Manchester United (zbiorczy) - Strona 81

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 lip 2005, 19:26

Michal_United pisze:Moze jednak ustawienie go na pozycji DM to bedzie jakies wyjscie. Mógłby grac jak Essien dobry w defensywnie i w ofensywie strzelalby dużo bramek.
Ja za tym zbytnio nie jestem i nie wieże w to. Nagle Ferguson mu powie wejdzi i zagraj na def. pom.?? Nawet go nie wprowadzał na końcowki za Keano w tamtym seoznie na ta pozycje więc watpie czy będzie tam grał . Całe zycie w ataku a tu nagle w wieku 25 lat na def. pom. watpie. Choć w sparingu przed sezonem można sprubować jak Alan wypadnie.

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 12 lip 2005, 19:34

Moze juz na tych treningach w Portugalii trenawali go na tą pozycje. Moze Fergie razem z Keano robili mu jakies specjalne treningi. Ja juz sam niewiem. Jest tylu chłopa którzy zasługują na gre w podstawowym składzie a jest tylko 11 miejsc......

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 lip 2005, 19:56

Michal_United pisze:Moze juz na tych treningach w Portugalii trenawali go na tą pozycje. Moze Fergie razem z Keano robili mu jakies specjalne treningi. Ja juz sam niewiem. Jest tylu chłopa którzy zasługują na gre w podstawowym składzie a jest tylko 11 miejsc......
To dobrze że jest tylu kandydatów przynajmniej jest rywalizacja o miejsce w pierwszym skłądzie. A obuz w Portugali był bardziej na kondycje czyli dużo biegali tak przynajmniej wynika z zdjęci które oglądałem. Pierwszy sparing gramy chyba 23.07 więc zobaczymy jak to będzie.

Awatar użytkownika
szmagel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 612

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 12 lip 2005, 20:12

Michal_United pisze:Moze jednak ustawienie go na pozycji DM to bedzie jakies wyjscie. Mógłby grac jak Essien dobry w defensywnie i w ofensywie strzelalby dużo bramek.
heh :D moze jeszcze z Rooneya zrobimy obrońce ?? albo z Howarda napadziora ?? nie ma co za duzo kombinowac ze składem. Oprucz tego ze Smith potrafi grac ostro, nie boi sie starc to nie ma nic co pozwoliłoby mu na gre na DM. Dajcie spokuj facet trenuje całe zycie na ataku i my mamy robic z niego defensywnego pomocnika ?? Wykluczone

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 12 lip 2005, 20:16

A może lepiej, żeby z Alana Smiths'a zrobic ofensywnego pomocnika. Grałby za Rudem i Wayne'm. Zważywszy na to, że nie strzela za dużo bramek, a lubi grac z przodu, mogłoby to byc świetnym rozwiązaniem. Tym bardziej, że Alan Smith's miał w meczach dużo asyst.

POZDRO!!!!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 lip 2005, 20:26

Ja też jestem za tym aby z Alana nie robić na siłe pomocnika ani obrońcy ( bo zaraz ktoś powie że jest waleczny to może na obrone zamiast Rio :D ) Poprostu on jest napstnikem i niech tak zostanie a że nie może się przebić do podstawowej jedenastki to inna sprawa. Jest waleczny i oddałe by serce za drużyne ale to nie znaczy że ma mieć miejsce w podstawowej jedenstace z walecznosicią w parze muszą iść wysokie umiejętnosici!!

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 12 lip 2005, 21:03

Nie potrzeba nam ofensywnego pomocnika. I mam nowy pomysł jesli chodzi o DM :D. Teraz mysle o Hargrovesie(niewiem jak to sie pisze ale napewno chodzi o Owena z Bayernu :wink: ). Może to on by sie nadawał na następce Keano. Ma chyba 24 lata dobry wieka jak na DM i zawsze marzył o grze w Premiership. A co najważniejsze chelsea nigdy sie nim nieinteresowała.

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 12 lip 2005, 21:07

radekutd pisze:A może lepiej, żeby z Alana Smiths'a zrobic ofensywnego pomocnika. Grałby za Rudem i Wayne'm. Zważywszy na to, że nie strzela za dużo bramek, a lubi grac z przodu, mogłoby to byc świetnym rozwiązaniem. Tym bardziej, że Alan Smith's miał w meczach dużo asyst.

POZDRO!!!!
Jestem za. Cofnietym pomocnikiem bylby keano lub ktos z mlodych. Choc grałbym takim ustawieniem w meczach gdzie powinnismy atakowac caly czas

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 lip 2005, 21:21

Michal_United pisze:Nie potrzeba nam ofensywnego pomocnika. I mam nowy pomysł jesli chodzi o DM :D. Teraz mysle o Hargrovesie(niewiem jak to sie pisze ale napewno chodzi o Owena z Bayernu :wink: ). Może to on by sie nadawał na następce Keano. Ma chyba 24 lata dobry wieka jak na DM i zawsze marzył o grze w Premiership. A co najważniejsze chelsea nigdy sie nim nieinteresowała.
Nie jestem za tym widziałem mecze w bundeslidze i ten zawodnik najczęsiciej się nie łapie w piuerwszej jedenastce to co mówić w MU gdzie kadra jest o wiele szersza. Przeciętny zawodnik!!!! choci na początku kaiery zapowiadał sie dobrze.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 13 lip 2005, 8:17

Michal_United pisze:Nie potrzeba nam ofensywnego pomocnika. I mam nowy pomysł jesli chodzi o DM :D. Teraz mysle o Hargrovesie(niewiem jak to sie pisze ale napewno chodzi o Owena z Bayernu :wink: ). Może to on by sie nadawał na następce Keano. Ma chyba 24 lata dobry wieka jak na DM i zawsze marzył o grze w Premiership. A co najważniejsze chelsea nigdy sie nim nieinteresowała.

Według mnie Kleberson jest od niego lepszy. Co raz rzadziej grał w pierwszym składzie Bayernu, a do tego jest za słaby fizycznie na taką pozycję.Nampotrzeba prawdziwego "kilera" 8) , który by bronił takich Nevillów przed typami takimi jak Vieira :twisted: . Niewiem czy oglądaliście spotkanie: Drużyna Luisa Figo - Fundacja Mc'donalda. Grał tam Kleberson i całkiem dobrze mu szło. Ja bym go zostawił chyba, że będzie kartą przetargową Miguela. A swoją drogą myślałem, że troche więcej zawodników odejdzie z klubu. A tu jak narazie Carroll, Ricardo i jacyś z rezerw zwolnieni przez klub.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 13 lip 2005, 11:23

radekutd pisze:

Według mnie Kleberson jest od niego lepszy. Co raz rzadziej grał w pierwszym składzie Bayernu, a do tego jest za słaby fizycznie na taką pozycję.Nampotrzeba prawdziwego "kilera" 8) , który by bronił takich Nevillów przed typami takimi jak Vieira :twisted: . Niewiem czy oglądaliście spotkanie: Drużyna Luisa Figo - Fundacja Mc'donalda. Grał tam Kleberson i całkiem dobrze mu szło. Ja bym go zostawił chyba, że będzie kartą przetargową Miguela. A swoją drogą myślałem, że troche więcej zawodników odejdzie z klubu. A tu jak narazie Carroll, Ricardo i jacyś z rezerw zwolnieni przez klub.

Pozdrawiam
Moze jeszcze ich niepowywalali bo takie typy jak P. Neuville, Fortune, Miller będą kartami przetragowymi :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 lip 2005, 11:56

radekutd pisze:

Pozdrawiam
To jak Kleberson ma bronić Nevillów przed Vieria to chyba długo byś my tych obrońców nie mieli. Klebersona jak nie odjdze teraz to na bank w zimowym oknie oczywisicie jak będzi prezentował taką forme jak do tej pory. Ja traz juz nie chce żeby ktoś odchodził !!!! Mamy wyrównany skład i juz w takim formacie możemy powaczyć z chelsea!! Bo po co mają przychodzić skoro i tak za rok zakochajaą sie w chelsea.

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 13 lip 2005, 13:20

Klebersona trzeba sprzedac bo on sie nienadaje do Premiership. Trzeba twardego chłopa na DM. Ale takich to juz chyba niema :cry: [/img]

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 lip 2005, 14:16

Michal_United pisze:Klebersona trzeba sprzedac bo on sie nienadaje do Premiership. Trzeba twardego chłopa na DM. Ale takich to juz chyba niema :cry: [/img]
No to znajdzi takiego żeby chelsea sie nim nie inereseowała i był w miare tani a takich na razie na rynku nie widać. Zostają wychowankowi!

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 13 lip 2005, 16:48

Moze jesli niebedziemy kupowac pomocników i postawimy na wychowanków to zostanie nam kasa na jakis uczciwych obrońców np. Miguel

Zablokowany

Wróć do „Anglia”