TVP znowu puszcza mecz Realu, co dziwne Blaugrany meczu nie ebdzie transmitować TVP...moze i dbrze uczulony jestem juz na slowo "magia"...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 mar 2006, 21:12
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fernando » 01 mar 2006, 21:21
Mecz Barca - Chelsea nie bedzie transmitowany na TVP?:rotfl4:Toudinho pisze:Blaugrany meczu nie bedzie transmitować TVP.
Fernando
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 01 mar 2006, 22:03
Alez na pewno bedzie. Wojtek Kowalczyk by powyrywal im nogi z dupy gdyby nie puscili Barcy i go do studia nie zaprosiliFernando pisze:Taki szlagier, a nawet go nie wyemituja. Dobrze, ze od niedawna posiadam polsat sport, tam raczej takich walkow nie bedzie.
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 mar 2006, 22:14
berik pisze:On jednym slowem chce wyrzucic 3/4 skladu i to w jedne wakacje. Ale pytanie czy znajdzie godnych nastepcow w tak krotkim czasie?
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 01 mar 2006, 22:22
Oszczednosci sa i jak wiadomo, duza ilosc kopaczy na naszym globie chcialaby trafic do Realu, ale problemem jest wybranie odpowiednich zawodnikow, takich zeby nie wydac niepotrzebnie milionow. Real moze sprowadzic 1 czy 2 gwiazdy, a reszte zawodnikow ogranych w Europie ale bez statusu gwiazdy. Najwiekszym problemem Realu wg mnie jest pozycja pivota i partner do obrony dla Ramosa. Jednym z zadan wg mnie nowego prezesa powinno byc zwiekszenie roli Raula w zespole, bo jednak on jest ostatnio niedoceniany, a to jest serce druzyny jak niegdys Hierro.Toudinho pisze:Wyda na transfery całe oszczednosci Pereza Wink zreszta pewnie tacy kopacze jak Soldado, de la Red, Kasmirski zaczną obijać się o pierwszą druzyne. Wek pojdzie stara gwardia i beznadziejna lawka rezerwowych, moze w koncu Blancos pomyślą i ściągną kogoś z wolnego kontraktu, zobaczymy Martin ma pole do popisu ponieważ ma ogromny potencjal pieniężny jak i kilku świetnych graczy z których mozna stworzyć świetna druzyne.
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 mar 2006, 22:30
Dajmy spokój jeśli ma tylko biegać jako opaska to wole jak siedzi na lawce, do czasu kontuzji traktowałem go jako opaska gral bardzooo slabo, rownie dobrze za niego grac mogł grać Soldado...moze wniosł by wiecej do gry.berik pisze: Raula w zespole, bo jednak on jest ostatnio niedoceniany, a to jest serce druzyny jak niegdys Hierro.
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 01 mar 2006, 22:33
Hmm Soldado to raczej na pozycje RonaldoToudinho pisze:Dajmy spokój jeśli ma tylko biegać jako opaska to wole jak siedzi na lawce, do czasu kontuzji traktowałem go jako opaska gral bardzooo slabo, rownie dobrze za niego grac mogł grać Soldado...moze wniosł by wiecej do gry.
narazie ejszcze konkrety nie padły kogo upatrzyl sobie Martin, coś mi się wydaje że on postara się o Ballacka...
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adriano_FcI » 01 mar 2006, 22:34
Adriano_FcI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 mar 2006, 22:36
Adriano_FcI pisze:A starajcie sie o niego...
Wiesz wy słyniecie z tego ze tylko wykupujecie dobrych zawodników i kreujecie ich na gwiazdy.. macie w zespole samych gwiazdorów i jakos nie idzie wam najlepiej gra..
Sorki ja nie chce sie kłucic anic niczego wam nie wypominac no ale taka jest prawda..
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 mar 2006, 22:40
Po co nam kolejny Brazylijczyk, na dodatek ktory ma już ponad 25 wiosen na karku. Już lepiej na lewą Florent Maloudaberik pisze:A co z Alexem?swego czasu sie slyszalo o zainteresowaniu tym pilkarzem ze strony "Blancos" a teraz jakos ucichlo...
No tak tylko, że od kiedy tak naprawde gramy z Ronaldo na szpicy, stosunkowo niedawno, Raul kiedyś zawsze gral wysuniętego pilka go szukała co kopnol to wchodziło...a teraz stara sie wraca sie walczy ale nic pozatym nie an tym rzecz polega...berik pisze:Hmm Soldado to raczej na pozycje Ronaldo
Mam nadzieje że będzie tym wzmocnieniem choć to tez kilku sezonowa inwestycja...2-3 lata i wek.berik pisze:Ballack bylby bardzo dobrym wzmocnieniem
Misza w tym sezonbie ma dosć pokaźny dorobek bramkowy, strzela dużo i jest dosc uniwersalny jeśli chodzi o środek pola, bo świetnie gra w ofensywie a w defensywie też potrafi zagrać b.dobrze. Bedzie walka o Misze.berik pisze:ale sadze, ze spelnialby role taka jaka mial spelniac Baptista- sila, walka w powietrzu, nie odstawianie nogi i walka do konca.
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 01 mar 2006, 22:45
No Malouda nalezy do Pana Aulasa wiec ciezko wam bedzie...sadze, ze 15 mln lekko bedzie chcial wyciagnac za tego graczaPo co nam kolejny Brazylijczyk, na dodatek ktory ma już ponad 25 wiosen na karku. Już lepiej na lewą Florent Malouda Wink
Przyda sie ze 3 takich pilkarzy teraz Realowi w miejsce tych co odejda. Nie mozna przeciez kupowac caly czas nieoszlifowanych diamencikow bo z nimi to roznie bywa...Arsene Wenger chyba wie co nieco o tymToudinho pisze:Mam nadzieje że będzie tym wzmocnieniem choć to tez kilku sezonowa inwestycja...2-3 lata i wek.
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 01 mar 2006, 23:14
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fernando » 01 mar 2006, 23:53
Mysle, ze jak juz rozwazamy jakis transfer z Olympique Lyon to lepiej skupic sie na Mahamadou Diarrze. Gracz ten robi furore we Francji i juz dzis jest na liscie wielkich europejskich firmy, takich jak MU, Arsenal czy Chelsea. W Realu od kiedy odszeld Makelele, brakuje solidnego pivota, Gravesen i Garcia do wybitnych pilkarzy bynajmniej nie naleza.Toudinho pisze:Po co nam kolejny Brazylijczyk, na dodatek ktory ma już ponad 25 wiosen na karku. Już lepiej na lewą Florent Malouda.
Fernando
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 mar 2006, 0:53
Z Lyonu ciężko będzie kogo kolwiek wyrwać, wystarczy przypomniec sobie jak ciagnol sie transfer Essiena. Teraz jeszcze planuja kupic Kompanego wiec się zbroja, skladzik maja ciekawy, Diarra moglby zawiatać na SB ponieważ takiego gracza nam potrzeba i jako DM jest niemal kompletnym graczem. Kopia MakeleleFernando pisze:Mysle, ze jak juz rozwazamy jakis transfer z Olympique Lyon to lepiej skupic sie na Mahamadou Diarrze. Gracz ten robi furore we Francji i juz dzis jest na liscie wielkich europejskich firmy, takich jak MU, Arsenal czy Chelsea. W Realu od kiedy odszeld Makelele, brakuje solidnego pivota, Gravesen i Garcia do wybitnych pilkarzy bynajmniej nie naleza.
Wydaje mi się że Reyes odpada predzej będzie to CescFernando pisze:Rozwazylbym rowniez wymiane na linii Real-Arsenal, a konkretnie Baptista + € = Jose Antonio Reyes
Florent spokojnie w srodku pola mogłby grać.makis pisze:Tylko czy Malouda jest nam w tym momencie potrzebny Na jego pozycji gra obecnie Robinho i radzi sobie calkiem niezle
Ja sądze że jak Martin do twojej 15 dorzuci druga to Aulas siadzie do negocjaci.berik pisze:sadze, ze 15 mln lekko
Camacho zrezygnował z Xabiego Alonso...na rzecz Vieiry który gra dzis w zebrach. Już wole powrot del Bosque on chyba stworzony jest dla RealuFernando pisze:Jesli chodzi o trenera to dalbym ponownie szanse Jose Antonio Camacho
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 02 mar 2006, 1:02
HB
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio