AC Milan (zbiorczy) - Strona 81

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 sie 2005, 20:21

bagg Wisła też ma. 8) i życze im tego z całego serca. Ba nawet Patrzałka ma szanse :roll:

Już Chiesa napisał wszystko w tamiecie rozkład jazdy... Nie jest źle.

http://www.pilka.pl/index.php?mid=1&show=38592

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 16 sie 2005, 20:23

No to znow na dzien dobry beniaminek nie chce powtorki z tamtego sezonu trzeba zaczac od efektownego wygrania.
Tyle zeby nie zlekcewazyli przeciwnika.
2. jest Siena zespoł Chiesy powinnien byc do ogrania.
3.Sampa mecz przyjazni :D :wink: kilku milanistów z Sampy moze pokazac na co ich stac licze ze Boriello ,Sam i spolka beda miec gorszy dzien
4.Lazio zobaczymy jak rzymianie zaczna sezon napewno nie sa najmocniejsi w obecnych latach wiec licze takze na zwyciestwo.
5.Treviso jakos zabardzo sie nie orientuje ani nie moge sobie nawet przypomniec kto tam gra mecz do wygrania
6.Reggina bez Bonazzoliego do ogrania choc nie ma tam i Zamboniego ktory takiego pieknego samoboje sobie strzelil w meczu z Milane u siebie :D
7.Calgiari bez Zoli ale z Esposito wiec tu moze byc juz ciezej choc wygrac tez sie da zalezy czy wyjazd czy dom
8.Palermo zespoł Gigiego bez Toniego ale zastapili go Makinwa ktory nam brame strzelił w poprzednim sezonie trudny rywal moze i nawet stracic punkty
9.Empoli do ogrania
10.Juve pierwszy mecz z jednym z głownych kandydatów w walce o scudetto jezeli w Turynie to moze byc bardzo ciezko choc trzeba wierzyc w naszych
11.Udine z moim ulubionym trenerem Serse :wink: niby i sie osłabili ale nadal dobrze graja mecz ze Sportingiem pokazał ze i w tym roku moga zajac dobre miejsce w tabeli.Remis badz wygrana
12.Viola Cesare napewno zrobi z Violi druzyne walczaca o europejskie puchary maja niezły skład i jeszcze sie wzmacniaja szukaja srodkowego defensora pada duzo nazwisk i to znanych mowi sie ze chca Abrosiniego ale ten chce zostac w Milanie i dobrze.Ciezki mecz ale trzeba go wygrac
13.LecceSzalony Zdenek i jego ofensywna gra zapomina o obronie i nieraz zle sie to konczy juz samo to ze stracili najwiecej bramek w poprzednim sezonie mowi samo za siebie zespoł do ogrania
14.ChievoNie ten sam zespoł kiedy to Gigi Del Neri ogrywał duze druzyny w Itali powinnismy łatwo wygrac
15.BerbyNa ten mecz czeka chyba kazdy kibic Milanu wielki derby w ktorych wynik zawsze jest zaskakujacy ostatnio to Milan wygrywa napewno Inter ma chrapke na tryimf i rzadzenie w Mediolanie mam nadzieje ze tego nie doczekam :twisted:
16.MessinaProblemy z finansami blsicy Serie B ale w koncu zostali rok temu meczylismy sie znimi ale w tym powinnismy wygrac
17.LivornoZespoł ktory posiada w zespole zdobywce krola strzelców w.Wielu uwaza ze juz Lucarelli nie powtorzy tego wyczynu ale trzeba byc uwaznym i oczywiscie wygrana nasza :P
18.ParmaZespoł ktory kiedys duzo znaczył obecnie nie jest juz taki mocny posiada utalentowana młodziez.Powinnismy łatwo wygrac
19.RomaJedna wielka niewiadoma moga wiele znaczyc albo znow sie tułąc w srodku tabeli.Okaze sie jak Spaletti ustwaił Rome mam nadzije na wygrana.
Nic tylko FORZA MILAN

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 20:27

Beznadziejny terminarz ma Juve :( mam nadzieje, że przynajmniej na mecze z Milanem się wykuruje Buffon.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 sie 2005, 20:35

Hunter Zdenek juz nie trenuje Lecce :roll: Przeciesz jest wolny...

Ładnie to ujełeś. Ja zawsze kazdy do ogrania. Ważne że te wazne mecze nie sa "pod rząd" ale dojdzie LM i bedzie inaczej.

Bagg Ja przed chwilą widziałem jak jedna telewizja podała ze nie zagra Gigi w meczach z największymi rywalami (Inter 6 i 10 Milan) a druga podała ze tylko Inter także tylko od szybkosci kuracji zależy co bedzie. Ale jak ktos nie gra 3 miech to i forma ucieka...
[/b]

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 20:40

ucieka, ucieka :( niestety, ale liczę na Chimenti'ego. Co prawda nie jest to klasa Buffon'a(Gigi to klasa sama w sobie), ale będzie musiał grać(na to wygląda...niestety) ale Juve to nie tylko Buffon. Liczy się kolektyw, który teraz niestety został naruszony troszeczkę, ale nadal mamy jeszcze 10 wpsniałych zawodników w polu. ;) i tyle

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 16 sie 2005, 20:41

nooo tak zpomniałem nie ma Zdenka w Lecce trudno sobie teraz wyobrazic Lecce bez Zdenka.
Ale tak czy siak do orania sa :wink:
Szkoda ze Buffona zabraknie w meczu z nami wtedy to by była wieksza radosc ze sie ograło rywala w najsilniejszej 11 no ale do tego meczu moga inny takze nie dotrwac najwazniejsze zeby kontuzje nas omijały jak i inne zespoły.
FORZA MILAN
FORZA CALCIO

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 sie 2005, 23:38

Hunter Zdenek ostatnio co sezon robi sobie przerwe w trenerce. Widocznie gra jego drużyn w defensywie sprawa mu problem ze zdrowiam :D :lol:

Ale co by nie mówić gość zasługuje na szacunek. Jak Jankulovski kiedyś powiedział (on go odkrył) Jego połowa (Zdenka) ludzi nie nawidzi druga "kocha". I Marek tak jak i zaliczamy sie do tej drugiej . :lol: :wink: To jego motto: "Zawsze możne strzelić wiecej niż rywal "

Terminarz jest dobry tylko miedzy 10 a 12 kolejka mamy rywali trudniejszych pod rzad. Ale trzeba cały sezon grać na maxa by wygrywać. Dojdzie LM to bedzie można cos wiecej powiedzieć. Na poczatek beniaminek i powino byc bardzo łatwo oby nie za łatwo. Wigan tez beniaminek a Chelsea pociła sie aż miła :lol:

A Ty nie płacz tak za Buffonem tylko SuperPippo :!: Matka Teresa sie znalazła trzeba czekać na Pippo :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 17 sie 2005, 15:27

Zaza na sports.it pisza o pozegnaniu z Ancelottim po sezonie :shock:

Podobno o cos sie posprzeczał Carlo z Sylvio (choc to chyba wymysł mediów) i z łysym ponoc wcale nie chciał Carlo Vieriego i Kaladze w zespole (choc teraz niby mowi ze zawsze chciał Vierigo :roll: tazke media chyba cos dopisuja)
Niby juz z Realu ma oferte :lol:

Juz sie rozpisuja kto nastepny i wymieniaja w pierwszej kolejnosci (byłych mianistów) Mauro Tassottiego, Roberto Donadoniego, Frank Rijkaarda badz Marco Van Bastena.

Donadoni ponoc jeszcze nie chce byc trenerem Milanu narazie powiedział ze chce sie sprawdzic w miejszym klubie.
Rijkaard ktory jest na pierwszym miejscu jest raczej nie do wyrwania z Barcy.
Najwiecej szans daja Van Bastenowi ale zalezy od wyniku reprezentacji Holandi na MŚ w 2006 roku gdyby zajał dobre miejsce badz wygrał musiał by dzielic czas pomiedzy Milane i reprezentacja Orange.
I wtedy wychodzi na lidera Tassotti.
Nie wiem ile w tym jest prawdy moze zeczywiscie potrzeba zmian w MIlanie gdybysmy znow nic nie wygrali to chyba było by pewne ze Carleto odejdzie a tak trzeba czekac do konca sezonu (jeszcze sie nie zaczał a tu takie hipotezy:lol: )

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 17 sie 2005, 16:24

Oj mi się wydaje, że to tylko dziennikarski ogór.Ma ofertę z Realu ? Przecież Luxe to nie jakiś Remon :roll:.A ten rzekomy spór, to przecież śmiech na sali ! O co mieli by się poptrzykać ? O Boba i Kachę ? Hmm, mam nadzieję, że nic nie jest na rzeczy, bo Carlo póki co jest najlepszym trenerem na świecie na posadę w Milanie.Bardzo mi się podoba oferta z Abbiatim do Juve.Brawo Łysy :!:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 sie 2005, 16:49

Mam prośbe do Milanistów. Moglby mi ktos podac strzelcow bramek we wszystkich sparingach Milanu w tym okresie przygotowaczym ??

Z GÓRY DZIEKI I POZDRO

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 17 sie 2005, 16:50

Widocznie Włosi nie maja o czym pisac narazie w mercato cisza przed burza :?:
Pisza co im sie podoba
No ale Carlo powinnien juz sie troche bac o posade posadzaja go o zła taktyke :roll:
Jezeli chodzi o Real to niby ma ta oferte ale od przyszłego sezonu dopiero wtedy bedzie wolny Carlo ten sezon niby ma byc jego ostatnim zalezy czy cos wygra czy nie

EDTI: Dla RoRo
1 .20. 07. 2005, 20:30 AC Milan - Inter (45') 0:0
2 .20. 07. 2005, 20:30 AC Milan - Juventus (45')2:1 Vieri,Rui
3 .24. 07. 2005, 01:00 Chelsea - AC Milan 1:0
4 .27. 07. 2005, 03:00 Chicago Fire - AC Milan 1:3 Vieri,Gila,Serghino
5 .31. 07. 2005, 20:45 AC Milan - Chelsea 1:1 Rui Costa
6 .11. 08. 2005, 20:30 Lugano - AC Milan 0:7 Kaka',Jankulovski,Sheva,Serghino,Vieri,Rui,Vieri
7 .14. 08. 2005, 20:45 AC Milan - Juventus 2:1 Kaka',Serghino

4-Vieri
3-Rui,Serghino
2-Kaka'
1-gila,Marek,Sheva

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 sie 2005, 0:06

Hunter ale nie wiem czy zauwazyłeś że znów sports.it zwalnie Carletto :lol:

To było by dziwne bo jak by miał go zwolnic tu teraz po tym zakończonym sezonie a tu juz ruszył nowy także nie wierze. O tym że Van Basten bedzie prowadził Milan mówi sie od roku i ja jestem pewne że tak bedzie. Ale najpierw reprezentacja Holandi bo on wciąsz sie uczy. Mauro Tassotti juz by sie nadawał ale jakoś nie wiedze Go w roli numero uno choc moge sie mylić. Jednak teraz to tylko ploty i nic wiecej a loty. Bo jak by Ancelotti miał coś na pieku z Silvio to już by bylo "po sprawie" a w te ploty nie wierze.

Jak zaczna tak przymierzeć byłych Milanistów na ta funkcje to można naprawde kilka ciekawych nazwisk przerobić. :roll: ale i tak ploty :lol:

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 18 sie 2005, 10:13

heheeh pisze w mercato ucichło to trzeba cos pisac byle co wazne zeby wzbudzic sensacje :lol:
Ale i tak sadze ze to moze byc ostatni sezon Carlo w Milanie moze sie myle to zalezy rowniez co zdobedzie juz pisali wczesniej ze go zwolnia w tym roku ale Galliani i Sylvio zaprzeczyli to pisza ze za rok :lol:

Wczoraj dobry wystep Milanistow w meczu z Irlanidia cieszy bo jeszcze nie sa na 100% przygotowani do sezonu a graja dobrze Pirlo gracz meczu asysta piekna i gol jeszcze ładniejszy wszyscy stali i sie zastanawiali czy Gila strzelił czy nie a tu bomba i nie ma pytan :lol:

Obrazek
:brawo: oby tak dalej 3 gol Gili w reprezentacji

EDIT: przed chwila przeczytałem Sylvio powiedziałna temat Cassano:''nie sadze , żeby Cassano oposcił Rzym , ale jeśli byłby do kupienia mogłybym pomyśleć o nim" :shock: bez komentarza

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1303

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 18 sie 2005, 11:20

EDIT: przed chwila przeczytałem Sylvio powiedziałna temat Cassano:''nie sadze , żeby Cassano oposcił Rzym , ale jeśli byłby do kupienia mogłybym pomyśleć o nim" :shock: bez komentarza[/quote]

mam nadzieje że do tego nie dojdzie ten gościu psuje atmosfere w romie to i bedzie psuł w Milanie.Frajer

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 sie 2005, 11:29

hehe mercato śpi w Itali :lol: to takie dziwne gdzie jak gdzie ale tam :)

Andrea gracz meczu i super Lippi po raz kolejny wiek kto jest stałym punktem. Nie dziwie sie bo zagrał wyrabiście. I tak jak mówisz Gila miał by dwie bramki i wszyscy widzieli że wpadła ale nie sedzie to Andrea podleciał huk i macie na 1;0 takze wszytsko co dobre zostało w rodzinie rossonerich 8) :smoke:

A asysta Pirlo taka w jego stylu. Widać juz kuma baze grajac z Alberto ale w tej akcji przyjecie Gilardino z tym obrotem było najwyższej klasy. O podcince wczoraj napisałem tyle że już nie mam siły sie nia zachwycać :smoke:

EDIT: przed chwila przeczytałem Sylvio powiedziałna temat Cassano:''nie sadze , żeby Cassano oposcił Rzym , ale jeśli byłby do kupienia mogłybym pomyśleć o nim" :shock: bez komentarza

:angry: :cry: :stop: Tego sie bałem Hunter naprawde bałem sie. Nie tego ze to Cassano bo to świetny piłkarz ale tego że to znów 20 milionów a można te pieniądze 5 razy lepiej wydać ... Ale on zostanie w Romie musi poprostu musi. :pray:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”