Bądź lepszyjoedoe pisze:Isco jak Isco, ale komentator jest najgorszy.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 10 sty 2012, 23:41
Bądź lepszyjoedoe pisze:Isco jak Isco, ale komentator jest najgorszy.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 10 sty 2012, 23:45
joedoe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 10 sty 2012, 23:53
On ma komentować mecz.joedoe pisze:nudny,
WTFjoedoe pisze:czasem się zerwie
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 sty 2012, 0:00
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 11 sty 2012, 0:12
Dzięki za pomoc, ale zdaje się od tego jest forum, żeby móc swoją opinię przedstawićPS. Jest opcja wyciszenia TV do zera jak coś.
joedoe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 11 sty 2012, 0:20
To był Szymon Rojek. Dosyć przyjemny głos i miażdżył swoja wiedzą na temat portugalskiej i dlatego tylko on komentował tę lige w PS.Mirek15 pisze:Bądź lepszyjoedoe pisze:Isco jak Isco, ale komentator jest najgorszy.Ja osobiście lubię tego komentatora. Choć bardzo fajnie oglądało mi się mecze ligi portugalskiej z komentatorem Polsat Sport(ta stacja zeszła na psy przez te kilka lat). To był chyba Pełka.
Scoooby
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 11 sty 2012, 1:23
dwie najlepsze, czy dwie najbardziej medialne? Chyba to drugie. Owszem, Barcelona jest najlepsza, ale czym Real zasłużył sobie na miano drugiej najlepszej drużyny? Nie spuszczajcie się już tak nad tymi gigantami. W Hiszpanii są dwie wielkie drużyny, ale Hiszpania to nie cała Europa.Bienias pisze:No to mamy za tydzien pierwszy mecz gigantow czyli aktualnie 2 najlepszych druzyn europy
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 11 sty 2012, 10:18
To znaczy ze nie ogladales meczu Barcy z l'Hospitalet w CDR nie tak dawno... Wprawdzie nie slyszalem tego komentarza o ktorym wy tu prawicie, ale od tamtego kolesia nie da sie byc gorszym!joedoe pisze:Ja nie pamietam kiedy ostatnio gorszy komentarz słyszałem.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 sty 2012, 10:47
W momencie slabszej dyspozycji MU, Real wskoczyl na ich pozycje. Tak wiec dwoch najlpeszych druzyn europydwie najlepsze, czy dwie najbardziej medialne? Chyba to drugie. Owszem, Barcelona jest najlepsza, ale czym Real zasłużył sobie na miano drugiej najlepszej drużyny? Nie spuszczajcie się już tak nad tymi gigantami. W Hiszpanii są dwie wielkie drużyny, ale Hiszpania to nie cała Europa.
Tez mam podobnieCo do El Classico to mialem nadzieje, ze go nie bedzie w CDR w tym roku... przez natlok tych spotkan przestaly one dla mnie byc tak wyjatkowe.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 sty 2012, 11:06
Troszeczkę na wyrost oceniasz Bieniasie. Wg mnie Real jak na razie nie udowodnił, że jest drugą najlepszą drużyną Europy. Niech pokaże to w tej edycji LM.Bienias pisze: momencie slabszej dyspozycji MU, Real wskoczyl na ich pozycje. Tak wiec dwoch najlpeszych druzyn europy
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 sty 2012, 11:11
A to tak sobie po prostu można wskakiwać i już się jest 2 drużyną w EuropieW momencie slabszej dyspozycji MU, Real wskoczyl na ich pozycje. Tak wiec dwoch najlpeszych druzyn europy
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 11 sty 2012, 11:25
No, ale jakie ma znaczenie to ile wygrywali w ostatnich latach jesli mowimy o tym jak silna jest ta druzyna teraz?gilardino11 pisze:Real od kilku lat nic nie wygrał ( no chyba że liczymy śmieszne puchary krajowe) i nie uważam żeby w jakikolwiek sposób zasłużyli na miano 2 drużyny na starym kontynencie. Oni w tamtym roku pierwszy raz od bodaj 8 lat wyszli z 1/8 LM napotykając w drodze do półfinału drużyny które nie należą do ścisłej czołówki w Europie. Niech wygrają Ligę czy przejdą kogoś ciekawego w LM a nie że United słabsze to Real jest już 2. To drużyna bardzo medialna ale po za Hiszpanią też dużo się dzieje na innych podwórkach...
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 sty 2012, 11:26
A jak mial udowodnic? Przegral tylko z Barca, a jako jedyna druzyna potrafila ograc Barcelone i zdobyc "smieszny puchar"Wg mnie Real jak na razie nie udowodnił, że jest drugą najlepszą drużyną Europy. Niech pokaże to w tej edycji LM.
np. kogo?czy przejdą kogoś ciekawego w LM
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 sty 2012, 11:51
Odnosiłem się do tego że nie ma podstaw do tego żeby nazwać Real drużyną numer 2 w Europie.No, ale jakie ma znaczenie to ile wygrywali w ostatnich latach jesli mowimy o tym jak silna jest ta druzyna teraz?
No nie OL ani Spurs. Również CSKA do tego nie pasuje, pomyśl to nie boli. Są drużyny w Europie które trochę więcej znaczą: Chelsea, Bayern, Inter czy Milan.np. kogo?
Kolega wyżej nie pisał o faworytach tylko o tym że Real jest 2 drużyną w Europie chodź nie ma do tego żadnych podstaw. Real był i będzie faworytem nie po to Perez wydawał tak wielkie pieniądze i zrobił taką kadrę żeby teraz zadowalać się 2 miejscem w La liga czy 1/8 LM. To oczywiste. Jednak jak tu kiedyś pewien osobnik pisałNo faktycznie zobaczymy jak Real zagra z jakims dobrym przeciwnikiem teraz, ale moim zdaniem, gdybym mial ustawiac faworytow w LM to pierwsza bylaby Barca (chociaz, jakos nie wierze w obrone tytulu) a drugi Real.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 11 sty 2012, 12:13
No jesli ktos mowi jaka druzyna jest jego zdaniem najsilniejsza czy tam druga w Europie to zawsze taki opinie sa subiektywne...gilardino11 pisze:A na jakiej podstawie ja mam oceniać Real
Emerald
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio