Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 28 sie 2010, 8:28
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 sie 2010, 16:10
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anders » 29 sie 2010, 16:29
Dlaczego? Real chce się go pozbyć byle by szybciej, a ostatnio nie słychać o jakiś poważnych plotkach dotyczących jego osoby. Tzn. mówiło się o Schalke, ale skoro oni składają propozycję transferu Jurado to chyba sobie Holendra odpuścili. Juventus to raczej tylko wymysł Marci. Wydaje mi się, że jakby Atletico zapłaciło około 15 milionów, to Real mógłby się zgodzic. A Van der Vaartowi chyba też daleko do wyjazdu z Hiszpanii, a tu by został w Madrycie.Mowi sie o kims z dwojki VdV - Cazorla,o ile Holender to raczej malo wiarygodna opcja to o transferze Cazorli do Atleti chodzily sluchy jeszcze kilka tygodni temu i mysle,ze teraz warto byloby te zainteresowanie odswiezyc.
Anders

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 sie 2010, 16:32
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anders » 29 sie 2010, 16:37
Anders

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 sie 2010, 16:39
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 sie 2010, 16:42
RealFan pisze:Van der Vaartowi jest daleko do robienia kroku w tył, o czym sam mówił, a takim byłby transfer do materacy.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 sie 2010, 16:47
Jeśli chce naprawdę osiągać sukcesy to na pewno nie przejdzie do Atletico. Po co ma przechodzić do zespołu, który regularnie przegrywa z jego obecnym zespołem? Atletico prędzej sprzeda Aguero niż powtórzy ostatnie sukcesy w Europie.Dr.Football1 pisze:Dla VdV krokiem w tyl byloby pozostanie w Realu. Jezeli jest ambitny i chce grac oraz osiagac sukcesy to na pewno rozpatrzy ewentualna oferte Atleti.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 sie 2010, 16:59
To moze kolega stary rupiec odpowieRealFan pisze: Jeśli chce naprawdę osiągać sukcesy to na pewno nie przejdzie do Atletico. Po co ma przechodzić do zespołu, który regularnie przegrywa z jego obecnym zespołem? Atletico prędzej sprzeda Aguero niż powtórzy ostatnie sukcesy w Europie.
stary rupieć pisze:A to, że Atletico wygrywa drugie trofeum w sezonie, przy zerowym koncie kolegów zza miedzy musi być dla nich strasznie bolesne i frustrujące. Ale tak trzymać
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 sie 2010, 17:02
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anders » 29 sie 2010, 17:02
Zrobiłem to zanim przeczytałem, co napisałeś.Nieładnie tak zmieniać posty, że całkowicie zmieniają one znaczenie Anders.
Jesteś tego pewien? Pogra sobie? Mourinho w być może bardzo trudnym meczu z Mallorcą zdecydował się postawić na 19-letniego Canalesa, który jak na razie w swoich meczach w Realu popełnia strasznie dużo błędów i gra dużo słabiej niż Van der Vaart, którego niby nie chce się pozbyć i go nie skreśla.VdV już raz miał mieć sezon zmarnowany. Ten zeszły. Jakoś nie miał. Mourinho nie chce się go pozbywać, w dotychczasowych spotkaniach grał na swojej pozycji najlepiej ze wszystkich. Na pewno by sobie w Realu pograł.
Anders

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 sie 2010, 17:07
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 sie 2010, 17:12
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 sie 2010, 17:25
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 sie 2010, 22:01
No tak,lepiej siedziec na trybunach niz grac w jednym z najlepszych hiszpanskich klubow,szczegolnie kiedy chce sie grac w zespole wicemistrzow swiata...RealFan pisze:Czyli jedynym plusem transferu byłby pewny pierwszy skład, bez konieczności walki o niego, a poza tym same minusy.
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio