Czekaj, czekaj. Czy jak was Parma ogrywała w Turynie 4:1, to nie była gdzieś w strefie spadkowej?petrdcm pisze:Żenua żenułą, ale nie umieć nawet zremisować z ostatkiem w tabeli to żenua pl (czyt. premier league)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 lut 2011, 20:39
Czekaj, czekaj. Czy jak was Parma ogrywała w Turynie 4:1, to nie była gdzieś w strefie spadkowej?petrdcm pisze:Żenua żenułą, ale nie umieć nawet zremisować z ostatkiem w tabeli to żenua pl (czyt. premier league)
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 05 lut 2011, 20:40
Arwin pisze: Porażka porażką, ale zremisować 4-4 jeśli prowadziło się 4-0, to dopiero jest żenua.
Loker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 05 lut 2011, 20:45
Chyba napisałem wyraźnie żenua premier league a nie serie a.bartbuks pisze:Czekaj, czekaj. Czy jak was Parma ogrywała w Turynie 4:1, to nie była gdzieś w strefie spadkowej?petrdcm pisze:Żenua żenułą, ale nie umieć nawet zremisować z ostatkiem w tabeli to żenua pl (czyt. premier league)
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 lut 2011, 20:47
Przytoczę wypowiedź reda:Loker pisze:fergie zamawia o chwile dodatkowe minuty a tu klopsArwin pisze: Porażka porażką, ale zremisować 4-4 jeśli prowadziło się 4-0, to dopiero jest żenua.
Tja. Jak przegrywamy to nie możemy mieć doliczonych więcej niż 4 min. bo zawsze będzie rzekomy Fergie time
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 05 lut 2011, 20:50
toporow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 05 lut 2011, 20:52
poćwicz czytankę na poniedziałek bo dramat jest. eotArwin pisze:Przytoczę wypowiedź reda:Loker pisze:fergie zamawia o chwile dodatkowe minuty a tu klopsArwin pisze: Porażka porażką, ale zremisować 4-4 jeśli prowadziło się 4-0, to dopiero jest żenua.Tja. Jak przegrywamy to nie możemy mieć doliczonych więcej niż 4 min. bo zawsze będzie rzekomy Fergie time
Loker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 lut 2011, 20:54
Kolumbów.petrdcm pisze:Nie wiem z jakiego Ty pokolenia jesteś
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 lut 2011, 20:57
Nie wiem co jest bardziej wstydliwe - porażka 2:1 na wyjeździe z ostatnim zespołem, czy 1:4 z "jednym z ostatnich" na własnym stadionie. Przybijasz tutaj, robisz sobie podśmiechujki z meczu Wolves - United, a jako kibic Juve tak naprawdę nie masz się czym poszczycić. To tak jak ja bym robił sobie pompę, a moja VCF to pewnie w PL od każdego bęcki by zebrała. Nie wolno tak Petrze!petrdcm pisze:Chyba napisałem wyraźnie żenua premier league a nie serie a.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 05 lut 2011, 21:01
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 05 lut 2011, 21:01
No tak, w premier league (bo o niej traktujemy) zrobił zawrotną karierę.Duch pisze:Nie wiem co do całej sprawy ma Rasiak ale Bartek ma rację - wielu chciałoby zrobić taką karierę jaką on.
Porażka to porażka, ale jest zasadnicza różnica między ekipą aspirującą o mistrzostwo premier league w tym sezonie, rzeźbiącą obecnie rekordy bez porażki, a drużyną po kilku ostatnich latach różnych problemów, w przebudowie, zamian zarządu, niepewności budżetowej.bartbuks pisze:Nie wiem co jest bardziej wstydliwe - porażka 2:1 na wyjeździe z ostatnim zespołem, czy 1:4 z "jednym z ostatnich" na własnym stadionie.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 lut 2011, 21:03
A ja mogę? Wyprzedzamy w końcu Raków o punktcru pisze:To gdybym byl za Rakowem Czestochowa to w ogole chyba nie moglbym na forum pisac
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 lut 2011, 21:08
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,90598 ... chany.htmlNiektóre decyzje były przeciwko nam. Diaby zachował się nerwowo, czego nie powinien robić. Z drugiej strony jednak myślę, że za to samo z boiska powinien zejść Barton - komentował po meczu menedżer Kanonierów.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 lut 2011, 21:09
Ty to jednak miałeś spięcie w inkubatorze...petrdcm pisze:No tak, w premier league (bo o niej traktujemy) zrobił zawrotną karierę.
Bez urazy, mam nadzieję, że kibice United się nie obrażą, ale:petrdcm pisze:Porażka to porażka, ale jest zasadnicza różnica między ekipą aspirującą o mistrzostwo premier league w tym sezonie, rzeźbiącą obecnie rekordy bez porażki, a drużyną po kilku ostatnich latach różnych problemów, w przebudowie, zamian zarządu, niepewności budżetowej.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 05 lut 2011, 21:11
Tak, i dopiero teraz niczym Tommy Le Jones, znalazłem Cię na forum.bartbuks pisze:Ty to jednak miałeś spięcie w inkubatorze...
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 lut 2011, 21:14
Rozumiem ze zlapanie kogos za szyje w taki sposob to normalne, przyjacielskie zachowanie.Wenger...Rzekomo za tą sytuację która jest w filmiku Barton miał dostać czerwień?
![]()
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio