Real Madryt (zbiorczy) - Strona 81

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 22 maja 2005, 0:24

teraz trzeba się skupić na następnym sezonie żeby nie było takiej wpadki jak w tym czyli zadnego trofeum ;>

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 22 maja 2005, 0:30

zapomniałem dodać żę był to jeden z najgorszych meczów z udziałem ronaldo w tym sezonie... wszyscy grali na niego a on chociaż że miał 3 sytuacje "sam na sam" uderzał w bramkarza :/ a niby chciał dogonić eto'o w klasyfikacji strzelców... luxemburgo widząc w jakiej jest słabej dyspozycji nasz najlepszy strzelec i że wszyscy grają konsekwentnie "na niego" zmienił go pod koniec ale figo w meczu pożegnalnym też niczego wielkiego nie pokazał

Jak zapomniałeś czegoś dodać to masz opcję zmień i tam dopisujesz. Staraj się nie pisać postu pod postem bo za to są ostrzeżenia. Ty narazie nie dostaniesz jako, że jesteś nowy, ale polecam zapoznać się z regulaminem//Tomusmc

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 22 maja 2005, 7:03

Sobek jest kibicem Realu i zawsze będzie bronił swoją drużynę, więc zacznijmy od tego. Ronaldo we wczorajszym meczu nie strzelił nic i wątpie, żeby w następnym meczu strzelił cztery bramki (chociaż może przekupi bramkarza rywali czterema hamburgerami). Wczoraj jedynie Casillias coś grał, a cała 10 biegała w Realu po tym boisku "Jak po emeryturę" :D

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 22 maja 2005, 7:05

no szkoda ze Real przegral, Ronaldo miał po prostu słabszy mecz, teraz miejmy nadzieje ze barcelona nie powiekszy przewagi nad nami

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 22 maja 2005, 10:20

wozny pisze:no szkoda ze Real przegral, Ronaldo miał po prostu słabszy mecz, teraz miejmy nadzieje ze barcelona nie powiekszy przewagi nad nami
trzeba zacząć od tego że real wczoraj nie przegrał tylko zremisował

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 maja 2005, 18:57

Jak już wspomniał figo11 był to mecz o nic tak więc za dużo nie można się było spodziewać po obu drużynach. Real vs Atletico to nie są takie fanatyczne derby żeby piłkarze się mieli o piłkę zabijać. Mimo wszystko wynik 0:0 trochę mnie dziwi bo myślałem, że Ronaldo będzie się starał jeszcze zachować pozory walki o 'pichichi' ale widać ewidentnie, że nic z tego. No a Casillas to Casillas. Jest klasą sam dla siebie. Tak jak dla Barcelony najwięcej punktów w przeciągu całego sezonu zdobył Eto'o tak dla Realu moim zdaniem Casillas.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 maja 2005, 20:20

Niggaz Ronaldo nawet stzrelal wolne...ale mu calkowicie nic nie szło miał kilka dogodnych sytuacje wtym jedna sam na sam z Franco...i nic nie wskórał...szkoda ale co tam dobrze, ze przez pewien okres gry podiol walke :)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 maja 2005, 20:08

No Figo pożegna sie z drużyną w pierwszym skłądzie (chyba) bo Becks ma już wakacje (kartki)...Asier Del Horno nasz cel transferowy do neidawna uciekł nam już do Chelsea...teraz chyba włodarze Blancos czają się na Ramosa który...moze grać na kazdej pozycji w obronie :lol:

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 24 maja 2005, 16:29

No przydałby się nam Ramos bo Real potrzebuje wzmocnienia prawej obrony <Salgado nie będzie grał wiecznie a kontuzje dotykają każdego>... myślę że przydałby się jeszcze ktoś na wzmonienie lewej obrony <carlos powoli się wypala a r.bravo nie jest graczem z najwyższej półki> Myślę że nic by się nie stało jakby kupili też jakiegoś Rio Ferdinanda żeby nam wzmocnił środek :>

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 24 maja 2005, 17:51

wspolczuje realowi. ten klub sie starzeje :twisted: :twisted: :twisted:
real opiera sie na dziadkach takich jak FIGO :twisted: :twisted: :twisted:
tak dlugo nie pociagniecie, i nie zdziwie sie jezeli w przyszlym sezonie spadniecie na 4-5 miejsce :twisted: :twisted: :twisted:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 24 maja 2005, 17:59

O Del Horno możecie zapomnieć, ten piłkarz już podpisał kontrakt wstępny z Chelsea, jeszcze pozostaje wam dobry Ramos, działacze Realu powinni tego talenta koniecznie kupić.

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 24 maja 2005, 19:30

Mikusinski pisze:O Del Horno możecie zapomnieć, ten piłkarz już podpisał kontrakt wstępny z Chelsea, jeszcze pozostaje wam dobry Ramos, działacze Realu powinni tego talenta koniecznie kupić.
Nie wiem dlaczego ale od pełnego czasu zauważyłem że kibiców chelsea <którzy mówią że swój klub kochali przez całe życie> w ostatnim czasie się strasznie namnożyło :twisted: może poprostu po tylu latach skrywania wyszliście z ukrycia a może kibicujecie temu klubowi od kiedy dostał poważny zastrzyk gotówki przez niejakiego ruska.

PS. ja nienawidze chelsea przez to że zniszczyła karierę tylu znakomitym piłkarzom <czyt. Veron Crespo Mutu Keżmanitp>

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 24 maja 2005, 19:33

madrid_fan pisze:
Mikusinski pisze:O Del Horno możecie zapomnieć, ten piłkarz już podpisał kontrakt wstępny z Chelsea, jeszcze pozostaje wam dobry Ramos, działacze Realu powinni tego talenta koniecznie kupić.
Nie wiem dlaczego ale od pełnego czasu zauważyłem że kibiców chelsea <którzy mówią że swój klub kochali przez całe życie> w ostatnim czasie się strasznie namnożyło :twisted: może poprostu po tylu latach skrywania wyszliście z ukrycia a może kibicujecie temu klubowi od kiedy dostał poważny zastrzyk gotówki przez niejakiego ruska.

PS. ja nienawidze chelsea przez to że zniszczyła karierę tylu znakomitym piłkarzom <czyt. Veron Crespo Mutu Keżmanitp>

Święte słowa Madrid Fan.

POZDRO!!!!

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 maja 2005, 23:15

Namnozyli sie bo czelsi zdobywa trofea i jest popularna. proste!! Dodam ze wiekszosc z nich jest dosc mloda :P

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 25 maja 2005, 12:02

Bienias pisze:Namnozyli sie bo czelsi zdobywa trofea i jest popularna. proste!! Dodam ze wiekszosc z nich jest dosc mloda :P

Średnia wieku kibica Chelsea-12 lat. :P

POZDRO!!!!!!

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”