Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 81

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 22 sie 2005, 17:36

jest pwooływany do u 21 bodajze i ma 20 lat:)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 sie 2005, 8:31

Szczescie , euforia , rozdarta koszula - to moja reakcja po bramce Sobola.

Smutek , rozpacz zdruzgotanie tak czulem sie po koncowym gwizdku.

Jak to sie moglo stac :?: :cry: zabraklo 7 minut ... czy pilka musi byc tak brutalna :?: Pytam sie Boga czemu to mnie postawil w roli tak zagorzalego kibica :?: pozniej jest wielkie rozczarowanie i zalamanie. Zeby bylo smieszniej to do Ligi Mistrzow awansowala Petrzalka i FC Thun (jaka to liga ?). Przez ten mecz nie moglem nawet dzis zasnac. :? Do d... z tym wszystkim :!:

Dzis gra Inter i jesli odpadnie z Szachtarem to ide sie zrzucic z mostu

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 24 sie 2005, 8:57

Spokojnie Serek...Co do Petrzalki to oni też łatwej drogi nie mieli. Musieli przejść Celtic, który to w poprzednim sezonie dostał sie do grup i walczył ostro.

Na szczęście dzisiaj Inter wygra i nie będziesz musiał się rzucić z mostu ! Nie ma co gdybać teraz trzeb myślec o UEFA, bo może ten Puchar da się wygrać...

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 24 sie 2005, 9:01

Wiesz mialem podobną nocke jak Ty.... Tez sie wkurzalem czemu sczzescie caly czas sprzyjało jakiemus Panathitakos<jak to sie pisze ??!!>
ktory caly czas awansuje do tej pierd**** Ligi Mistrzów ,a nie Wisełce która caly czas próbuje i próbuje i próbuje ale sie jej nie udaje... Ale jak mów trener Engel "Na boisku dzialy sie cuda..."

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 sie 2005, 9:14

Wielkie nadzieje a tu LIPA.Trzeba jednak oddac Wiśle ze walczyła>Brawo.
Wisła była nieskuteczna i popełniła błedy przy stałych fragmentach to zadecydowało o porażce.Gloria Victis.

Wielkie podziękowania dla Jacka Gmocha po gdyby nie jego teksty to pewnie bym zawału serca dostał na meczu.Komentował tak troche po "wioskowemu" ale śmiesznie.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 24 sie 2005, 9:21

Normalnie wczoraj miałem zajebisty dzień. Najpierw odpada Wisła, a później dowiaduję się, że do UEFY nie dostała się Valencia bo zremisowała z HSV... :nein: :płacze: Teraz to ja pójdę skoczyć z mostu!

Normalnie po meczu Wisły nie wiedziałem co ze sobą zrobić. Po tym jak czerwień zobaczył Sobolewski wypaliłem z 10 fajek - jak umrę na raka to będzie to jego wina. Ogólnie - katastrofa... :? :roll:
fanfci18 pisze:Wielkie podziękowania dla Jacka Gmocha po gdyby nie jego teksty to pewnie bym zawału serca dostał na meczu.Komentował tak troche po "wioskowemu" ale śmiesznie
Raczysz żartować? Przecie to co wyczyniali Szpaqu & Gmoch to była totalna żenada. Wspaniałe teksty typu "Obrabiał dół Kłosowi" czy powtarzane po raz pięćdziesiąty "przytkało ich" powodowało chęć poczucia głową ściany...

Zieńczuk - szykuj te 3,5 mln euro! Idę po ciebie...
Ostatnio zmieniony 24 sie 2005, 9:52 przez Pisakk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 24 sie 2005, 9:25

Co trzeba zrobić, żeby w Krakowie wreszcie zawitała Liga Mistrzów? :/ Ja wyobrażam sobie tylko jeden scenariusz. Oto moje krótkie 'Futbol Ficktion'

Piątek 9.00. Kibic Wisły Kraków kupuje 'Wyborczą' na pierwszej stronie gazety widnieje tutuł "Liga Mistrzów wreszcie w Krakowie!".
Kibic ździwiony, omal nie dostał zawału. Myśli, jak to możliwe, że LM w Krakowie? Przerzucił na 5 stronę, a tam nagłówek:

Stadion Atrmedii Patrzalka został niedopuszczony do Ligi Mistzrzów. W związku z tym UEFA postanowiła, że klub ze Słowacji swoje mecze będzie musiał rozgrywać na stadionie Wisły Kraków.
(...) Wszystkie bilety na mecze fazy grupowej zostały wykupione.
Kibice Wisły ucieszyli się, że mają to czego chcieli, czyli Ligę Mistrzów w Krakowie
.

Bayer Fan
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bayer Fan » 24 sie 2005, 10:45

serek408 pisze:Jak to sie moglo stac Question Crying or Very sad zabraklo 7 minut ... czy pilka musi byc tak brutalna Question Pytam sie Boga czemu to mnie postawil w roli tak zagorzalego kibica Question pozniej jest wielkie rozczarowanie i zalamanie. Zeby bylo smieszniej to do Ligi Mistrzow awansowala Petrzalka i FC Thun (jaka to liga ?). Przez ten mecz nie moglem nawet dzis zasnac.
Podpisuje sie pod tym.Prawdziwi kibice czują to samo.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 24 sie 2005, 11:57

Grecka prasa wyśmiewa się z Wisły i chwali pod niebiosa Panathinaikos.
Obrazek
Polska prasa raczej by takiego czegoś nie zrobiła. Dla mnie jest to chamskie. Grecy podniecają się awansem do LM. Przeciez co roku mają zespół w LM, więc nie rozumiem tego.

Po wczorajszym dniu jeszcze bardziej nienawidze greków. Farciarskie Mistrzostwo Europy i wyeliminowanie Wisły. :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2005, 12:36

Chyba już wszystko napisaliście w tym temacie...

Ja długo dochodziłem do siebie o mało bym nie zrobił jakiegoś gupstwa bo był stan zagorżenie dla moich bliskich.... taka faza taki kilmat i taka rozpacz. :płacze: że też nie było Greka w pobliżu chyba Pan Bóg nad nimi czuwał nawet w Polsce. :evil:

To jest jakies fatum jakieś duch strasza naszą piłke. Mecz każdy widział i ma swoje zdanie czego zabrakło i tak dalej ale czemu pytam czemu nie było nam dane ?? :evil:

Tak blisko a jednak tak daleko. Wisła i tak bedzie mistrzem Polski zagra w Pucharze UEFA ale dla tego że nie zagra w LM ma też wpływ to że nasza liga jest tak biegna... Uważałem tak zawsze a teraz mam tylko kolejny argunent. Bo gry by w lidze Wisła musiała grać inaczej jeszcze lepiej i jeszcze bardzie wymiatająco to by podniosło styl tej drużyny. A tak nie ma kto im podskoczyć by na tym skorzystała cała Polska piłka. To jest tylko jeden dłupi czynik który w tym mecz w Grecji miał najmiejsze znaczenie ale miał bo to sa skutki....

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 24 sie 2005, 12:48

Kurde szkoda Wiselki :cry: . Jak Sobolewski dostal czerwona kartke to wiedzialem ze bedzie bardzo ciezko, chcialem zeby jak najszybciej skonczyla sie dogrywka, bo karne to byla jedyna szansa, ale niestety. Denerwowalo mnie zachowanie Majdana w czasie stalych fragmentow gry, taki niezdecydowany byl.Grecy wcale nie byli lepsi tylko mieli farta ze Wisla konczyla mecz w 10. I znowu tylko "Europejskie resztki" czyli UEFA.
Taka kasa przeszla im kolo nosa. :cry: Moze Puchar Uefa wygraja na otarcie lez :wink:

Bayer Fan
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bayer Fan » 24 sie 2005, 14:17

Obrażają Polskę i Polaków a sami chyba nie zdaja sobie sprawy jaką piękna kartę historii zapisali polscy trenerzy i piłkarze w Panathinaikosie.Sam Warzycha zdobył dla PAO 244 gole w lidze greckiej! :shock:

Awatar użytkownika
AdeX
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AdeX » 24 sie 2005, 14:20

Wczoraj też byłem zrozpaczony, położyłem się szybko spać. Dziś jest lepiej, ochłonąłem...:(

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1316

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 24 sie 2005, 14:28

ja też juz sie uspokoiłem choć wczoraj byłem załamany

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 24 sie 2005, 14:54

ja sie najebałem po meczu i sie rozpłakałem prawie.. juz tak blisko było ze szok.. ech... szlag mnie ąło nietrafił.. i jeszcze gmoch..;/ tak sie niefauluje.. niee, toxle podał.., ale gdzie ten zieczuk jest!! oj, złe zagranie wislaków.. ojj, niee to było zupełnie nieodbrze podanie... i takie texty powtarzane 1000 razy na minute;/

zagrali ambitnie i chwała im za to.. szkoda tej gady Radka przy 4 golu, ale cóż.. widocznie Wiśle niejest dane narazie wystąpić w LM.. ale Zieńczuk powinien poprosic o zmiane troszke wczesniej sam to moze by lepiej by było.., a Engel niewyciągnał wnioskow z kondycji Franka.. on niejest stworzony do tego by biegac 120 minut.. za Kasperczaka był zdejmowany w 70-80 minucie.. a tu sie dziwiał ze w dogrywce grał dla statystyki... niemam słow poprostu...

JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA!!!

Wygrana - zawsze dumni, przegrana - zawsze wierni. WISŁA4LIFE

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”