Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 06 lis 2006, 16:27
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 06 lis 2006, 17:28
Na tej stronie dawałem już The Epoch Of Les Blues by j0e oraz World Cup 2006 - Boys Will Be Boys by Footyfanatic, ale to już pewnie je pobrałeśRoRo pisze:WITAM
Mialbym prosbe do ludzi zajmujacymi sie kompilacjami pilkarskimi. Szukalem w tym temacie prac poswieconych Mistrzostwom Świata w Niemczech i było ich owszem kilka, ale linki do nich prowadzace wygasly. Moja prosba jest nastepujaca: Mialby ktos aktywne, dzialajace źródla z ktorych moglbym cos sciagnac w tej tematyce ? Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc.![]()
POZDRAWIAM
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lis 2006, 16:15
No tak, pobralem pobralem i bardzo mi sie podobaly, dlatego poprosilem o wiecej tych dziełNa tej stronie dawałem już The Epoch Of Les Blues by j0e oraz World Cup 2006 - Boys Will Be Boys by Footyfanatic, ale to już pewnie je pobrałeś . To teraz czas na inne :
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karchinho » 08 lis 2006, 15:05
the best.Zawalista kompilacja.2006 Fifa World Cup by mingun119 - Pobierz (kapitalna jest Wink Pray2)
karchinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 09 lis 2006, 8:55
Noo... fajna kompilacja, dobra muzyke wybrales, niezle zgrales wszystko, intro zarabiste. ale to co mi sie nie podobalo to efekty, nie wszystkie, ale sporo bylo takich ktore byly niepotrzebne i nie pasowaly, ale muzyke musisz w lepszych momentach wyciszac i jeszcze musisz popracowac nad calkowitym zakryciem wszystkich log, troche jakosc nie byla tez dobra, jednak mysle, ze ogolnie to fajnie Ci to wszystko wyszło, dobra robotanene_pl pisze:Witam
Przygotowałem nowa kompilacje w ktrej to zobaczyc mzoecie piekne akcje i brmaki Eidura Gudjohnsena bardzo prosze o komentarze
http://files.filefront.com/Ice_Manwmv/; ... einfo.html - Eidur Gudjohnsen - Ice Man by Nene
Zapraszam rowniez na moja strone- http://www.nenevideos.ovh.org"><b>www.nenevideos.ovh.org
No problemRoRo pisze:Jeszcze raz wielkie dzieki
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MUfan » 09 lis 2006, 14:55
MUfan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mateusszek » 12 lis 2006, 10:50
Mateusszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 12 lis 2006, 13:12
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 lis 2006, 16:55

RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mateusszek » 12 lis 2006, 17:38
Mateusszek