co akce da się robić, byłem w szoq a grałem chyba tylko 2h to co dopiero będzie jak się naucze grać (a własnie jak się robi jakieś tricki?), aha i wybrałem Master Ligue i na początku miałem do wyboru jakiś szmaciarzy (wybrałem północny londym czy cuśttakiego ) niech ktoś napisze o co chodzi w tym "master league", prosze...
Pozdro.
no bierzesz sobie słabą drużynę i zaczynasz w drugiej lidze, dostajesz słabych zawodników, to jest taki tryb kariery.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 19 paź 2005, 20:43

Wie ktoś jak się gra przez neta w PRo?? Moze już ktoś grał?? :D :D

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 19 paź 2005, 21:03

Wie ktoś jak się gra przez neta w PRo?? Moze już ktoś grał??

To proste, jeżeli grasz z kimś, ze swojej sieci.Jeżeli chcesz grać np. z użytkownikiem neostrady (jeżeli sam w niej nie jesteś) to polecam program hamatchi.Ściągnij i załóż własną sieć, do której ktoś się podłączy, będzie miał swoje IP.Wystarczy je potem wpisać, gdy się będziesz podłączać.Jak czegoś nie wiesz, to pisz.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 19 paź 2005, 21:41

skąd ten programik?? masz link?? tzn ja mam neostrade, a gilardino ( bo z nim chcem grac) nie ma neo. To jak lepiej zebym ja sie do niego podłączył czy on do mnie??

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 19 paź 2005, 21:55

skąd ten programik?? masz link?? tzn ja mam neostrade, a gilardino ( bo z nim chcem grac) nie ma neo. To jak lepiej zebym ja sie do niego podłączył czy on do mnie??

http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.9-en.exe

To wszystko zależy, kto ma szybszego neta.Jeżeli masz neostradę 128 kb/s to lepiej niech założy Gila.Oboje zainstalujcie sobie programik, jeden da opcję utrzworzenia nowej sieci(nazwa i hasło do niej), drugi potem się podłączy (musi podać nazwę sieci i hasło do niej).Oboje będziecie mieli nowe IP i je wpisujcie w grze.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 19 paź 2005, 22:41

Dzięki bardzo Uchi, jak coś nie będę jeszcze wiedział to dam znać 8)

EDIT
Wez napisz jak zalozyc ten smieszny serwer tam i to wszystko, bo ja tu cos nie pojmuje w tym programie

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 19 paź 2005, 22:47

heh ja juz gram w PES5 i w porównaniu z Fifa 2006 to i tak dalej jest o klase lepsza :D
Szkoda ze zbytnio nie ma teraz czasu i jakos nie moge sonbie rozegrac całego sezonu :(

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 20 paź 2005, 20:03

No i juz polowa sezonu Ajaxem minela i calkiem niezle mi idzie. Jestem drugi przed PSV do ktorego trace 9 pkt a za mna Bayern M. i Werder. Do skladu zakupilem Robinho i Ramosa i przymierzam sie do zakupienia chieliniego z juve :twisted: :twisted: na lewa obrone za maxwella :P :P to na tyle

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 20 paź 2005, 21:11

kulekfcb pisze:EDIT
Wez napisz jak zalozyc ten smieszny serwer tam i to wszystko, bo ja tu cos nie pojmuje w tym programie

Ja mam akurat po polsku, ale i tak nie jest trudne w obsłudze.
Jak masz okienko już, to masz na dole takie 3 kółka ;d.Wybierasz środkowe i dajesz opcję utwórz nową sieć, jest to pierwsza opcja z góry.
Masz tam miejsce na wpisanie nazwy i hasła.Obok jest "utwórz" i już ją masz.Dostajesz IP, a ktoś daje wtedy opcję niżej gdzie jest "Dołącz do istniejącej sieci".I również on, po krótkim załączeniu dostaje się do sieci, ma już nowe IP.Wpisuje Twoje, bądź Ty jego w opcjach w PESie i chulacie sobie już bez przeszkód :wink:.

heh ja juz gram w PES5 i w porównaniu z Fifa 2006 to i tak dalej jest o klase lepsza
Na PS2 ? Dużo lepsza niż 4 ? Jeszcze tydzień i już wychodzi PES.Czeeekamy ;].

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 20 paź 2005, 21:55

Uchi_ pisze:kulekfcb napisał:
EDIT

Ja mam akurat po polsku, ale i tak nie jest trudne w obsłudze.
Jak masz okienko już, to masz na dole takie 3 kółka ;d.Wybierasz środkowe i dajesz opcję utwórz nową sieć, jest to pierwsza opcja z góry.
Masz tam miejsce na wpisanie nazwy i hasła.Obok jest "utwórz" i już ją masz.Dostajesz IP, a ktoś daje wtedy opcję niżej gdzie jest "Dołącz do istniejącej sieci".I również on, po krótkim załączeniu dostaje się do sieci, ma już nowe IP.Wpisuje Twoje, bądź Ty jego w opcjach w PESie i chulacie sobie już bez przeszkód .

Cytat:
heh ja juz gram w PES5 i w porównaniu z Fifa 2006 to i tak dalej jest o klase lepsza

Na PS2 ? Dużo lepsza niż 4 ? Jeszcze tydzień i już wychodzi PES.Czeeekamy ;].
Dzieki bardzo. No ja już też się nie moge doczekać PES5. Będzie granie :D:D:D

Awatar użytkownika
proevo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 21 paź 2005, 11:54

Mam pytanko.

Ktoś może wie ile lig z licencją jest w PES 5 i jakie?

Z góry dzieki za odpowiedź.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 23 paź 2005, 13:16

Dopiero teraz zainstalowałem PES 4, pogram sobie kilka dni aż bede miał PES 5. I mam problemy z klawiszami, chciałbym mieć wszystko ustawione tak jak w Fifie. Nie umie sobie z tym poradzić. Czyli tak:

trójkąt-...
kwadrat-...
kółko-...
krzyżyk-...

W miejsce kropek moglibyście podać literki... Z góry dzieki.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 23 paź 2005, 13:33

wazi pisze:Dopiero teraz zainstalowałem PES 4, pogram sobie kilka dni aż bede miał PES 5. I mam problemy z klawiszami, chciałbym mieć wszystko ustawione tak jak w Fifie. Nie umie sobie z tym poradzić. Czyli tak:
Jeżeli wiem o co ci chodzi to jest tak:

Trójkąt- wychodzenie bramkarzem/prostopadła piłka (chyba literka Q albo E)
Kwadrat- strzał (czyli w fifie było D)
Kółko - dośrodkowanie/kosa *w fifie A)
kzyżyk- podanie/zabieranie piłki łagodne czyli przbychanie (czyli w fifie S)
jeszcze jest R2- to jest speed (w fifie W lub E), L1 zmiana zawodnika (w fifie zmieniało się podaniem)

Pare tricków: Jak naciśniesz 2razy dośrodkowanie to idzie iżesze dośrodkowanie. A jak naciśniesz 3 razy dośrodkowanie to idzie dośrodkowanie na buta.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”