Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 cze 2013, 20:56
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 21 cze 2013, 21:09
DREWNIANY SRACZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 cze 2013, 21:55
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 cze 2013, 22:20
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 22 cze 2013, 11:17
krzysiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 cze 2013, 15:25
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 cze 2013, 18:55
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anders » 22 cze 2013, 22:37
Anders

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 cze 2013, 23:30
Zagrali naprawde slabo. Przecieralem oczy ze zdumienia, ze ta Kolumbia moze zagrac tak fatalne spotkanie. Jedynie Quintero bez zarzutu, a reszta szkoda gadac. Na takiego Renterie nie dalo sie patrzec. Mam nadzieje, ze to tylko ''pierwsze sliwki robaczywki'' i w dalszej fazie turnieju zobaczymy juz prawdziwa, mocna Kolumbie.Oglądałem tylko fragmenty spotkania Portugalii z Nigerią (Bruma crack), ale sporo czytałem o nie najlepszej grze Kolumbii - mam nadzieję, że to tylko nieudany początek, a z czasem będzie lepiej. W Toulonie wszystko w porządku to wyglądało. Kolumbijczycy mają gigantyczny potencjał praktycznie w każdej formacji - Bonilla, który ma być pierwszym bramkarzem reprezentacji Kolumbii, już dorosłej, przez kilkanaście następnych lat, Vergara, Quintero i Cordoba, to zawodnicy, którzy powinni być gwiazdami tego turnieju, więc ewentualna wpadka Cafeteros to byłaby sensacja.
Ogladalem na przemian z Turcja. Sanabria gral naprawde niezle i powaznie zdziwilem sie kiedy zobaczylem, ze zostal zmieniony juz w przerwie.W reprezentacji Paragwaju w pierwszym składzie wyszedł Arnaldo Sanabria, czyli największy talent meksykańskiego futbolu od czasów Jose Montiela, został zmieniony po pierwszej połowie. Oglądał ktoś ten mecz?
Chile po Kolumbii jest moim zdaniem najsilniejszym kadrowo zespolem z Ameryki Poludniowej na turnieju. Rabello, Castillo czy Lichnovsky powinni dac jakosc, ktora ozwoli na swobodne wyjscie z tej slabej grupy.Jutro turniej zaczyna Chile. Ten rocznik zapowiadany jest tam jako bardziej utalentowany niż pokolenie Vidala, Sancheza i Isli, które zdobyło brązowy medal w Kanadzie, więc można mieć naprawdę spore oczekiwania. Problemem może być obsada bramki, choć mając takiego obrońcę jak Lichnovsky chyba nikt nie powinien się martwić o grę defensywną.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anders » 23 cze 2013, 16:12
Pal licho wygranie grupy - będę bardzo zawiedziony jak Chile lub Kolumbia nie awansują do strefy medalowej.ktora ozwoli na swobodne wyjscie z tej slabej grupy.
Anders

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 cze 2013, 19:05
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 23 cze 2013, 20:21
Bonjour Mon Ami @BonjourMonAmiNE 2s
Bigirimana being kept out of the team by an Everton player who's never played for Everton. Bigi has played against the EFC first team twice.
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 24 cze 2013, 2:05
mzatlanta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 24 cze 2013, 9:34
Ten mecz akurat obejrzałem, więc mogę Ci trochę o nim napisać, to sobie w nocy przeczytasz.mzatlanta pisze:Ale wygralo Chile (niestety, nie widzialam meczu).
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anders » 24 cze 2013, 11:11
Anders
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio