Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 lis 2012, 16:13
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lis 2012, 16:17
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 lis 2012, 16:38
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lis 2012, 16:39
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 14 sty 2013, 8:24
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 14 sty 2013, 12:23
Nie no, akurat tenis tej Babusic w pierwszym secie był momentami bardzo dobry. Fajnie się na to patrzyło. Mimo wszystko ani przez moment nie czułem zagrożenia Radwańskiej, bo jak przyspieszała, to Australijka jednak nie wiedziała, co się dzieje. No i Radwańska często mecze z tymi "słabszymi" rozgrywa na pół gwizdka, więc w sumie wielkiego zaskoczenia nie ma. A "fachowców" olać, Ci to prawie zawsze pieprzą jak potłuczeni.Duch pisze:Radwańska nie poniosła tej całej Australijki i od razu wszelkiej maści "fachowcy" biją na alarm, że się mordowała Ze skrajności w skrajność. Jak dla mnie mecz pod kontrolą Agi, chociaż kilka momentów było takich na ostrzu noża.
Kubot to średniak, który często odpada z kompletnie nieznanymi tenisistami, więc ja nawet nie emocjonuję się jego meczami. Janowiczowi, póki co, wyszedł jeden turniej, pod koniec sezonu, gdy większość grała dla samej gry. Także też jestem daleki od zachwytów, ale jeszcze młody jest i ma czas, aby udowodnić, że nie był to pojedynczy wyskok. Dziś dość pewnie wygrał z tym Botellim, więc jest nieźle.Duch pisze:Poległ za to Kubot i idę w zakład, że Janowicz też popłynie.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 16 sty 2013, 8:56
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 16 sty 2013, 9:02
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 16 sty 2013, 9:09
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 sty 2013, 9:21
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 16 sty 2013, 18:47
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 19 sty 2013, 11:40
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 19 sty 2013, 12:04
Zgadzam się. Pojedynek na najwyższym technicznym poziomie. W zalewie łupanin w tą i we w tą ze strony Djokovica , Ferrera i całej reszty takie rodzynki mają potrójną wartość. Król pokazał wyszczekanemu talentowi jak powinno się grać. Kilka wymian wręcz z kosmosu.Duch pisze:Co do meczu Feda z Tomicem, to mimo trzech setów było to moim zdaniem jedno z najlepszych widowisk tego turnieju do tej pory
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 sty 2013, 12:12
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 19 sty 2013, 12:47
Z powodu wypowiedzi. Zawsze sporo gadał. O pojedynku z Federerem wypowiadał się już przed dotarciem do trzeciej rundy. Mówił między innymi, że Fed musi traktować wszystkich poważnie , co było dość głupie, by 20-latek pouczał 17-stkorotnego triumfatora Wielkich Szlemów.Morrow pisze:Nie wiem czego nazywasz go wyszczekanym
Trudno, żeby po przegranym pojedynku mówił coś negatywnego o grze i osobie Federera. Wtedy nie nazywałbym go wyszczekanym, tylko idiotą.Morrow pisze: akurat dziś to chyba określenie nie na miejscu bo po meczu wypowiadał się z dużym respektem i szacunkiem w stosunku do Federera
szefu91
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio